Боядисване на косата: основни функции, методи (62 снимки + видео)

By | януари 25, 2019

Кои момиче не обича промените? Това, че вашият имот жените се различават от мъжете. Дама постоянно искат да променят външния си вид, за да добавите ярки бележки, или напротив, спокойно. Някои хора предпочитат радикалната промяна на имиджа и да решите да направите нещо неординарное прическа, а някой обратно, се опитва да запази естествената си форма и се занимава само частични промени, като например боядисване на косата. Наскоро ние вече говорихме за оцветяване технологии, като мелирование и ламиниране, днес ние ще говорим за модни цветове. В тази статия ще обясни, че такова оцветяване, защо тя се прилага и какви методи на оцветяване.

Какво е оцветяване?

Технология на оцветяване включва боядисване на коса в няколко различни естествени нюанси. Въпреки това, съществуват различни творчески оцветяване. Може да се използва напълно неочаквани нюанси. Всичко зависи от желанието на жените и сръчните ръце на майстор.

Важно! Процедура за боядисване най-добре от надежден професионален майстор, тъй като техниката на оцветяване е много сложен, и качествено да я изпълни, не може всеки.

Оцветяване на оборудване

Съществува голям брой методи на оцветяване, въпреки това, което видове оцветяване са само два: вертикална и хоризонтална. Вертикален оцветяване предполага оцветяване направления на около 19 различни нюанси (въпреки че мнозина смятат, че вертикалните оцветяване започва от 4 нюанса). Всеки кичур трябва да се боядиса в един нюанс. Хоризонтална за оцветяване предполага наличието на всички 4 нюанси. Оцветяване на коса с хоризонтални разделен е на 3 сегмента, и всеки един от тези сегменти са няколко. Върху корените, след това нанесете най-тъмния тон на една ръка леки, средни и боядисани среден тон.

Има 6 основни техники за оцветяване на американската оцветяване. Идеален за брюнетки. При използването на метода на американските оцветяване трябва да се вземат 5 различни нюанси, за да съответства на естествения цвят на косата. Блондинки, този метод не е подходящ. Оцветяване „сол и пипер“. Идеален за руси жени и тези, които трябва да нарисува седину, тъй като корените на косата са боядисани в светли нюанси, а краищата са по-тъмни. Многоцветен за оцветяване. Този метод включва в себе си съвсем произволно оцветяване направления на косата в естествени нюанси. Тази техника еднакво добре смотритса на светли и тъмни коси. Възраст на естествения цвят на косата не играе особена роля. Оцветяване на бретон. Тази техника говори сама за себе си. Това предполага оцветяване само бретон, независимо от факта, че по-голямата част от косата не се използва. Зональной цвят. Тази техника на боядисване предполага оцветяване само на някои участъци от косата. Зональной цвят означава също коса оригиналните рисунки. Но трябва да използвате по-ярки нюанси, така че да си модел е видимо. Неонови за оцветяване. Изглежда страхотно на тъмна основа. Под неонови оцветяване използвайте ярки и лъскави нюанси, че изображението изглежда дори няколко предизвикателно. В тази техника, косата първо се избели, а след това боядисване на кичури в ярки цветове. Недостатък на този метод може да се счита за крехкостта на живописта. След 2 седмици боя за кичури започват да слинять.

Оцветяване за дълга коса

загрузка...

Оцветяване за средни коса

Оцветяване за къса коса

За оцветяване на тъмни коси

Оцветяване на кестенява коса

Оцветяване за коса