Черно Заплитане на косата: характеристика и основни техники на боядисване (51 снимки)

By | януари 23, 2019

Мелирование — е, може би, най-достъпна и опростена технология за боядисване на коса. Това не само ще освежите вашият начин, но и да му дадете някаква жар. В момента има невероятен брой различни начини и видове мелирования. Обикновено мелирование предполага оцветяване на отделни направления в ярки цветове. Въпреки това, има така наречените черни отблясъци. Това ще бъдат обсъдени в нашата днес член. В него ние ще говорим за това, че черни ленти като цяло и какви са черни секрет, както и ще ви разкаже, как да се грижим за косата с черни отблясъци.

Какво е черно мелирование?

Черно мелирование включва в себе си оцветяване в няколко направления на косата тъмен (почти черен цвят). Този вид мелирования е най-подходящ за момичета с тъмно кестенява коса. Ако искате да освежите своя начин и не разваля косата, черно мелирование — идеалният вариант за вас. Поради факта, че картината не е в целия обем на косата, косата не страдат. Освен това, при повторен растеж на леторастите, корени, ще бъде достатъчно да боядиса само плевене растеж части. Това, разбира се, е силен аргумент в полза на черно.

Американска технология на черно боядисване

Това е може би, най-популярния начин за черно подсветка. С него, дори и тънка коса може да даде визуален обем. Освен това, тази техника е много лесна за изпълнение, и при желание, може да се повтори, дори у дома. Особеност на този метод е използването на множество цветове, като прави изображението по-силен и гъвкав. Процесът на черно осветление почти не се различава от всеки друг тип осветление.

Същността му е следната: първо косата добре расчесываются и са разделени на малки бучки. Замъкът трябва да бъде с дебелина повече от 2 mm, но могат да бъдат по-дебели, в зависимост от желания ефект. След това направление се поставя върху алуминиево фолио, след което върху нея се нанася оцветяване на състава и опаковани с фолио. Същото се с други нишки в хаотичен ред. Боя се държи на косата в продължение на определен период от време, след това се измива с топла вода.

загрузка...

Грижа за косата с черни акценти

След всеки вид оцветяване ние, разбира се, искаме нашият нов начин на колкото се може по-дълго запазени. Косата черни отблясъци има дори някои специални правила за грижа. Ето някои от тях: да се намали употребата на шампоан. Всеки шампоан трябва да бъдат избрани в съответствие с типа на вашата коса. Дами със сух шампоан за коса е най-добре да се откаже съвсем, заменяйки я с въздух. Това не е само почистване на косата, но също така мека и хидратирана. Използване на по-натурална козметика. Трябва да се опитате да изберете по-естествения грим, съдържащ в състава си натурални съставки. Черна коса се нуждае от постоянна влага, затова трябва да се хранят техните естествени масла. За да изберете по-качествени грижи. При избора на средства за грижа за косата, спомням си една невероятна поговорка: „Един плаща два пъти“. По-добре малко переплатить и да получите качествен продукт, който наистина ще донесе резултати, или, за да спести пари, и да се задоволим с това, което има, не очаква резултат.

Допълнителни параметри черно осветление: