Грим за кафяви очи (51 снимки)

By | януари 20, 2019

Обладательницам кафяви очи е много щастлив по отношение на избора на грим на очите. Kareglazka може да си позволи всички цветове и нюанси от тъмно към светло, от Симеоново до Мат. Тук изборът се определя от вашия цвета на лицето.

Ако сте собственик на добър външен вид, и нюанси на грим, трябва да бъдат студени. Това не означава, че те ще бъдат само в тъмното. Винаги е студен зелен, бордо, червено и много други цветове.

За „топли“ момичета също имат свой цвят. Това праскова, розово, кафяво, златно и все в този дух.

Разбира се, най-добрият вариант, за да намерите вашия цвят грим за кафяви очи, ще се проведе за експерименти. В статията са представени няколко варианта за грим за кафяви очи, може да ти хареса.

Кафяв грим

Основно и ежедневния грим за кафяви очи Грим в кафяви тонове и цветове. Такъв грим обикновено на движещ клепач се нанасят светли нюанси, като бежово, бяло, светло кафяво. А външния ъгъл на очите помрачи до наситено кафяви нюанси.

Линията на миглите може да се подчертае или кафяв молив за очи за създаване на по-отвори очи.

загрузка...

Златен грим

Една от най-успешните и бляскав вид грим за кафяви очи вариант със златисти нюанси. Това може да е само сянка, с лек блясък на злато или златен пигмент, който може да се поставя над всички сенки и грим ще придобие съвсем друг вид.

Тъмен Опушен

Разбира се, тъмен опушен идеален за всеки цвят очи, но кафява той ще акцентират още повече. Тъмен опушен ще направи страхотен акцент на очите и погледа на една наистина смела.

Цвят за Опушен може да бъде не само е черен. Опитайте се да опитате кафяво, сиво, тъмно синьо и всичките им нюанси.

В такъв тежък грим, не забравяйте да направите миглите малко по-дебел, отколкото обикновено. Можете просто да добавите повече трупове, или използване на фалшиви мигли.

Зелен грим

Със зелен грим за кафяви очи стават игриви котешки поглед. Това ще бъде приятно с наситени кафяви очи, и, ако е кафяв на цвят мига зелено, той ще бъде още по-грандиозно.

Ако се страхувате напълно зелен грим, тогава може да се използва само зелен молив Молив или очна линия.

Анализ на умствените способности (лъскава) грим

Трептене се завръща с пълна сила. За кафяви очи е идеалният вариант. Може би това е преобразяване, а не всеки ден, но очите ти ще блесне. Но за ежедневния грим можете да използвате цвят shimery, и кът помрачи матови или обратното.

Лилав грим

Този цвят в грима-това е доста необичайно и опасно. Но най-важното тук е да се използват няколко преминаващи цветове и хубава сянка.

Бъдете внимателни с много зърнеста текстура. Да ги прилагат на стабилна основа за сенки, за да не се получи торбички под очите.