Дизайн на ноктите с кристали 2019, снимка нови продукти

By | април 16, 2019

Дизайн на ноктите с кристали в продължение на много години остава най-популярна тенденция на нокти изкуство в контекста на последната работа на маникюр. Като подходящи бижута за всеки отделен случай, – вие решавате за себе си, ако сте започнали самостоятелно да изпълнява маникюр, или от коментари майстор, ако все пак реши да повери на него.

загрузка...

Във всеки случай, по прищявка, можете да изберете за всеки покритие россыпь камъни с различни форми, размери и цветове, които са подходящи за купи във всеки магазин, специализирана в продажба на декоративни лакове, инструменти за маникюр и така нататък.

Нестандартен дизайн на ноктите с кристали

Мода, като правило, не е в статике, а россыпь камъни маникюр винаги е в тренд. Кристали широко се използват не само по отношение на обикновения маникюр, но на практика всеки метод:

    Френски, лунен маникюр, омбре, геометрия и много други методи.

Няколко камъни или ги следи и вече са запознати маникюр ще се превърне в необичайна! Същността на прилагането на кристали е, че цвета на лака, и без да се чака за пълно изсъхване, за украсата се прилага в правилната последователност.

Какъв размер, цвят и структура, декоративен камък, за да изберете – въпросът е актуален във всеки конкретен случай.
Избор на цвят, това е допустимо, за да ярък акцент или да вземете кристали само за няколко тон по-тъмен или по-светъл цвят, за да се излезе извън рамките на избрания от вас цвят.

Структурата на камъка. На масовия пазар са кръгли, полу-кръгли камъни и дори диаманти. Какво да изберем – да се разреши, като дизайн нокти!

По отношение на размера на планински кристал-това е „танц“ с дължина на ноктите. Ако той е достатъчно висока, което позволява да поставите в тях е повече и по-обемни камъни, а след това спокойно можете да направите това, ако не, тогава по-добре да се придържаме към стандартни миниатюрни камъни.

Най-важното правило при избора на декор – не се прекалява! Просто достатъчно, за да покрие камъни от 30% от повърхността на плочата!

Към днешна дата, популярност и покритие на повърхността на кристали, не оставяйки видимост цвят. Но е важно да запомните, че това е интересна идея може да бъде изпълнена само на едно или две!

Модерни идеи модел с камъни

Дизайн на ноктите с камъни, като заключителен етап на маникюр се използва, за да добавите повече блясък към начина на чертеж или модел.

За да обрисуват картина на прибягват до изкуството на живописта, въоръжени с фина четка, или да отидете по-лесно чрез шаблони или стикери. Във всеки случай, няколко или россыпь камъни в някои моменти са много уместни и ще изглежда добре и се допълват модел и целия дизайн.

В последно време стана популярно изображение на пеперуда. Като символ на красота и радост, тя украсява почти всеки нокът безименния пръст на всяка момичета в този сезон!

Любимо изображение на пеперуда на ноктите е просто правилно украсяват с множество кристали, или да се съсредоточи върху крилата, intructional тяхното разнообразие по цвят и размер камъни. Важно е да запомните, че ако той симетрично, като крила на пеперуда, за да се запасите еднакъв брой камъни!

Нормални картини също изглеждат добре на лапите, както и сложни рисунки, те са боядисани, четки и шаблони. Извити, ъглови и прави линии може да бъде допълнена с произволен брой страз. Дължина на ноктите е много важно, защото, като правило, вертикални фигури значително да се удължи формата на плоча, както и с впечатляващ много орнаменти – значително намалява.

Нови, млади идеи

Тъй като рисуване плътен цвят декоративен лак за нокти, отдавна станал класически, широко се прилага в нокътната техника, където има в наличност камъни е повече от необходимо. Любими техника днес може да се нарече френски, геометрия, наклон.

Така, полюбившаяся много модницам, френски маникюр бие всички рекорди за използването на кристали. Почти всеки нокът младежки стил днес туника позволява декоративен камък.

Интересни идеи за френски маникюр е отказ от ноктите си безименен пръст, за да се покрие изцяло с камъни, или в определена последователност: диагонално или вертикално, в стила на определени фигури (триъгълник, диамант).

Освен класическото бяло изпълнението на французите от различни цветове. Ярки и богати нюанси на нежна и избелени – всичко, което е показателно за наличието на кристали, пайети и фолио, ако е необходимо и желателно.

Разновидност на френския маникюр-това е лунен маникюр, наричан разговорно „френски обратното“.

Обръщаме вашето внимание, че лунният маникюр, като никой друг, изисква професионално третират ноктите. Подобаващо внимание е отделено на състоянието на кожичките като лунулы, района около кожичките и необработени или plodoobrazovanie, тя може да направи ноктите ми неаккуратны и всички усилия за създаване на по краката-това не е нищо, като произведение на изкуството, ще бъдат напразни.

Линия усмивка може да бъде не само на традиционните полукръгла форма, но и триъгълни, квадратни и така нататък. Камъни натъпкани места в лунулы, на ръба на усмивка, или основната част на нокътя, боядисани в един основен цвят.

При попълване на нокътната плочка камъни, можете да използвате камъни от същата серия – същата форма, текстура, намаляване, но различни по размер. Прилагането на камъни в един маникюр не само с различен размер, но и съвсем друга серия е от значение при изпълнение на съвременния дизайн.

Геометрия на ноктите се получават с помощта на шаблон, който определя местата за друг цвят на запълване, както и в случай с кристали – за тях! Фасетиран камъни могат да покрият верига, както и да попълните отделни части от геометрични изображения.

Какъвто и метод на маникюр, да изберете, не забравяйте, че техните смес – същата тенденция се, че всеки един от тях! Това не е трудно да се направи маникюр в стил френски, но един или два нокътя на отпуск по геометрия с помощта на разсейване на декоративни кристали.

Избор на техника наклон (или омбре), и В заключение, можете да украсите повърхност на пластинката кристали. Когато този наклон е достатъчно, за да направи една или две клешни, а другата оцветява в един плътен цвят. Така че, избирайки по-плавен преход от синьо в розово в средата, и безименния пръсти, ноктите на палеца и показалеца на пръстите, покриване на одноцветный синьо, розово и розово. Ноктите, боядисани в техниката омбре, украса във всеки ред от 3 до 5 ярки кристали. При желание, украса с декоративни камъни и твърда повърхност!

В този случай ние сме предложили маникюр в техниката наклон, по-нежни цветове. Защо да не опита същото нещо, само че този път с контрастиращи цветове: бяло и черно, жълто и синьо и така нататък?

Модерен цвят за маникюр

Цвят-това е, което привлича вниманието на първо място. Мода множество нюанси, тонове и тонове, палитри за младите хора да се скитат маникюр от сезон в сезон и остават на върха на търсенето.

С ярки и живи цветове, днес декоративни бои-нюанси на червено, розово. Отделна тема-цвят лайм, мента и тюркоаз.

Всеки именуван палитра от цветове е много гъвкав и е представена от широка гама от цветове, от най-леката до най-тежката. Избор на декоративен лак или гел-лак, трябва да се обърне внимание на заглавието. На масовия пазар да предлага огромен избор от различни цветове се наричат разнообразни приятни имена.

Ето защо, основните нотки на розов цвят, използвани в арт нокти са:

    ярко-розов; розово-лососевый, коралово розово.

За сини цветове са характерни следните цветове:

    синьо небе; васильковый; ЛПС и така нататък.

Маникюр, се извършва във всеки цвят, може да е допълнителна украса. Тук декоративни камъни, като най-често срещаният вариант.

Комбинация от страз с цвета на лака е важен елемент от бъдещето на маникюр. Комбинация от цвят на основното покритие и цвят на камъка не се различава от подбора на цветове между тях. Така, в ярки наситени син или червен цвят ще изглеждат чудесно с бяло, ясна кристали. Не е излишно да бъдат златни и сребърни пайети.

По-спокойни пастелни нюанси също могат да поемат по-светлина / декоративни камъни. Но особено популярни светли основата на цветни кристали, цветове, които варират от бял до Черен.

Освен цветя, декоративни лакове, голямо значение се придава и неговата структура. Матиран лак наскоро, заети от рафтове специализирани магазини и веднага се превърна в широко използвани в едни или други решения маникюр.

Матирана повърхност, която показва никакви изображения или висока довършителни блясък, изглежда много ефектно и е подходящ както за ежедневна, така и за празнични събития. Специален празничен маникюр ще дадат толкова кристали, че ще акцентират на лъскав начин, той ще се покрие.

По този начин, варианти за дизайн на ноктите кристали огромно разнообразие и не е излишно да се провери всичко, за въвеждане на нещо различно и уникално. Примери за авторски произведения на нийл арт може да намерите на нашия сайт. Сигурен съм, че това ще вдъхнови нашите читатели на този вид уникална работа!