Да се срещнем сезон в тенденцията от пролетта педикюр 2019 (46 снимки)

By | февруари 1, 2019

Какво може да бъде по-добре, отколкото на пролет? През пролетта дори природата ни казва, че е време да се обличаш и да подреждам. Истинска и модата няма да има нов сезон напълно въоръжени и готови за това предварително, за да не пропуснат нищо. Пролет изображението трябва да бъде обмислено до най-малкия детайл и особено внимание трябва да се обърне на краката си. През пролетта ние се сбогува с техните модни ботуши и излизаме на открито обувки, и затова просто са длъжни да се грижи за идеалния педикюре.

Не забравяйте, че педикюр-това е не само кокетни нокти. Уверете се, за да се отървете от мехури и мазоли, краката трябва да бъде мека и гладка. Определено време, за да премахнете мъртвата кожа, можете да използвате специални пилочки или пемза. Не забравяйте да поглезите краката си с овлажняващи съставки и масаж. Всичко това е необходимо не само за красота, но и за здравето на вашите крака.

Педикюр 2019

Сега нека да обсъдим какво трябва да знаете за педикюр, за да бъде в тенденция през пролетта 2019. Ако 2018 диктуват натуральность, 2019 — разширява цветовата гама. Морски нюанси никой не отрича, но ще видим в цветовете на тенденции, като тюркоаз, корал, лилаво, бордо, черно, червено, карамел, зелено и кафяво.

загрузка...

Цветен педикюр

Първата асоциация, която възниква, когато мисля за пролетта, това, разбира се, цветя. Затова не е чудно, че цветето педикюр ще заеме водеща позиция през тази пролет.

Сладка Блум

Това обемни чертежи, които заловен сърцата на модата. Цветовете са оцветени по тази технология, ярки, привлекателни и много оригинален.

Въздушни цветя

Тези цветя са почти пълна противоположност на предишната техника. Цветовете са боядисани технологии Фловерс на въздуха, както се вижда от заглавието на въздуха. Този изискан чертежи, който магически се пренася върху ноктите.

Минимален

Името говори само за себе си. Този метод е идеален за жени, които трябва да се придържат към строг дрес код. Този елегантен, тънък цвете, или просто стрък украсяват един или два нокътя. Нищо излишно, само красота и грация.

Моделиране

Все повече набира скорост педикюр, изпълнени в техниката на моделиране. Внимателно създаден от майстор-фигура сякаш оживяват на ноготках сред модата. Модата може да бъде всичко, но тъй като ние говорим за пролетта, тогава е добре да имате и мотиви на пролетта: цветя, пеперуди, ladybugs и така нататък.

Кристали

Ако говорим за пролетта, да не говорим за кристали. Педикюр, украсени с пайети, ще привлече вниманието към своя собственик. Кристали могат да се използват като допълнение към всеки технология декорации за нокти или като отделна декорация. Кристали можете да поставите парче, усмивка френча, ленти, или дори заговор ги един по един гвоздю.

Използвайте за декорация кристали, важното е да не се прекалява. Педикюр с кристали трябва да бъде внимателно обмислено.

Камимусуби

Тези очарователни малки разноцветни кръгове, като конфети vsypayut ноктите. Камимусуби-това е чудесен вариант за пролетта на педикюр за заети от жени, които искат нещо ярко, но няма време за снимки. Камимусуби е толкова просто за изпълнение, което може да създаде дори и в домашни условия, със собствените си ръце, ако разбира се, имате всички необходими инструменти за домашен педикюр.

Омбре

Това е метод, или както го наричат градиентный педикюр в продължение на няколко години, набира скорост в индустрията за нокти-арт. За пролетта е най-добре да се използват сочни, ярки цветове от бяло до тъмно розово, синьо или жълто, червено върху черно, Ако имате нужда от вечерен педикюр и нежен крем в чувствен кафяв.

През пролетта 2019 предлага голям набор от идеи за дизайн на ноктите. С помощта на основните модни нюанси можете да създадете своя уникален дизайн или да изберете от съществуващите.