Гел за вежди като средство за фиксиране и коригиране

By | февруари 20, 2019

Важна роля в ежедневния грим на веждите играят средство за фиксиране. Като рисувате красиви вежди, но всичко това ще е безполезно, ако на вечеря те ще выцветать и да губят форма. За да се избегнат подобни неприятни ситуации, използване на инструменти за коригиране на веждите, те са различни: гелове, восъци и дори щастлив. Не бъркайте ги с помощта на фиксаторов за коса, те се основават на съвсем различна формула. В тази статия ние ще обсъдим гелове за вежди: какво е това, как да изберете гел и как да го нанесете.

Основната цел на гел за вежди оправя. Гел запазва вежди от устойчив на атмосферни влияния, предпазва цвета, понякога гелове анализира как да се хранят и да се възстанови функция, а понякога и добавяне на цвят бровям.

Brow gel as a means of fixation and correction

Нека да видим какви гелове за вежди

    • Цветни. Гелове не само определя косата, но и им дават различни attenc; укрепителните. Основната цел на такива гелове за оформяне на вашите вежди, те помагат за укрепване на космените фоликули и да помогне на веждите изглеждат по-добре поддържан; ремонт. Основната задача на тези гелове е устойчива фиксация през целия ден. Те нямат сянка и много естествено на бровях, почти незабелязано; гелове за растежа на веждите. Те изпълняват терапевтична функция, а не козметичен, насищане на клетките с кислород и подхранване на косата. Цвят гелове. Гел-боя за вежди, за тези, които не искат да рисувам веждите ежедневно и се нуждаят от устойчив цвят. Я се нанася върху веждите в продължение на 10-15 минути, според указанията, след което се изплакват и се задържа в рамките на 2-5 седмици.

Brow gel as a means of fixation and correction

Погледни състав

Да не се бърка в избора на добри средства, трябва внимателно да прочетете състава му. Ако част от изброените многото химикали, търсенето трябва да продължи. Ето един приблизителен списък на съставките, които трябва да бъдат включени в гел за вежди. Разбира се, тя може леко да се различават в зависимост от това, което трябва да гел по свое действие.

    Екстракти от растителни; климатик за коса; глицерин; съполимери; „Г“-образна нейлонового влакна; сорбитол; млечна киселина, хидролизирани протеини от коприна; Д-пантенол; Gidroksietilimino; репейное, рициново, арганово масло; сребърен нитрат; витамини.

Също така, гелове различават помежду си по форма. Преди да купите, трябва да се определи каква форма ще е удобно за вас да използвате.

Brow gel as a means of fixation and correction

Маркер.

Гел може да бъде изработен във формата на маркер, той дава по-наситен, но е неудобно да рисува малки подробности. Често такива маркери на основата на къна и действията си дават ефект татуажа.

Крем

Гел-крем е с добра устойчивост след изсъхване. Това придава визуално дебелината на веждите и обем, е предназначен да се вписват перфектно.

Молив

Е тъпа текстура, и остава хладен през деня. Той се използва за боядисване, е водоустойчив и с помощта на него е удобно да рисува малки подробности.

Спирала

Доста често в магазините. Спирала, гел се използва за оцветяване, както и за определяне или грижи. С мастило сянка е приложен само върху космите, гребен за вежди едновременно с помощта на удобен на ръката.

Сега вие знаете как да изберем гел, на базата на основните си свойства, остава да се научите да го използвате.

Ръководство

Движейки се от вътрешния ъгъл на очите, нанесете с четка за гел; стил на косата си, като ви бихме искали; изчакайте няколко минути да изсъхне, можете да използвате гел като самостоятелно средство, а в комплект с молив, прах и сенки.

Ако не разполагате с марка, която предпочитате в козметиката, ние ви предлагаме да се запознаете с най-популярните марки и производители гелове за вежди.