– Добри прически за гъста коса (50 снимки)

By | януари 31, 2019

Коя жена не мечтае за луксозни гъста коса. Гъста коса, винаги са били и ще бъдат предмет на гордост на притежателя им и завистта на околните. Въпреки това, много хора не знаят, че гъста коса се нуждае от специални грижи. Освен това, козметични продукти (маски, шампоани, балсами) се изисква за тях е почти два пъти повече, за да създадете красиви стайлинг на дълга гъста коса ще бъде проблематично. Ето защо много стилисти с много гъста коса, се препоръчва да се направи къса подстрижка, за да свали тежестта от главата. И за тези, които не искат да се разделят със своето богатство, идеалната дължина ще бъде средна. Но първите неща на първо място.

Прически за дълга гъста коса

В действителност, реши да напусне пълната дължина на косата, ако е прекалено гъста коса не всеки ще се реши. И ако такова момиче съществува, — това може да се счита за много смели. Обладательницам тънки и фини трудно да разберете, че носи на главата-това е толкова трудно. Въпреки това, дори и за най-дългата гъста коса, можете да направите някои неща малко ще улесни живота на собствениците им. Едно от тези неща е бретон!

Важно! Ако не искате да се раздели с дължина на кичура коса, след което изсветлява косата с помощта на бретон.

Бретон за гъста коса, изглежда невероятно. Въпреки това, трябва да се помни, че той не е подходящ за всяка форма на лицето. По този начин, структурни особености на лицето Си, вие трябва да помислите, ако искате да отрежа бретон.

В допълнение към челке, може да се направи прическа каскада. Тя също е идеална обладательницам гъста коса, тъй като в способните ръце на професионалист е в състояние напълно да се балансира количеството на вашите дебели нишки.

загрузка...

Прически за гъста коса със средна дължина

Средната дължина е идеален за тези, с гъста коса, които не искат да се отърват от дължината, но в същото време отказват да носят целия си тегло. Средната дължина е много важно за създаване на светли косми. Така един от разнообразни разфасовки, когато дължина и едновременно плътност на боб или каре с дълги краища на лицето. Ако направите каре, ще закругление малък съвет. Този курс е просто идеален сакцентировал вниманието към вашите очи. Не забравяйте бретон. Той също така малко да се намали теглото на косата и ще даде своя образ нов акцент. Освен това, за гъста със средна дължина на косата можете да помислите за такива прически, като: шапки, скъсани или нарязани. Въпреки това, те са по-креативни и прическа подходяща за момичета, които обичат да експериментират с външния си вид. В скорошна статия вече сме сметнали креативни прически. Смелите момичета ще могат да се намерят верни отговори. И за по-консервативните дами примери за прически за гъста коса е със средна дължина, виж по-долу.

Прически за къса гъста коса

Не забравяйте, че късите прически не са подходящи за всяко момиче. Така че при избора е важно да се разгледа формата и характеристиките на структурата на лицето. Къса прическа, също реши да не всяко момиче, но не мисля, че те ще изглеждат по-мальчишески. Да, нещо шалят те със сигурност ще има, но с правилния избор, те само ще се отдели себе си от други жени. Най-къси прически за гъста коса включва в себе си Pixie. Той е идеален за притежатели на тънка изящна врата, тъй като напълно разкрива нейната. За по-романтичен и закачлив начин, може да се направи наклонена или рваную бретон. Тя също изглежда страхотно в гъста коса и прическа pixie.