10 неща, които ви правят да изглеждате по-горе; жените (54 снимки)

By | януари 13, 2019

Всяка жена, на всяка възраст иска да изглежда много по-млад от годините си. В тази връзка, някои вече не е млад човек започва да експериментира с модата, но не винаги тези опити се оказват успешни, и обратното младежки неща, добавяне на няколко години. Друга част от зрели жени, мисля, че е време ярко и привлича вниманието, поръчки преминали, направете своя избор в полза на една невзрачна и балахонистых дрехи, които също могат да ви възраст, за няколко десетки години.

Балахонистых неща

Дори ако сте най-комфортно в такава дреха, трябва да го изключи от гардероба си, защото това може да се превърне в нещо безформена красива фигура.

Облекло, зелен мъх

Този цвят прави кожата-блед, а тъмните кръгове под очите си още по-изразителен, което ви дарява с болезнен вид. По този начин, вие ще прибавите себе си няколко години.

загрузка...

Черно-бели костюми

Това облекло е на върха преди много години. По този начин, това е въпрос на миналото. Не е важно какви панталони или пола, те също добавят няколко трите най-добри години. Замени на върха на по-модни нещо и вашият образ ще стане по-модерен и оригинален.

Блуза с яка

Този елемент на декора, произхожда от древни времена. И са свикнали да посрещат го в рисунки върху дрехи благородство. Тяхната помпозност създава образа елегантна баба и добавя към любовнице, като обемът и възраст. Изберете дрехи по-лесно и ще изглеждате свежа и по – „лесно“.

Всички жени са различни, така че не трябва строго да спазват правилата, да направи избор в полза на това, че вашият поглед може да изглеждат безупречно и да се чувстват комфортно.

Дрехи от кадифе и сатен

Ако сте стилист, не трябва да се експериментира с тази текстура. Дами, носете тези неща се добави 5-10 години. Освен това, тези тъкани не само диета, ами и подчертават неговите недостатъци.

Бижута с големи камъни

Каквото и безупречно изображение, което не сте, добавяйки му огромни камъни може да се превърне в старата дама и изглежда неловко и смешно.

Туид яке

Туид-това е тъкан, която предпочитате жени на зряла възраст. Яке от такъв материал се подчертае всички примерни граници на вашата фигура, способна да се превърне в дама не по-младата възраст, дори много по-млад човек.

Враг не винаги ти век облекло. Възраст можете да окосмяване по тялото, лош ярък грим и неестествен цвят на косата. Правилно се грижи за себе си и да си развалят начин ще бъде невъзможно.

Пола-ма

Въпреки, че различни поли и се свързва с женственост и сексапил, стил, принадлежащо към ретро-стил не е за всеки красота, тъй като той нарушава всички пропорции и вместо желаната елегантност, вие вредите на своя възраст.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Шапки

Този елемент на гардероба често се свързва с една дама на средна възраст да го носят, и автоматично ще се добавят към своята възраст.

Закачливите щампи

Най-често, дрехи ярка и привлича вниманието на разпечатки, ефект в стил базар, той, както е известно, видимо набира скорост в продължение на няколко години.