Брондирование на косата: технологии, видове, функции

By | февруари 14, 2019

В съвременната индустрия за красота има много различни техники за боядисване на коса. Един от най-популярните е омбре. Защо този метод е толкова популярен? Той може да се използва на всеки цвят на косата, той е подходящ за всяка възраст и най-важното — естествено. Всички ние знаем, че естествеността-това е тенденцията за сезона, а ламиниране дава ефект на естествен избледняване на косата.

Ламиниране включва ефекти мелирования и боядисване на косата. Тази процедура mnogostupenchataya и сложен, но в края на краищата, това е само в един салон, опитните ръце на майстор.

Основните разлики брондирования

    Преминават от средата на косъма, а не на корените се различават от основния цвят само на 2-3 тона ламиниране комбинация от тъмно-кафяви и светли тонове направления, оцветени в натурални цветове с блестящи нюанси не се вижда, като оцветяване на база руса или кестенява коса, придава обем на косата на кичури с блясък дори при липса на светлина

Има много видове броня, основните от които са:

Зональное брондирование.

Уточни само на едно място на главата, по-често в главата. Увеличава обема на косата на темето.

Шатуш.

Основната разлика, че е много плавен преход от тъмните корени, към светла края. По време на полагането стаи, капитанът прави bouffant на корените, което се дава на размазването на прехода.

Класически Омбре.

загрузка...

За основа е взет един цвят, след това отделните направления на осветляются на 2-3 тона. Усъвършенства само в краищата, и само на върха, а корените и останалата част от косата остава непроменен. Преходи незабележими, последва помия оцветяване на отделни щрихи.

Калифорния брондирование.

На базата На шоколад, кафе и кестени нюанси. Оцветяване се извършва без фолио, което прави границите на по-замъглено. Тъмни корени постепенно се превръщат в светли на краищата, като че ли выгоревшие на слънце.

Омбре.

Подходящ за всякакъв тип (рус, светло кафяво, червено…). Този метод плевене растеж на корените. Границите могат да бъдат видими и гладка, в зависимост от желания.

Както можете да видите, има много техники брондирования за всеки вкус. Ето какво можете да очаквате, когато отидете в салон.

За начало, ще отсече цъфтежите на косата, и след това поставете на косата подхранващи и овлажняващи маски. След това имате възможност за избор на цветове за осветление и общия тонус. След процедурата на боята трябва да се държи около 40 минути. Поради факта, че при ламиниране се използват безаммиачные боя, тази процедура не се увреди косата.

Предимства

    Вие можете да изберете множество нюанси, които ще направят косата ви по-ярка, тази методика не изисква от вас прекалено радикална промяна красиво и естествено изглежда на дълги косата придава обем, не се нуждае от чести актуализации 1 път на 3 месеца човек става по-млади, за сметка на естествени съставки, има освежаващ ефект

Що се отнася до недостатъците, те не са толкова много. Ламиниране не са подходящи за дамите с къса коса и не препоръчва се за изтощена коса.

Тази процедура е много на мода, това ще освежи косата ви и им придават неповторимото очарование. Благодарение на плавни преходи и множество нюанси, можете да получите невероятен ефект. Най-важното, не се опитвайте да се извърши тази процедура себе си.