Брондирование на косата: технологии, видове, функции

By | февруари 14, 2019

В съвременната индустрия за красота има много различни техники за боядисване на коса. Един от най-популярните е омбре. Защо този метод е толкова популярен? Той може да се използва на всеки цвят на косата, той е подходящ за всяка възраст и най-важното — естествено. Всички ние знаем, че естествеността-това е тенденцията за сезона, а ламиниране дава ефект на естествен избледняване на косата.

Ламиниране включва ефекти мелирования и боядисване на косата. Тази процедура mnogostupenchataya и сложен, но в края на краищата, това е само в един салон, опитните ръце на майстор.

Основните разлики брондирования

    Преминават от средата на косъма, а не на корените се различават от основния цвят само на 2-3 тона ламиниране комбинация от тъмно-кафяви и светли тонове направления, оцветени в натурални цветове с блестящи нюанси не се вижда, като оцветяване на база руса или кестенява коса, придава обем на косата на кичури с блясък дори при липса на светлина

Има много видове броня, основните от които са:

Brondirovanie hair: appliances, types, features

Зональное брондирование.

Уточни само на едно място на главата, по-често в главата. Увеличава обема на косата на темето.

Шатуш.

Основната разлика, че е много плавен преход от тъмните корени, към светла края. По време на полагането стаи, капитанът прави bouffant на корените, което се дава на размазването на прехода.

Класически Омбре.

За основа е взет един цвят, след това отделните направления на осветляются на 2-3 тона. Усъвършенства само в краищата, и само на върха, а корените и останалата част от косата остава непроменен. Преходи незабележими, последва помия оцветяване на отделни щрихи.

Калифорния брондирование.

На базата На шоколад, кафе и кестени нюанси. Оцветяване се извършва без фолио, което прави границите на по-замъглено. Тъмни корени постепенно се превръщат в светли на краищата, като че ли выгоревшие на слънце.

Омбре.

Подходящ за всякакъв тип (рус, светло кафяво, червено…). Този метод плевене растеж на корените. Границите могат да бъдат видими и гладка, в зависимост от желания.

Както можете да видите, има много техники брондирования за всеки вкус. Ето какво можете да очаквате, когато отидете в салон.

За начало, ще отсече цъфтежите на косата, и след това поставете на косата подхранващи и овлажняващи маски. След това имате възможност за избор на цветове за осветление и общия тонус. След процедурата на боята трябва да се държи около 40 минути. Поради факта, че при ламиниране се използват безаммиачные боя, тази процедура не се увреди косата.

Brondirovanie hair: appliances, types, features

Предимства

    Вие можете да изберете множество нюанси, които ще направят косата ви по-ярка, тази методика не изисква от вас прекалено радикална промяна красиво и естествено изглежда на дълги косата придава обем, не се нуждае от чести актуализации 1 път на 3 месеца човек става по-млади, за сметка на естествени съставки, има освежаващ ефект

Що се отнася до недостатъците, те не са толкова много. Ламиниране не са подходящи за дамите с къса коса и не препоръчва се за изтощена коса.

Тази процедура е много на мода, това ще освежи косата ви и им придават неповторимото очарование. Благодарение на плавни преходи и множество нюанси, можете да получите невероятен ефект. Най-важното, не се опитвайте да се извърши тази процедура себе си.