Че на макси пола-добре е да изберете и как да го нося? (64 снимки)

By | януари 24, 2019

Не е тайна за всяка жена, поли и рокли, всички декорирани с нас, като придава женственост. И не просто пола, полата е дълга Макси.

Дълги поли изглеждат естетически. Те са пришити от различни материи и са представени в произволен цвят или с ярък принтом. Тази пола могат да определят вашата индивидуалност, визуално удлиняя си. Той е идеален за жени без висока или висока. Тази пола е правило подбора на дрехи само един. Вашият образ може да бъде само един атрибут буйни, долната или горната част. В този случай, почти всички макси поли са расклешенный дължина. По този начин, вие трябва да изберете по-монтиране надмощие, умело комбинирайки помежду си цветове от блузы и поли.

В тази статия ще разгледаме няколко вида макси поли в различни цветови категории. И да разберете, какво и как го съчетавате.

Универсален цвят макси поли

Бял

Без съмнение, бяла пола най-популярен сред момичетата. Защото белият цвят е гъвкав, по-лесно е да изберете най-горната. Независимо дали тя е тъмна, еднакво или по-ярки.

загрузка...

Елегантен начин ще ви помогне да създадете бял връх в комбинация с бяла пола. По този начин, да използвате най-малко аксесоари и бижута.

Още една добра комбинация от черен топ с бяло дъно. Тази комбинация е доказано и е класически вариант.

Черен

Черна пола изберете онези момичета, които са свикнали с екстравагантност. Черно практичен, наситен цвят, той е подходящ за почти всички цветотипы. Тези прагове могат да се носят, както през лятото, и в студено време.

Ако отивате на светско събитие, смело поставяйте черна пола в пода, и голям избор топ бъдат задържани блузы. Такива блузи разрешено черен или бял добро. Това ще помогне за даване на вашия виждането финес.

За разглеждане на града или екскурзии по бизнес, под черна пола добро решение е да изберете летни ризи на бял, или много ярки цветове.

Цвят

Сини

Синя макси пола имат определени магнитни свойства. Сам по себе си синия цвят-благороден. Тя успокоява и дарява умиротворение. В тази пола няма да останат незабелязани.

Син цвят върви добре с бяло, светло топ. Позволено допълни блейзър в ярки цветове, като жълто или зелено. Важното е, че цветът е в тон един с друг. Също така можете вместо якета на яке-кожено яке колоездач, това няма да ви имидж.

Червен

Ярки, секси червени поли и примамва отдалеч. Тези поли момичета предпочитат уверени в себе си, които не се страхуват да се повишено внимание към своята личност.

Под тези прагове се препоръчва да се избере лесният топ, за предпочитане тъмни. В ярък червен цвят, може да е напълно отворена и да не бъде засенчен от своя топ.

Зелени

Благородни зелени поли, винаги се радваше на голям успех при момичета от различни възрастови групи. Тази пола, цвета на плодородието и живота, ще изглежда много ефектно.

Зелен цвят с бял, черен цвят. Така че планирайте нещата в такава схема. Можете да зелената пола изберете и цвета на горната част. Но той трябва да бъде студена, да не е твърде ярка или по-наситен цвят.

Жълт

Слънчево жълто макси пола ще ви освежи. Това ще даде на вашия начин на въздушна лекота. И в пола в този цвят, вие ще се почувствате като принцеса от приказка.

Да комбинирате този цвят с бял кон, това може да бъде блузи, пуловери. Вечер на върха на блузы може да хвърли черно яке.

Възможности за мода

Много макси поли ще ви позволи да изберете вашия силует. И разбира се цвят, който ще подхожда на вашия цветотипу.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);