Дамски прическа Шегги: характеристики, видове, техника (51 снимки + видео)

By | януари 23, 2019

Прическа-това е стъпка (шаги) от английски се превежда като „корморан“. Наистина, тази прическа неговата структура е разлохмаченную и разрошена. Особеност на тази прическа предполага смлян или разкъсани краища. Особено популярни прически, купени още в началото на 70-те години в чужбина. Именно в това време се появи модата на някаква небрежност по начин и стил. Той е включен в рошава прическа,. Въпреки това, в чужбина, да го наречем стъпка или стайлинг на коса, но в Русия тя се определя като отделна конкретна прическа. Тя изглежда страхотно и на къси и дълги коси, което го прави още по-популярен. В тази статия ще разгледаме основните характеристики на тази прически, техника на изпълнение и примери за различна дължина на косата.

Характеристики прически, тютюневи изделия

Както вече казахме, прическа, стъпка се различава от другите видове хаос и бъркотия в главата. То се създава от най-големите на главата и скъсани направления случайно се подрежда в главата си. Като се има предвид това, че подобна прическа придава обем на косата, силно се препоръчва на момичетата и жените с тънка коса.

Но не си мислете, че ако косата ви е гъста и палав, а след това стъпка ви няма да правя. Напротив, за космати коса прическа — просто най-доброто решение. Това ще позволи не само да се освободи тяхната прекомерна плътност, но и да даде правилна форма стърчаха кичури коса.

Тази стъпка прическа изглежда много секси, но трябва да се помни, че тя е подходяща за собственици на търпение и характер на смахнат. Шаги също трябва да могат да се носят. Ако не сте твърде правилния (във всеки смисъл на думата) на една жена, то най-добре да се намери друг вариант за рязане.

Техника на косене космати

Първото нещо, което трябва да знаете, че прическа Шегги могат да бъдат изпълнени по цялата дължина на косата и на определена територия. Основното правило на тази прическа: връзвам на 90 градуса и мащабни редеют. По техниката на извършване на такава прическа и малко прилича на лесенку, но ако има строга отчетливи линии и определен ред, гъсти къдрици се изрязват напълно в хаотичен ред.

Внимателно трябва да се изпълни прическа за дълга коса.

загрузка...

Важно! Направена топорно прическа и прекалено много изтъняване може значително да развалят външния си вид.

Идеалната дължина за рошава коса прическа със средна дължина или къси коси. На кудрях тази прическа изглежда палав, по-специално. При изпълнение на космати прически за къдрава коса, завийте направления в поредици, а след това нарязани на желаната дължина.

Космати прически за къса коса

Както вече казахме, къса коса, Тази прическа изглежда невероятно. Тя може да бъде секси (ако създадете стил леко объркани косата), и романтични (ако е малко завить отделни направления) и бизнес (ако се сложи я внимателно с помощта на сешоар и кръгла четка). По Принцип. ако вие сте ярка и палав човек и имате къса коса, смели прически стъпка.

Космати прически за средна коса

Ние вече много пъти говорихме, че средната дължина е подходящ за създаване на всяка прическа или прическа. Прическа на стъпка не е изключение. Да и стил на косата е много по-лесно, отколкото дълги. просто създаване на обем в корените, а краищата ще бъдат поставени на случаен принцип.

Космати прически за дълга коса

С дълга коса, разбира се, случаят е малко по-различна. Ги и се поставят по-трудно, и сумата, която те държат по-зле. Въпреки това, ако правилно изберете начини на определяне и подреждане малко коригира, дори на дълга коса, рошава прическа ще изглежда много стилно.

Видео