Френски маникюр с гел-лак (57 снимки)

By | февруари 21, 2019

През 1976 г. той започва своята история, когато Джеф Пинк, сега президент на компанията „Орли“ , е изобретил естествен цвят, подходящ за всякакъв тип облекло. По-късно той е представил своето творение, не на модно ревю в Париж, и при пристигането си у дома в Лос Анджелис, веднага дойде с името „френски маникюр“

Френския маникюр е универсален. Неговата основна разлика от други покрития, тази област е отбелязана на усмивки, където ногтевое хижата остава в естествения си цвят.

Френски маникюр с гел лак

Шеллак се появиха на пазара не чак толкова отдавна, но вече успя да спечели популярност благодарение на лекотата на използване и разнообразие на цветове. Лесно се прилагат и за настройване. Подсушете го в UV-лампа, след което той е добре да се носят в продължение на 2 седмици.

Класически френски маникюр

Най-популярната форма на френски език-това е класика. Формата му може да бъде различна. Квадрат, овал, остър – само един цвят, който ще бъде оцветен с върха на нокътя. И това определено е бял. А самата ногтевое леглото ще остане непокътнато. Такова яке се нарича класически.

загрузка...

Френски маникюр в домашни условия

Запиливать нокътната плоча пила за нокти с ниска твърдост. След обезмасляване на лакочистител. Нанесете базов и сушени, под лампа в продължение на 2-3 минути. С помощта на шаблон или четката и рисува зона усмивки и покрийте отгоре с лак. След това ги оставете да изсъхнат на лампа 2 минути.

Задължително трябва да запомните е, че не може да отиде на върха на епидермиса и кожата около ноктите. В края на краищата, от това, колко дълго този маникюр не продължи.

Цветен френски маникюр

С течение на времето, обикновен класически френски започна да се променя. Зона усмивки стомана с цветен лак. Един от най-популярните цветя през 2019 г., е черен.

Други ярки цветове също се радва на голямо търсене, и ако играете с нюанси, това ще бъде много оригинален и атрактивен начин.

Френски маникюр с декорация

Нашето въображение не познава граници и женска природа винаги иска нещо ново и интересно. Ето вече атрактивни французите започнаха да украсяват различни декорации.

Кристали

Думата е позната на всички. Малки, цветни или черно-бели кристали имат невероятна способност да свети. Кристали, обикновено са украсени с един или нокти, или няколко.

В друго въплъщение кристали, може да се разпредели по целия ноктите, важното е да не се прекалява с тяхното количество. Това не винаги е много добър.

Пайетки

Блестящи, преливащи на слънцето, малки зърна, майстори, могат да причинят на всички нокти или ги нарисува с цветни шарки.

От искри, за да направи зоната на разпознаване на усмивка, която ще изглежда красиво и необичайно.

Счупеното стъкло

Още една оригинална форма на украса. Малък, неравномерно, многоцветни парчета годни вашия ногте създаване на ефекта от счупено стъкло.

Френски маникюр с рисунки

Един от най-често срещаните видове френски език френски с добавянето на цифрата.

Карикатурите могат да бъдат всякакви. Те могат напълно или частично покриване на ноктите. Можете да добавите картини, кристали, пайети и други интересни и красиви декори.