15 основни неща, които трябва да бъдат в чантата на всяка момичета!

By | февруари 8, 2019

В дамска чанта може да се намери почти всичко. Много мъже възниква логичният въпрос, как всичко това се поставя в Понякога е много малка ръчна чанта. Въпреки това, остава фактът, че чантата е просто бездънно, а понякога дами сами страдат от това, защото често не мога да намеря в този хаос желаната нещо. Защото обикновено тя се крие сред огромен брой напълно ненужни и безполезни неща, а жените безпомощност просто разпръсква цялото съдържание на чантата си на масата. За да се избегнат подобни неприятни ситуации, ние сме подготвили за вас списък с най-необходимите неща, които трябва да бъдат в чантата на всяка жена.

1. Документи

Паспорт, шофьорска книжка — това е нещо, без което ние не можем да направим. Не е нужно да носите със себе си куп всякакви документи. Но паспорт за по-добро изолиране на отделен джоб в чантата ми, така че в случай, ако вие искате да похарчите в търсенето му много време

2. Ключове

Ключовете за дома си е добре също така да сложите в отделен джоб, виси на тях красив ключодържател. И естетически те ще изглеждат по-добре, и за да ги намери с палеца много по-лесно.

3. Портмонето

В чантата си-това е още една необходима нещо в дамска чанта. Избор на кесията-това е отделен въпрос, но важното е, че ви харесва, това е в същото време не е прекалено тежък и обемен. В чантата трябва да има място за съхранение на банкови карти, банкноти и промени.

4. Мобилен телефон

Ами, смартфон и не излиза от ръцете ни, така че много рядко има ситуации, когато ние забравяме. Въпреки това, чантата трябва да бъде инсталиран без да се провалят.

загрузка...

5. Минимален грим

Не, трябва да сложите в чантата на цялата козметика. Със себе си трябва да носят само минимален набор. По принцип, тя трябва да се състои от червило (гланц или балсам за устни) и прах. Дори най-силните червило ще изчезне, и ще трябва да се актуализира. Добър прах ще помогне на кожата ви да изглежда добре поддържан и красив, крие блясък и ще матовость.

6. Малко огледало

Огледало — вашия незаменим помощник във всяка ситуация, когато спешно се нуждаят от коригиране на грима или да попаднат в очите соринку.

7. Пила за нокти

Пила за ноктите-тя също е основен атрибут на женската чанта. Във всеки момент от връзката на ноктите могат да се счупят. И това се превърна в критична ситуация, които ще развалят настроението ви — да се носят, не на целия маникюр, определени, и дори и пила за нокти.

8. Овлажнител

Крем просто незаменим приятел на всяка жена в есенно-зимния сезон. но ако сте собственик на суха кожа, дори и през лятото и пролетта също така си заслужава да го носите със себе си и периодично се овлажняват и предпазват кожата.

9. Миниатюрни парфюми

Разбира се, не трябва да носят със себе си огромен флакон с любимите си парфюми. Достатъчно е да се хвърли в чантата си малка бутилка по всяко време можете да обновите своя аромат. Известни марки често се произвеждат по-копия от своите основни вкусове, така че лесно можете да закупите любимите си.

10. Мокри и сухи кърпички

Салфетки са друг важен жител на чанти. Те ще ви помогнат във всяка ситуация: разлята кафе, мръсни ръце или обувки. За целите на салфетки и така всички знаят, така че продължавайте в това няма смисъл.

11. Анальгезирующее

Разбира се могат да бъдат такива ситуации, когато трябва да се използва обезболяващи, защото всички ние сме хора. Би било чудесно, ако тези ситуации не се случи, но ако това се случи — трябва да бъдат подготвени.

12. Гребен

Гребен — един задължителен помощник. За гребен отдавна не трябва да се говори. Трябва да бъде спретнато и чисто във всяка ситуация и сплъстена коса не придават увереност.

13. Писалка и бележник

Дори в ерата на информационните технологии, може да бъде ситуация, когато приспособление се развали или презареждане. В това време вашият асистент ще писалка и бележник. Освен това, в notepad можете да пишат планове за деня, за да не пропуснете, или дори списък за пазаруване.

14. Лична хигиена

Много момичета в борбата „на тези“ дни и да знаят точно когато те трябва да започнат да действат, въпреки това, някои идват периоди, не винаги по разписание, така че за всеки случай в чантата си винаги трябва да бъдат средства за лична хигиена. Много място в чантата си те не вземат, но винаги ще бъде в пълна бойна готовност, и по-малко запасливые друг, понякога може да помогне.

15. Ластикът за коса

Това е нещо незаменим в дамска чанта. В зависимост от времето на косата може да претърпи различни промени в зависимост от времето. Вятър и сняг правят корекции. Ако искате гумена лента или панделка, вие не само може лесно да се почисти косата, и дори за промяна на пътя.

Освен тези задължителни атрибути са неща, които се появяват в чантата си, в зависимост от сезона. Един от тези атрибути е чадър в дъждовна или снежна време. Освен това, можете също така да я поставите в чантата за една ябълка или диетични хлебчета (за тези, които следят своето фигура). Никога не знаеш какво може да се случи в рамките на деня, и да ходят по цял ден на празен стомах-не е много добра идея. Ако сте голям фен на музиката и не може да си представите себе си без слушалки, е по-добре да придобие за тях специален калъф, който спестява от чупливост и постоянно спутывание.