Червен маникюр 2019-2020: 222 дизайн снимка

By | април 16, 2019

Не казвам, че изпълнението на маникюр в червени нещо ново и замысловатое. Външния вид на този маникюр обгръщат мистерия и легенди в продължение на векове. Така, в страните на Древния Изток, ноктите са боядисани в червен цвят, могат да си позволят само младите дами от най-висок клас в Древен Египет-той е символ на вътрешна връзка с Бога, в Древна Русия – за готовността на момичето да се ожени. Така или иначе, но този цвят лак за нокти и сега не се губят предишната си популярност. Мода за ноктите през 2019-2020 не престава да дава на традиционния червен цвят за нокти нови и иновативни решения.

– Популярните нюанси на червен лак за нокти за маникюр:

Има много различни техники на маникюр, основен цвят, който е чисто декоративна червена боя! В тази статия ще разгледаме най-модерните начини за извършване на маникюр в червен цвят.

Маникюр за къси нокти

Снимка на Червен лак за нокти декоративен лак за нокти-Това е класическо решение за обладательниц дълги нокти. Червеният цвят визуално удължават пръстите на ръцете и на самия нокът. Излишно е да казвам, че този цвят е подходящ почти всяко облекло и за всеки ансамбъл от дрехи. Не гледайки далеч напред, нека се съсредоточим върху палитрата на червения цвят. Концепцията на червено-това е общ термин, който съдържа много нюанси и тонове от светло до дълбоки наситени.

загрузка...

Преди боядисване на ноктите ще изглеждат ноктите си, ако състоянието им оставя много да се желае – не е мързелив, и да се направи качествена обработка. Придава на ноктите в желаната форма, премахване на кожичките и ноктите, когато е необходимо, повърхността на нокътната плочка. Само тогава можете спокойно обезмаслени нокти и боя им е в червен цвят.

Обърнете внимание на общото състояние на ноктите се дължи на това, че избора на по-ярък цвят декоративен лак, червен цвят, вие автоматично се регистрирате за постоянна оценка на вашия маникюр. Този цвят ще неохотно принуди погледи на околните, заради броскости, и всички недостатъци на подготвителен етап значително да влоши класирането на вашия маникюр.
Към съдържанието ↑

Маникюр на дълги нокти

Невъзможно е да се намери едно момиче или една жена, които предпочитат дълги нокти, и никога не боядисват ноктите си в нюанси на червено. Дълги нокти се моля за маникюр в изпълнение на конструкция, която се основава на червено! Формата на ноктите може да бъде всеки: квадратни, кръгли или с форма на бадем. Дълги нокти сами по себе си изискват постоянно наблюдение, за поддържане на формата си.

Излишно е да казвам, че област околоногтевого също трябва да е перфектно обработени. Всички дефекти в начален етап „изход“ в края на процеса багрене на подходящ лак за нокти декоративен лак за нокти. Поради това, не бързайте да бързо да вземе бутилка лак, и да се подготвят писалка за маникюр.

Дълги ноктите – това е голяма площадка за изпълнение на мода през този сезон уреди за маникюр: геометрия, омбре или лунен френч, както и допълнителни украшения във формата на страз, пайети или фолио. Всеки метод ще доведе до класическия дизайн на този маникюр в съвременния нийл арт. Фантазируйте, вижте снимките вече са подготвили добри произведения на майстори ноктите на обслужване и да направите свои оригинални произведения на ноктите си! Не е необходимо да геометрия, дупки или други изображения буквално на всеки ногте. Достатъчно използвате средния и безименния пръсти, или просто един безименен. Основното правило тук е да не се прекалява с елегантен дизайн вече нокти. Например, изобразяване на геометрията на ногте средния пръст, се препоръчва да се направи в същия цвят и ноктите си безименен пръст. Но това не е забранено да се „играе“ геометрия“. В следващата статия ще разкажем, как да го направя.

Независимо от това, как ще играе маникюр, специалисти ноктите на услугата препоръчват да не забравяме преди нанасянето на декоративен лак обезжирьте нокътната плоча специализирано решение или обикновен лакочистител, и в края на боядисване покриване на ноктите защитен лак. Първата процедура помага за гладко нанасяне на лак и маникюр по-блестящ и удължава живота на маникюр преди няколко седмици.
Към съдържанието ↑

Сортове с цветя

Ноктите червени дойде на мода в средата на хх век и остават популярни до ден днешен. Непроменена класика, като малката черна рокля, която не е лошо заедно.

Червено – секси-привличане на цвят. Момиче, ограничаване на ноктите с този цвят, дори и в най-скромна премяна няма да изглежда като „сива мишка“, а напротив ще привлече внимание. Това не е чудно, защото дори психолозите са забелязали, че червеният цвят-това е роботизирана ръка, която подтиква човека към действие, често от сексуален характер. Затова червеният цвят спокойно може да се счита за цвета фатален, по-уверена в себе си жена.

За да разнообразите, нашите нокти могат цветя. Това, че те носят маникюр зависи от това, кои цветя са изобразени на нокътната плоча. Най – важното-не ги претовари маникюр.

Че на цвят с червено?

Всяко цвете има своя смисъл. Маникюр – естетически. На първо място трябва да се обърне внимание на това, как те се съчетават с цвета на основата. Най-добрият вариант-червено модел от бели цветя. Това прави маникюр е по-мек. Цветя може да бъде без интервали или чрез смесване с отчетливи контури и неясни, малко смесване с лак.

За създаване на забавна настроение може да се сложи снимка на жълт или зелен цвят, или да използвате някои нюанси на червено. За светлите вечерни костюми пайети или кристали, цветя от тях ще свети и да привлича внимание.

Техника за рисуване на цветя на ноктите си.

Можете да използвате шаблони или специални стикери за нокти, ако не е опит за рисуване на нокти. Техните лесно да се намери във всеки магазин за красота.

Още един удобен и лесен начин за рисуване – щанцоване. Комплект за стемпинга включва метална плоча с точните модели (в нашия случай цветя) и печат(печат), за да отпечатате. Специален лак за стемпинга се нанася върху печката, извади излишък. В основата на печатница желаната фигура с лак и поставете върху ноктите.

Най-трудният начин – с четка. Ако имате време и желание, може да се прилага на всеки понравившиеся цвят, като се използва цялата си фантазия и любов към рисуване.
Към съдържанието ↑

Дизайн с геометрични фигури

Лак за нокти в нюанси на червено не излиза от мода. Това е така нареченият „класически“. За начало, нека да разберем, че този червен цвят? Нюанси на този цвят, толкова много, че просто главата отива в кръг. Червеният цвят е разделена на: череша, Роза, сладко, Мерло, нар, малина, рубин, червено, розово, ягода, ябълка, червено дърво, кървава, сангрия, горски плодове, касис, руж, бонбони и червило. И всеки от тези нюанси може да се каже, червено, защото те са включени в червената цветова гама.

На пръв поглед червен цвят, сам по себе си по-светъл, но дори и той може да бъде допълнен. Геометрия в маникюре всеки сезон придобива нов популярност. Ако сте решили да направите геометрична фигура в нюанси на червено, ние можем да пристъпим към няколко начина:

Рисуване на геометрични фигури с тънка четка. За този метод трябва да се владее четка и особено, за да бъде в състояние да работи добре с лявата си ръка, ако си с дясната ръка и на дясната, ако е левичар. Тук фантазия е безгранична: линии, кръгове, квадрати, кръстове и триъгълници… Ако е така добре с четка, на помощ ще дойде самозалепваща се лента или тиксо, с помощта на която може лесно да се направи форма, с гладки ръбове. В този случай, ще трябва да изберете подходящ е със средна плътност, тъй като течността ще изтече под самозалепваща повърхност и дебелина потянется заедно с панделка в момент на теглене. Преводна диапозитиви и снимки, не е бил отменен. Всъщност, това е един от най-лесните начини да направите красив и стилен маникюр. Можете да вземете слайдове директно с геометрични фигури, могат да бъдат отрязани от обикновените цветни диапозитиви геометрични фигури и ги поставят на различни места в ноктите си.

Какъвто и начин да изберете, вие трябва да помните, че червеният цвят означава яснота нанасяне, без разводи и размывов. И ако правите геометрични маникюр, тогава всичко ръба на фигурата трябва да е ясно. Преди започване на работа по изграждане на нокти, по-добре на типсах или на хартия. Въпреки това, ако е допусната някаква нередности или неточности при прилагането на правото на ръба на форми ще помогне на тънка четка с лак за нокти цвят.
Към съдържанието ↑

Дизайн с пайети и кристали

Червен лак-това е класика, придава особен чар и изтънченост на образа на жената, обаче, с този ангажимент. Фактът, че по подразбиране е цвят ще акцентират и привличане на внимание. И разбира се трябва да бъде безупречен маникюр не само в този случай, но и ръце, пръсти, кожа. Особеност на цвета. Въпреки това, съществуват възможности за разреждане на яркостта на червено. Използването на пайеток и кристали-един от тях. Червеният цвят в този случай ще действа като фон, и не толкова силно осезаем.

За спешни случаи, този маникюр? Какви ноктите се препоръчва? Тъй като се използва комбинация от пайети и кристали, веднага след това се появява на ноктите известна тържественост. Затова се препоръчва използването на този метод за декорация на партита, тържества и други подобни събития. Идеален за нокти със средна дължина и дълги. Но къси нокти ще бъдат коригирани, особено с кристали, и не изглежда много привлекателно. За възможни къси нокти Маникюр с кристали в малки количества.
Към съдържанието ↑

Как се прави маникюр с пайети и кристали

За начало, пайети се продават в буркани и могат да имат вид на блестящия цветен прашец в насипно състояние или в големи холограма частици. Пайети изглеждат по-добре, ако намерите и червен лак за нокти мат, затова той създава контраст и изразителността на дизайна. Кристали се продават различни размери и цветове.

Какво ще ви трябва за маникюр:

    Червен лак за нокти; пайети и кристали и цветя; четка за блясък (глоба за нанасяне на дебел, за да покриете целия нокът); планински кристал, лепило и пинцети (или клечка за зъби); лак-закрепитель.

Работата трябва да започне с нанасяне на основа — червен лак, след като изсъхне с помощта на четка може да нанесе модели или линия пайети, предварително потопени в прозрачен лаке. Може да се направи по различни начини. Не да се чака изсъхване червен лак, с помощта на четка, поръсва се с блестящ прах върху целия нокът или на сайта. Отгоре трябва да покрие прозрачен лак и да започнат да се прилагат кристали. Лепило върху суха основа, ако те имат по-големи размери, и за малко лепило и не се нуждаят от. Все още не са успели да изсъхне прозрачен лак с помощта на клечки за зъби разпределят кристали за желаната общини. За определяне на всички елементи на маникюр се нанася финишно покритие, а след това се изсушава.
Към съдържанието ↑

Кладенци на червени нокти

Лунен дизайн в продължение на много години е популярен сред любителите на чист и нестандартен маникюр. При този метод на столичните дупка в нокътната плочка се припокриват с цвят, различен от основния, или не се показва на всички.

Особено интересно е такъв маникюр ще бъде страхотно, ако цвета на основната повърхност на нокътната плочка ще бъде в червено. Цвят на маникюре-това е универсален. Той ще бъде подходящ за почти под всяка дреха. Това може безопасно да се прилага, влизайки в офиса. Освен това, тя е идеална за класическа черна рокля, вечерен тоалет или случаен начин.

Защо аз трябва да се остави на кладенци без покритие?

Това е нещо необичайно. За момичетата, които не разполагат с време, за да се актуализира често покритието е много добро. Ако се прави маникюр с гел-лак, може да се мине с него много по-дълго. Чрез вскрытые дупки не веднага забелязва, колко е израснал нокът. Комбинация от червено и дупки ще бъдат само акцентират на оригиналност и елегантност на притежателя си.

Към съдържанието ↑

Комбинация от червено и други цветове на лунната дизайн

Както бе споменато по-горе, дупката може просто да оставите прозрачен. Ако искате по-творчески подход към вашия начин, можете да нарисува дупка в различни цветове. Не е лошо да се комбинират кладенци с пайети или фолио. По-добре е, че цветът е златен. Червеният цвят в класическия вариант изгодно е съчетано с черни или бели цветове. За по-смели решения костюм в жълто, синьо или зелено. Дупките не трябва да попълнят във всеки цвят, лак е напълно възможно да се замени кристали.
Към съдържанието ↑

Видове лунния маникюр

Този дизайн могат да бъдат толкова разнообразни, колкото и всеки друг. Не е задължително да се направи отвор округлое. Те могат да бъдат выгнута в друга страна и напълно го увийте около ръба на нокътя.

Можете също така да се направи отвор с триъгълна форма.