Идеална фиксиране на веждите с кола маска

By | февруари 20, 2019

Ако космите на бровях не послуша вас и постоянно выбивались от общия ред, в който ги така старателно опаковани, ще помогнеш ли е революционно средство за определяне на вежди, кола маска. Използването на восък за вежди, вие ще можете не само да празнувам на снасянето, но подкрасить вежди в точния нюанс. Този инструмент е идеален за жени, чиито вежди с различна твърдост и неподчинение. Ако поставите грим на вежди, той би могъл да се сблъска със същия проблем, тъй като необходимостта от постоянно докосване до него през деня. Восък за вежди определя не само на косата, но и грима, като предотвратява разпада и запазване на вашия грим е идеален, дори и в случай на валежи. Ако по-рано не сте опитвали този продукт, вижте го веднъж, никога няма да иска да се раздели с него.

Perfect fixation of the brow with wax

Восък за вежди ще ви помогне да разрешите тези проблеми:

    Удар-суха коса; закрепване на твърди вежди; придадат на вежди в една линия; фиксиране на грима на веждите; защита от атмосферни валежи.

Как правилно да изберете восък за вежди?

За да се гарантира, че при закупуване на восък нямате никакви проблеми с избора, проучете пазара. За начало, определен с ценовата категория, преглед на оценки на производителите в този диапазон. Прочетете коментарите на потребителите в Интернет, може някой от вашите приятели вече имат опит в прилагането на восък за вежди, да се вслушат в техните препоръки. Ако искате да си купите косата восък за вежди, след това проучи палитра от нюанси, които отговарят на вашия цветотипу. Отивате на покупка, прочетете внимателно състава и срока на годност на восък. В състава не трябва да бъде голямо количество парабени и консерванти, колкото повече натурални съставки, толкова по-добре.

За да е по-лесно да изберете един добър продукт, ние ви предлагаме да се запознаете с десетте най-добри восками, на разположение на пазара на козметични продукти, в различни ценови диапазони.

Perfect fixation of the brow with wax

Как се използва восък?

    С помощта на четка срешете веждите по протежение на линията на растежа на косата; нанасяне на восък в същото време да придадат необходимата форма бровям, да я направи лесно; равномерно разпределя восък върху веждите с памучен тампон за отстраняване на излишната; отново, внимателно срешете веждите и изчакайте, докато изсъхне.

След като восък изсъхне, можете да се насладите на действията си през деня. Използването на восък за веждите, веждите винаги ще изглеждат красиви и поддържани, сякаш току-що сте посетили салон за красота.