– Добри прически за високи момичета (50 снимки)

By | януари 31, 2019

Много хора смятат, че при избора на прическа трябва да се вземат предвид само формата и чертите на лицето. Да, разбира се, е правилно, но това далеч не разполага с всички функции, които трябва да се вземат предвид при избора на подходяща прическа. Професионални майстори за фризьорство знаят, че изборът на прическа също така контролира тялото и растеж на момиче, дори и дължината и дебелината на врата си. Ако правилно се обмислят всички варианти, жени, моно създаде зашеметяващ хармоничен начин, който само да подчертае достойнството на лицето и на фигурата, и много фино се скрие и да се отклони вниманието от нейните недостатъци. Наскоро говорихме за това, как да изберете перфектната прическа по формата на лицето. Днес ще говорим за избора на правилна прическа е за високи момичета.

Може би най-идеална дължина на мястото, където трябва да се основава на оформяне на високи момичета-това е средна дължина, максимална като достига до брадичката и рамото. Именно на базата на тази дължина, вие може да експериментирате и да създадете красиви и модни прически и стайлинг за обладательниц висок растеж.

Важно! Те не се препоръчват за момичета на висок растеж, за да бъде твърде кратък. Това само ще доведе до дисбаланс на: значително намаляване на главата и увеличаване на раменете. Благодарение на това вие ще изглеждате негармонично и абсурдно.

Каскадни прически за високи момичета

Добър вариант прически за високи момичета — каскада до раменете. Това не е само да добавите малко обем към косата си, че ще отклони вниманието от растежа, но и да поддържа оптимална дължина, ако все пак жал ми отреже дългата си коса. Между другото, да имат дълги гладки коси и още повече визуално удължават лицето. Тази прическа също така се препоръчва да се избягва.

загрузка...

При избора на форма на бретон в каскадни допустими отклонения, за да остане прав, дебел, ако имате високо чело, или косо, плавно се спускат към основната дължина.

Завивка за високи момичета

Ако все още твърде много срам отсече години, отрастил дълга коса, се препоръчва да ги направи меки Перм с големи локонами. Това също ще даде обем на косата и се отклони вниманието от висок растеж. Освен това, с локонами ще изглеждате женствени и романтични.

Прическа боб за момичета на висок растеж

Ако сте собственик на къдрици и вълни от природата. За вашият ръст ще изглежда страхотно Боб. Разбира се, не трябва да е под раменете. Но дължината на рамото е просто перфектен.

Важно! Освен това, момичета с високи буйни трябва да се избягват високи прически и прически с начесом. Точно толкова гладко зачесанные назад прически. Това ще добави няколко сантиметра към вашето и без висок растеж.

Асиметрични прически въз основа на каре, и Боб за висок растеж

Дори ако не разполагате с къдрава коса, то не си струва да се откажат от такава универсална прическа, като каре и Боб с раменете асиметричен приятелка. тази прическа, напротив, ви прави много по-малко. той изглежда много стилно и модерно.

Прическа в стил „корморан“ за високи момичета

„Корморан“ или творчески каша в главата и изглежда добре за високи момичета. Единственото нещо, което трябва да запомните, че количеството на прическа трябва да бъде ударена в брадичката и храмове, но не на върха.