Целият смисъл на процедурата за покриване на косата

By | февруари 14, 2019

За начало, нека да видим, какво е глазура и за какво се използва. Процесът на остъкляване е много подобен на ламиниране на коса, но за разлика от ламиниране това е единствено козметичен характер, като ламиниране, насочени към подобряване.

Процедурата се състои в това, че върху косата се нанася специално покритие, в състава на керамид и хидратиращ комплекс. Благодарение на този състав, смес за изправяне на косата, като ги прави меки и копринено гладка, придава обем и огледален външен вид, а също и цветове в естествени нюанси.

Има 2 вида остъкляване в зависимост от желания резултат, можете да изберете един от тях.

Цветна глазура

Както можете да се досетите от името, този вид дограма предполага смяна на цвета на косата. За съжаление, изборът на цветове е малък. Черешката не е напълно променят цвета на косата, а по-скоро сянката му. От различни производители имат различен брой цветове. Най-голям избор на цветова матричен синхронизация, те имат възможности за всички типове коса, защото тази машина е най-популярен.

Безцветен глазура

За изключително повредена и изтощена коса, се препоръчва да се използва безцветна пудра. Същността на процедурата е същата, само че вместо на цвят гел безцветен. Той придава на косата блясък и мекота. когато безцветно ламиниране на коса и промяна на цвят, но промените са много малки и се постига чрез блясък и сияние. Някои производители, дори да имат различни нюанси безцветен гел.

загрузка...

Глазирование на косата може да се извърши в дома си, всичко, което трябва да се продава в публичен достъп, но въпреки това, ако домакинът глазура, рядко успява да постигне същите резултати, като в салона. Така че, за да не плащат два пъти, по-добре да се ползват услугите на майстори.

Плюсове салон стъкла

    Процедурата е абсолютно безопасно за косата стъклопакети не утяжеляет косата и затова е подходящ дори за най-фините цвета на косата под глазура се променя на 2 тона, а защото той заменя на рисуване можете да смесвате различни цветове, които можете да промените тона всеки месец придава на косата мекота и обем, те стават по-покорни и лесно подредени допълнителна защита на косата от външни дразнители, поддържа яркост и устойчивост на цвета, ако преди импрегниране се проведе оцветяване

Недостатъците на остекленение кабини

    Скромен избор на нюанси на не дълго време, от 2 седмици до 1,5 месеца-това не е оздравителна процедура

Ако косата се нуждаят от допълнителна подпитке и подобрение, по-добре изберете друга процедура, например за ламиниране, който, очевидно, има почти същия ефект. Но ако имате здрава коса и обичате да експериментирате, глазура, създаден за вас.