Дизайн на ноктите с гел-лак 2019 — 200 снимка новости

By | април 16, 2019

Всяко момиче мечтае за един незабравим и красив дизайн на нокти! Всички момичета на всяка възраст, да се погрижи за външния си вид до върховете на ноктите. Но много от тези момичета, които усърдно работят и някои от тях ще пречат на дългите си лакирани нокти и други дейности, изобщо са забранени. Но къси нокти също са лесни за покриване на гел-лак и да ги дарите на незабравима гледка.

Гел лак за къси нокти

На нашия сайт имаме множество дизайнерски решения за покриване на къси нокти. Вашият маникюр ще изглежда така, както искате. Гел-лакове са известни с разнообразието си от цветове и огромни възможности за вашата фантазия. И ние Ви предоставяме възможност да се запознаете с други произведения. Заели идеята от нас и си представи, как ще изглежда — спокойно можете да отидете в салон да си направите красив маникюр, които заслужавате.
Мъжки момичета първо аз оценявам това, как те се грижат за себе си. И ако охватываете всички аспекти на външния си вид, на бъдещия си съпруг ще безкрайно те обичам. Чист ноктите говорят за един човек само за добро. Това се отнася и за мъжете, но за момичетата е по-важно. Мъж веднага обръщат внимание на вашия маникюр и няма да бъдете разочаровани.

загрузка...

<ИМГ
Външен вид-това е много важно нещо, но да не се фокусира само към нея. Освен красота, много ми харесва факта, че трябва да е в душата. И безкрайно боядисване на ноктите не правят ви подкрепят на мъжете. Да следи за външния си вид, да се учи, да се развива. Правя маникюр и всичко в живота ви ще се оправи.
Към съдържанието ↑

Цветни нокти

Красотата на едно момиче могат да бъдат разпределени по различни начини, и един от тях в момента е на нокти. Вниманието на мъжете се обърна към ръцете на противоположния пол, а ги ухоженность и чистота могат да бъдат разпределени господар. Ярък или тънък, но елегантен маникюр може да подчертая образа на всяка жена, и има много варианти. Тя може да бъде изпълнена както редовни, така и гел-лак и шеллак. Последната помага за запазване на дизайна в продължение на няколко седмици. Въпреки това, технологията на тяхното приложение е различно.

Са изброени няколко възможни видове цветни нокти:

    Твърдо тяло; наклон (по-плавен преход на цветовете); – френски (класически, Милениум, художествена, цвят); лунен (вдлъбната, изпъкнали, триъгълни, с директен брой на Луната, няколко луни); тематични (нова година, пролетта, свети Валентин, Ден на Посейдон и други празници); с рисунки (цветя, животни, герои); модели (абстрактни мотиви, райе, извивки, форми, спрей).

За създаване на качествена техника трябва да се използва основно покритие и закрепляющий слой над цветни. Боя за Качество и хармоничен избор на цветове-също е ключ към успеха. За избора на цвета е да използвате специална таблица. Ние не трябва да забравяме, че дизайнът на дълги и къси нокти прави голяма разлика.

При избора на маникюр, не забравяйте за здравето на вашите нокти, която зависи от вида на покритието. По-добре е да не забравяме, че премахването на гел-лак, особено недостатъчно боли.
Към съдържанието ↑

Геометрия на мода

Маникюр с геометричен модел – новият моден тренд за нокти-арт тази година. Той има големи перспективи да остане на върха на популярността си през следващата година. Геометрия малко подвинула с пиедестал дизайн нокти познати на всички нас цветя и заоблени модели в маникюре. Геометрия на ноктите изглежда оригинално и необичайно. И на пръв поглед това изглежда невъзможно, за да я направите сами, без помощта на специалист. Ако ноктите, вече са обработени, може да се пристъпи към нанасяне на база (polimerizuet в UV-лампа в продължение на една минута).

Запечатывая край на нокътната плочка, нанесете основния цвят. Суха. Допълнително покрити още един слой. Отново суха. С помощта на тънка четка нарисувайте желаната геометрия ленти, зигзаг, фигури. Повторете процеса на сушене на лампа. Ако тънък пискюл за вас, като начинаещ, не вдъхва гарантира плавни линии, съветвам ви да се купуват в магазините, за изкуството на листа или да ги направите сами от подръчни материали, като например тиксо. След като приключите с шарките, не забравяйте да покрие работата си със защитен лак и поляризует си в лампата на три минути. По този начин, метод на ноктите геометрия-това не е трудно. Не е задължително геометрични изображения трябва да присъстват на всички нокти, понякога това ще бъде достатъчно, за да го покаже на един или два нокътя (например, на средния и показалеца). Освен това, няма изисквания, за да рисунки са еднакви. На всеки ногте различни геометрия, тук важното е да не се отклоняват от избрания стил на изпълнение!

Към съдържанието ↑

Рисунки на мода

Толкова много за една жена с външния си вид, за да се открояват от сивата маса. Това е докоснала и маникюр. В преследване на индивидуалност, ногтевая плоча се превръща в платно за създаване на шедьоври. Ноктите са популярни не първата година. И ако преди за този маникюр се използва обикновен лак за нокти и примитивни инструменти, но сега в индустрията за красота За процедура маникюр предлагат огромен брой от продукти за грижа за ноктите. Обикновен лак е заменен с по-модерен лак гел, който се съхранява в нокътната пластина, от две седмици до един месец. За да стане горд собственик на маникюр с цифри, трябва внимателно да се справят и без мазнини ноктите. Само тогава започват да работят.

Прости възможности за дизайн на ноктите – прави линии и форми. Можете също така сложен дизайн, направени с витиеватыми модели. Това е по-добре да изпълни с помощта на дотс (специален инструмент за рисуване на ноктите). За да се получи ясен образ и по права линия, може да използвате специални шаблони. Не забравяйте, че гелът не изсушава, като спредове. Така че, за целостта на картини трябва периодично сухи нокти под лампа. За по-сложни проекти е трудно да се намери шаблон. Така че ще трябва да разчита на уменията майстор на свършат работата. Сега ще е най-добре да използвате четка. Например, могат да се представят нашите любими приказни герои или игриво котка. Карикатурите могат да бъдат различни и зависят от вкуса и желанията на собственика.
Към съдържанието ↑

„Счупено стъкло“

Истината може да се нарече приказен дизайн за нокти „счупени стъкла“. Такъв е случаят, когато опростената конструкция осигурява впечатляващ ефект. Днес се използват няколко варианта на този проект.

Сред тях най-впечатляващо и празнично изглежда по следния начин:

Мозайка от счупени стъкла; комбинация от декоративни елементи на английски с „счупено стъкло“; хаотичное местоположението на „парчета“ на тъмен фон.

По този начин, ефектът от шрапнел на счупено стъкло се постига чрез най-добрите пластинки слюда. С нея ще можете да изпълнява сложен геометричен модел, с помощта на равни по големина парчета декоративен материал. за тази табела трябва внимателно нарежете на подходящи парчета. Усилване на декоративен акцент, можете да използвате кристали, пайетки или balonek. В този случай всеки елемент се наслагва в строго съответствие с задуманным модел с портокалова пръчка или восъчни молив.

За всеки ден на маникюр, идеален вариант за местоположението на „фрагменти“ на тъмно, однотонном фон. Често майстори, за да имитира повърхността с разбито стъкло с помощта на фолио или фолио. Принцип на работа, независимо от вида на материала, както следва.

Ногтевая плоча трябва да бъде подготвена за нанасяне на покрития; в зависимост от дизайна се нанася един или няколко слоя, всеки от които се суши на лампа; след приключване на предишни етапи, може да се премине към оформление на мача материал. Важно е да не се стреля на лепкав слой; полученият резултат трябва да бъде закрепен на върха и подсушете го на лампа и премахване на лепкав слой, ако е необходимо.

Към съдържанието ↑

Черен маникюр

Отминаха дните, когато черен маникюр се счита за неприемливо в ежедневния живот, и само това младежко движение като „готика“, е възможно да се нанесе върху ноктите лак черен. В ежедневието, когато е необходимо да се замени с обикновен лак често идва в гел-лак, с черен цвят стана толкова често срещано, като бежово или бордо…

Черен маникюр отдавна е престанал да бъде скучен в неговото разбиране, въпреки че дори ако всички ноктите боядисани в черен лак, а пръстите поддържани, и дължина на ноктите не твърде дълги, но леко отрадина, тя изглежда впечатляващо и просто. Маникюр в черен цвят, може да се разрежда чрез промяна на дизайна на пръстена на пръста или на безименния и средния, и остави основният цвят е черен. Можете да се прибегне до някаква дизайн: счупено стъкло, пайети, геометрични символи, матово или кадифена маникюр. Колкото хора, толкова много модели и стилове, можете да излезе в черен цвят. Но най-важното правило „черни нокти“, Ноктите трябва да бъдат с еднаква дължина, обработени и доставени от кожичките, и разбира се изравнява, в края на краищата, черен цвят може да скрие недостатъците, а напротив, да ги изложи парадират. Също така не забравяйте за грешки, която може случайно да се случи при нанасянето на лака, и че, в резултат, с помощта на много тъмни цветове ще бъдат по-забележими и в други цветове.

Ако все пак решите да използвате в своя маникюр само черен цвят, и тук можеш да си мечтаеш. Можете да покриете ноктите матово покритие, или да използвате кадифе или прах в черно, а също така да изберете, не просто лъскав черен цвят, а с малки или големи влияния от седеф или пайети.

Бъдете креативни и след това пръстите си, ще бъде невъзможно да се отклони вниманието!
Към съдържанието ↑

Лунен маникюр

Името възниква от акцент върху luecke на нокътя. Хлъзгав си светли на цвят, а останалите контрастиращи на повърхността. Има два вида на лунния маникюр. В първия случай, половината Луна е вдлъбната и втори издут.

Тайната на лунния маникюр добре подбрани цветове. И ако това е постигнато, той изглежда на ноктите, много впечатляващо. Най-интересни комбинации: черно, тъмно-синьо като фон или преобладаващата цветове и светли тонове до сребро на ямка, в основата на нокътя. От всички препоръчани варианти на модата могат да включват в себе си комбинация от лъскава и матирана покрития. Например, черен матиран фон и лъскава сребърна Славея в основата. Тази комбинация едва ли ще остави някого равнодушен, тъй като това напомня за един месец в нощното небе.

Препоръчва се за лунния маникюр?

Можете да направите като собственици на ноктите със средна дължина, но време не е било подходящо. Във втория случай, трябва да се помни, че маникюр ще бъде визуално съкращаване на дължина. По-ефективно да го направи на тесни, продълговати нокти, ласкателни форми. Но в широка форма трябва да се прилага с повишено внимание, като се има предвид тънкостите на цветови комбинации. Може и да победи на производителността, а също така и широка ногтевая плоча ще изглежда зле.

Последователност на работа:

    Първо трябва да се направи хигиенни маникюр; ноктите са покрити допълнително основа (грунд); Първи слой се нанася върху lenochku светъл оттенък, след това се обръща „усмивка“ тъмен цвят и тя боядисала останалата повърхност на нокътя в два слоя; изсъхва в UV лампа за 2 минути; завършена маникюр и обхваща най-горния слой.

Към съдържанието ↑

Френски

Поради неговата краткост, ненавязчивость и значението на френски маникюр краси ноктите на руските модницам в продължение на няколко десетилетия и не мисли да излиза от мода! В класическата палитра от френски бял цвят и неговите нюанси. За да направите свои собствени яке, задължително третирайте нокти, такъв маникюр изисква точност в изпълнението! Придава на ноктите в желаната форма, в зависимост от тяхната дължина. Във вана с морска сол и йод с мокри пръсти нанесете около ноктите подава и кожичките.

Почистете ноктите и нанесете грунд. Тези процедури ще помогнат по-добре лак върху нокътната плоча, особено, ако ноктите не са много твърди. Само след тези подготвителни процедури, спокойно може да се премине към корицата. На първо място, за покриване на ноктите базово покритие. Това не е суха, гел-лак изисква изсушаване на в UV лампа. След това нанесете върху нокътната плоча на основния цвят (при необходимост в 2 слоя) и суха еднакво. Сега идва етап, който прави нашия френски маникюр – начертаете линия усмивка по ръба на отросших нокти. Бавно равен на два тънки слоя. Не забравяйте след всяко прилагане, за да сложите на ноктите в UV-лампа! И пълно яке, принуждавайки ноктите защитно покритие. Както сте забелязали, френският не е труден и има място да бъде! В бъдеще ще бъде възможно да се експериментира с различна дължина на ноктите и цветове.