Изберете цвят на веждите за блондинки

By | февруари 20, 2019

Ако говорим за блондинках, първото нещо, което привлича вниманието-това е цвят на косата. Белокурые къдрици в различни нюанси и привличат погледи на околните. Въпреки това, ние не трябва да забравяме за вежди. Повярвайте ми, ако имате дори и най-разкошни къдрици, ако веждите не са с тях в комбинация, то това ще бъде първото, което ще привлича любопитни погледи. От това може да се направи един прост извод: на всички трябва да бъдат в хармония. За да веждите изглеждат добре в комбинация с косата, трябва да се вземат предвид множество фактори. Основните принципи на цветовете вежди включват: цвят на очите, цвят на кожата и разбира се цвета на косата.

Select eyebrow color for blondes

Избор на цвят на очите

Сини

  • . За руси жени със сини очи, добре тъмно-златист цвят на веждите;

Сиво.

  • Сероглазые красавици трябва да избягвате сиво избор на цвят за вежди. Най-добрият вариант ще е светло кафяви тонове;

Черен

  • . Темноглазые блондинки са редки, но и те трябва да избягват твърде тъмни нюанси. Мек шоколад ще бъде добро решение;

Зелени

  • . Зеленоглазым блондинки си струва да опитате светло-кафяви цветове и пастелни нюанси;

Кафяви

  . А за кареглазой дами, те трябва да се ориентират към естествения си цвят на косата и да изберете цвета си по-тъмни.

Изборът на цвят на косата

Русе.

  • Кафяви цвят на косата са подходящи кафяво и нюанси на теракота;

Блондинка пшеница

  • . Тези дами подходящ мед, светло кафяво и кестен цвят;

Ясен

  • . С пепеляв блондин просто — те използват сиви нюанси;

Натурална блондинка

  . Естествени блондинки се препоръчва да се обърне внимание на ярки цветове сиво и пшеница кафяв.

Сега вие знаете как да изберете цвета на веждите, с акцент върху цвета на вида на външния вид. Ако не сте сигурни в избора си и не искате да рискувате, вие винаги можете да се обърнете за помощ към професионалист. Добър майстор може лесно да изберете подходящия цвят. Той ще се фокусира върху основните настройки, но се ръководи от по-новата версия и разбира се на дългогодишен опит. Все повече и повече жени вече предпочитат салонным процедури за прилагане на перманентен грим на веждите. Възползвайки се от услугите на помощника, можете да сте сигурни в резултат на това ( ако разбира се смятате, че в майстор) и не е нужно всеки ден да се прилага грим. От друга страна, ако използвате процедури, татуировки или микрокровотечения, вие дълго време няма да можете да промените формата и цвета на веждите. Ако ви е удобно и има финансова възможност, салони за красота ще ви предложат множество процедури за избор.

Select eyebrow color for blondes

Татуировки

Татуаж на веждите може дори да скрие недостатъците, като белези и белези на бровях. Това е хардуерен процедура, която е във въведението оцветяване пигмент в горните слоеве на кожата с помощта на специален апарат, с игла в края. Тази процедура е доста травматична и, следователно, не всеки е подходящ, но ако решите да я направи, дългосрочните резултати ще ви моля, преди две години.

Микрокровотечения

Тази процедура, за разлика от татуажа се извършва ръчно с помощта на инструмент, с microlesion в края. Самият майстор прорисовывает всеки сантиметър вежди, и затова е много важен изборът на добър майстор. Между другото, това е просто, могат да възникнат проблеми. Процедура микрокровотечения се използва не толкова отдавна, така че, за да се намери добър майстор, с приличен опит, не е лесно. Тази процедура има кратък период на възстановяване, тъй като в хода на изпълнението му, почти не е наранена кожа. Що се отнася до резултат, тогава той ще се проведе на 1.5-2 години.

Оцветяване

Ако не се реши да предприеме такава решителна стъпка, като перманентен грим, но да правите това всеки ден досега, няма желание или възможност, ще ви свърши работа и боядисване на вежди. В съвременната индустрия за красота има множество нюанси, бои за вежди, така че капитана не е трудно да се намери точното. За тези, които не искат да се прилага върху лицето, химията, да се използват, боядисване с къна. Сега има много нюанси на боя, за да се придържате към него ще е около 2-3 седмици. Можете да се доверите боядисване на професионалист или да се проведе в дома му.

Молив

Сега има моливи за вежди, създадена специално за блондинки. Ако не ви обърква необходимостта от ежедневното нанасяне на грим, можете да изберете цвят според вашия вкус, водени описани по-горе принципи за подбор. Не забравяйте, че на молив, не е проектиран, за да нарисува недостатъци, и само да подчертае контура на веждите.

Сега имате цялата необходима информация, за да решат как и кой цвят най-добре боядисване на вежди, Ако вие сте щастлив спечелила светли къдрици. Най-важното във вашия случай не е да се подчертае вежди твърде много, с други думи, не прекалявайте в стремежа си към идеала.