Дизайн за нокти за есента: модни тенденции за маникюр

By | април 16, 2019

Стил на изпълнение маникюр често избират момичета и жени, в зависимост от предстоящото събитие или украшение. Това винаги е вярно. Но маникюр, може да вземете със същия успех и периоди на годината, всяка от които има някои изключителни характеристики. В красиво и уютно време на годината се счита за есента. Изпълнението на маникюр в есенната тема-това е страхотна идея! Есен времето, цветя, падащи от дърветата, листата ще оживи светли решения за изпълнение на лягат върху ноктите. В различни техники на маникюр има право да се направи през есента! В тази статия ще разгледаме каква палитра от цветове, за да изберете за есенен маникюр, техника, която се радва на популярност сред майстори ноктите изкуство днес.

Есенен маникюр: реални цветове

Производителността на лак за нокти в есенната стил задължава да се придържат към есенни цветове декоративен лак. Най-подходящи са следните цветове:

    жълт; кафяв; червен; зелен.

Да Не спре своя избор на контрастиращи цветове лак, обърнете внимание на огромен брой различни нюанси, от най-ярките и контрастни до тихо и спокойни. Например, това позволява да се направи избор в полза на глухи, жълто-зелени или смекчено, жълто-кафяви нюанси!

Смес от цветове на есента ноктите е добре дошъл, а също така и в часовете за риболов. Не се страхувайте да се смесват цветове в моята палитра, като опитен художник — в резултат се изготвя на ноктите есенен пейзаж, достоен за внимание и уважение! С подходяща снимка на есента ноктите символи, като например клони с пожелтевшими листа. Те допринасят за есенен маникюр и ще осигури необходимата „жар“!

загрузка...

За изпълнение на елементи на есента, за да се запасите с няколко контрастни декоративни цветове – черно, тъмно кафяво и други. И не забравяйте тънка четка за рисуване и, при необходимост, шаблони! Няма допълнителни цветове ще бъдат всички нюанси на златни пайети. Ако в края на нокти, вие ще почувствате, че нещо липсва, просто добавете малко златни пайети или няколко настойник на същия цвят. Не е нужно да ги претовари всички пирони! Достатъчно е да се съсредоточи върху ногте безименния пръст, или добавите откъси от пайети, изобразени върху ногте модел.

Лак за нокти в есенни цветове е идеален както за млада дама и статут на жените. Той подчертава цвета на кожата на ръцете ще го направи визуално по-тънък, а също така ще бъде подходящо за златни бижута в ръцете си (пръстени, гривни) и други есенни аксесоари (шалове, шапки).
Към съдържанието ↑

Есен дизайн на къси нокти

През есента човек винаги иска нещо по-необичайно, в това число и маникюр. Топлите дни ярки неонови нокти, и през зимата сняг пастелни шарки и мотиви тепърва предстои. Така че дизайни и цветове, за да отдават предпочитание на есента?

Не забравяйте, че изборът на маникюр винаги зависи от дълги нокти. Да разгледаме един и същ дизайнерски идеи и популярни цветови решения за къси нокти.

Есента винаги е на върха на популярността Щастлив Цвета на виното, тъмно кафяво и шоколад, черен и Бордо, както и на всички морски и пастелни нюанси. Разрешава се боядисване на всички нокти в един цвят, или изолиране на ноктите на безименния и/или средния пръст. Толкова красива комбинация от цветове-тъмно зелено и бежово, черно и сребристо, бордо и бежово, лилаво и жълто… списъкът е безкраен.

Маникюр с плътен цвят ви изглежда скучен? Тогава нека въображението си да се развихри, но не забравяйте, че на къси нокти, не всеки дизайн ще изглежда красиво. Есента обикновено се свързва с разноцветни листа. Препоръчително е да се разчита на няколко ноктите красиви листа в есенни тонове. Ако талант да рисува, не, идеално решение ще бъде различен вид тире, ленти и монограми.

В отделна категория конструкции бих искал да подчертае като наклон и рисунки на мокра лаке. Тук можете да изберете различни цветове лак за нокти и да експериментирате. Абстрактно-това е винаги на мода, и размиването на проекти е допустимо, се дължи на този вид идеята.

Яркостта и цветовете често са неразделни атрибути есенен маникюр. Можете да комбинирате няколко на проекти и методи за тяхното прилагане. Такъв интересен дизайн ще бъде комбинация от жълти и оранжеви цветове в градиенте, и това е россыпь кленов листа в кафяви цветове. Изглежда твърде ярка? Замени кафяви листа на листа, оставяйки само черен или кафяв контур. Между другото, черни модели също имат място да бъде. Един от най-популярните проекти остава имитация на надписи върху ноктите си. Стари пожълтели страници, които са подходящи за рисуване на ноктите, ще изглежда просто и в същото време красив и елегантен.

Днес, когато обикновените лакове отиват в миналото, зад мястото на гел-лак маникюр се превърне в модерен с „дъжд“, който лежи в темата. Можете да вземете лъки хамелеони, че ще искрят в „капчици“, което придава особен вкус на топлината на вашите ноготкам.

Вие трябва да изберете универсален маникюр, който ще изглежда подходящо за всякакъв вид и всякакъв стил облекло.
Към съдържанието ↑

Есен дълги нокти дизайн

Есента е времето, когато топлината се чувствам като особено силно. Хубаво е, че се затопля нас в този момент, топъл пуловер и любима гореща напитка. Още един начин за повишаване на настроението в есенен маникюр. Можете да добавите повече цвят и любими теми, ако можете да си позволите малко творчество при носене на лак за нокти. Особено фантазия лесно да покажете на дълги нокти.

Предимство от носенето на дълги нокти, че лак за нокти може да се използва много повече възможности. Нокътната пластина може да се поставят различни рисунки, за разлика от на къси нокти.

Френски маникюр и на дълги нокти изглежда особено полезно, тъй като цветен върха на нокътя. Съответно, колкото по-дълго, толкова по-добре. Не е задължително да се направи класически френски маникюр в бял цвят. Можете да използвате цветове, които са най-свързани с есента. Това е преди всичко на цвета избледняване на листата: червено, жълто, оранжево. В тази техника за нокти се нанася в неутрален тон и в друг цвят боядисана с върха на нокътя. Това се прави с помощта на четка, също така има специални шаблони за френски език.

Омбре е допустимо да се обадя на една от разновидностите на френски. Само по този начин може да се рисува не само върхът, но и голяма част от нокътя. Идеята е да се плавном прехода между два цвята, който се постига с помощта на обикновена гъба. След като съм избрал цвета на ноктите се нанася основния тон и с помощта на прости манипулации с гъба добавя втори цвят.

Злато огледало vtica ще бъдат много полезни в тон есенната атмосфера. Огледало пране – специален прах, който при втирании във формата на ноктите красив и равномерен цвят. Тя се втрива в приключване на процедури по нанасяне на гел-лак или акрил. Основният цвят на боята се вижда по-късно. Tirki не просто златист цвят. Можете да ги избират във всеки специализиран магазин.

Цветя от значение почти за всички сезони. През есента е най-добре да се придържаме към по-светли песни. За прилагане на цвят е разрешено да използвате шаблони или четка.

Вязаный маникюр е особено популярна сред жените за есента и зимата. На първо място, това е в съчетание с топли и удобни дрехи. На второ място, този маникюр подсъзнателно се свързва с топлината и уюта, който е толкова важно в мрачна есен. С помощта на гел и четка за създаване на пространствени рисунка на модели на една кука и специална кадифена се поръсва с пясък или акрил на прах. Тази техника е предназначена за маникюр с гел лак. Обикновен лак за нокти или акрил не са подходящи.
Към съдържанието ↑

Есенни дизайнерски трикове

След ярки, сочни цветове в маникюре очевидно искат мир и хармония в цветовете. Есенен маникюр всичко това само помага, защото има много методики. Тя може да бъде стилна, гладка омбре, рисувани в топли цветове, с жакетом есен наклон наклон инструмент, и много други. Есента-това е една чудесна възможност да покажете вашето физическо чувство за вкус и фантазия при създаването на маникюр.
Към съдържанието ↑

Есенното яке

Есенното яке характеризира с червени, златни, кафяви и жълти тонове. Можете да ограничите „есенна усмивка“ на върха на нокътя, но е най-добрият вариант добавка малък френски образец, че сега е на мода.

Ако искате по-ярък ефект, да се създаде якета, наподобяващи россыпь листа или Златен метеорен поток. За това на снимки не са необходими, защото ногтевая индустрия предлага лакове с пайети. По този начин, това е блестящо френч на есенната тема.
Към съдържанието ↑

Есен градиент

Най-лесният вариант есенен маникюр, са произведени с използване на метода на наклон. Това се постига чрез плавен преход от жълто до червено, а след това ноктите украсена с пайети или мъниста в малки количества. За изпълнение на петно от лак за нокти с един цвят, а след това, с помощта на гъба, за да нанесете лак друг оттенък. Боя върху върха на нокътя, за да се получи плавен преход. Камъни и мъниста избрани прозрачни и цвета на всеки от лакове.

Към съдържанието ↑

„Счупено стъкло“: есенна версия

Техниката „счупено стъкло“ ще бъде различен за есента, като се започне само преобладаващите цветове от жълт и завършваща с лилаво. И работата ще е същата. Трябва да има или холографски целофан или използването на позлата. В първия случай, се оказва, визуално съраунд маникюр, нещо като 3D снимки, а във втория случай, това ще изглежда по-плосък, но не по-малко оригинални. Направи си маникюр „счупени стъкла“ най-важното-изключителна чистота и точност в малки тромбоцитите не са от лак, както и да не нарушава хармонията начин.

Към съдържанието ↑

Есенна геометрия на мода

Геометрия в маникюре се характеризира с прецизност и пълнота. Есенна геометрия е идеален за тези, които са отегчени от пайети и цветя, търси елегантност и оригиналност. Геометрия може да се подчертае контраста при комбинация на няколко цвята или плавен преход (с помощта на ленти ленти за метал).

Към съдържанието ↑

Възможности за нокти с есенни снимки

За да създадете оригинална и интересна картина на ноктите, е достатъчно просто да се огледам. В този период природата е източник на идеи за създаване на маникюр. Можете да рисувате листа в същите цветове или наслаиваются един в друг жълтите и оранжеви цветове. За това трябва да бъдат много по-предпазливи при ефективна преход линия, но си заслужава. Дори един лист ще изглеждат зашеметяващо, ако той завършва маникюр в техниката омбре.

Не е толкова трудно да нарисува дърво в оранжеви и жълти листа. Взето от багажника, и след това се прилага на фона на жълт и оранжев лак, един след друг. Ако искате още по-лесно, на жълт фон, може да рисува голо дърво без листа. Експеримент с идеи, за това имате цял сезон!