Грим за есента на 2019: тенденции, колекции, модни идеи (109 снимка)

By | януари 13, 2019

В грима, както и облекло, това е време за промяна. Есенен грим 2019 предполага наличието на ярки акценти и геометрични линии. Всяко момиче, за планиране на вашата публикация, Задължително се грижи не само за модата, но и за това, как да направите грим, за да не е само от полза да се подчертае своето достойнство, но и изглеждат модерни и красиви. В тази статия ние подробно ще говорим за основните тенденции за есента на 2019 грим показване на модни колекции и идеи за есенен грим 2019.

Тенденциите за грим есен 2019

Както споменахме по-рано, есенни тенденции грим преобладават:

    геометрични линии, ярки акценти върху устните и очите, мразовит руж на бузите.

Мисля, че е все още основната тенденция в грима тази есен.

Комбинация от розово и лилаво

Завзятые на модата, вероятно знаете, че основните цветове в грима 2017 г. е розов. През 2019 г. той малко прие позицията си, и го заменя нюанси на лилавото. Въпреки това, не си струва да се отложи розови сенки в далечния ъгъл на козметични чанти. Гримьори препоръчват смело съчетава розово с лилаво.

Комбинация от розово и лилаво цветове — централен грим есен тенденцията 2019.

загрузка...

С тези цветове, можете да създадете зашеметяващ Смоуки, равен на най-невероятни ръце и да създаде пространство нюанси.

Грозно опушен грим

Следващият тренд на есенния грим 2019 са кант на помия си Смоуки.

Те могат да бъдат изпълнени в абсолютно всеки цвят. Пера можете да направите един пръст. Този грим може лесно да овладеят дори и за начинаещи. Акцент тук може да бъде последния век и на долния, и можете да оставите очесы само на горния клепач.

Важно! Помия Смоуки предполага размиването на границите, така че те могат да бъдат направени как да работят!

Такъв грим отнема минимум време и усилия, а ефектът надминава всички очаквания.

Блестящи кристали и блясък

Дрехи, обувки и грим не избяга от блестящи акценти. Създаване на пенливо направите ще помогне за кристали и пайети. Гримьори експериментират с тези блещукащите частици, както ви харесва. Те използват си очите, устните и бузите.

Важно! Експерименти разбира се, това добре, обаче си заслужава да се помни, че в ежедневния живот, отивате на работа или обучение, е по-добре да се въздържат от използването на кристали грим и прекомерно количество блясък, за да не изглеждат вулгарно и предизвикателно.

Но за вечерен или празничен начин ще изглежда страхотно с грим с инкрустации от блестящи камъчета или частици.

Руж от студ

Розов руж, като че ли са били в студ, е на върха на популярността. Ето защо всички нюанси на розов руж в есенно-зимния 2019 популярен като никога. Те не само освежава външния вид на жените, но и за подмладяване на имиджа си.

Специална комбинация от отличен външен вид, почти фарфорового оттенък на лицето с розов руж.

И отново червени устни

Отново на върха на популярността ярки устни. Особено червеният цвят е получил в настоящия есенен грим специална любов гримьори. Най-важното е, да умее правилно да избере и прилага червено червило. Тя може да бъде матирана и лъскава.

Прилага докато червени устни все още ярък нюанс е абсолютно противопоказан. Вие трябва да изберете само един ярък акцент в грима.

Веждите трябва да бъдат колкото е възможно по-естествен и натурален.

Графична инсталация

Още модни есенни тенденции грим 2019-молив за очи. Освен това може да бъде класически черен и цвят (дори и цветни!!!).

Сребърни акценти

За тези, които предпочитат минимализъм — най-добрият вариант ще сребърен пигмент.

Важно! Грим със сребърни пигменти, идеален за пускане на работа и за романтична вечер и дори и за клубни партита. Този грим ще бъде добре навсякъде!

Тенденции за есенния грим 2019

В допълнение към основните тенденции есен грим 2019 да не говорим за основните тенденции.

Някои снопчета мигли

Основни тенденции на есенния грим са така наречените „паучьи лапи“ е посветена на снопчета мигли. По този начин, да създадете акцент, като правило, на долния клепач.

За създаване на този ефект е доста просто — само трябва да нанесете няколко слоя подред и по този начин не се разделя миглите. Те ще се придържат малко мастило и създаване на тези „крака“.

Выбеленные вежди

Още един есенен тренд — выбеленные вежди. Всички ние сме свикнали, за да подчертае очите и веждите, но този грим сезон изпълнители решиха да запазят специализирани очите. Това е много смел експеримент, и докато ние виждаме, така изглежда само на модели в актуални модни.

Цветни сенки

Ако сте решили да направите ярък акцент в очите, тази есен препоръчваме да използвате светли цветове сенки за очи, като:

    фуксия; orange; розов; малина; праскова; синьо.

Използването на тези цветове могат да бъдат не само за подобряване на настроението в дъждовните, облачни дни, но и да се създаде ярък незабравим образ.

Естествен грим

Друга тенденция в есенния грим-това е естествеността и натуральность. Красиви морски нюанси, ярки цветове и най-малко грим — това са основните изисквания за естествен грим.

Важно! За да създадете естествен грим, грижа за красотата и здравето на вашата кожа, тъй като грим е много красиво, че изглежда добре само върху здрава кожа.

Fuzzy контура на устните

Още една забележима тенденция на есен грим 2019 намазват устните. Модел устни с неясни контури много често проблясваха в модерните модни тази есен. Ако сте готови за улов на себе си любопитни погледи, а след това с всички възможни средства огъня на устните си, и въоръжени с ярко червило.

Идеи за есенен грим 2019

Още няколко прекрасни идеи за красивия есенен грим, който, без съмнение, ще допълни вашия начин. Показаните по-долу идеи ще ви помогнат да овладеете тънкостите на есенната мода грим и изберете най-подходящия вариант.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);