Изберете перфектната прическа за къдрава коса (50 снимки)

By | януари 31, 2019

При жените всичко е просто: „права коса трябва да завить, къдрава — се оправям кратко — да се увеличи, а в дългосрочен — да се отсече“. Колкото и да е смешно да звучи, но фактът си остава факт. И понякога, много жени Чен завиждат обладательницам гъсти къдрици и мечтае за коса. Въпреки това, тези повечето от тези дами дори не мога да си представя колко е трудно да се грижи за къдрава коса. Освен това, те постоянно се бърка, така и с избора на прическа и стайлинг, Има много проблеми и въпроси.

За начало, нека да видим какво къдрава и вълнообразен коса-това не е същото. Къдрава коса имат мека, гладка структура. Това е къдрава коса-силно се набута. От него също има много проблеми с избора на оптимално рязане и полагане. В края на краищата, ако се прави твърде къса прическа, косата ще се мотае наоколо и изглежда мърляв, а с дълга коса, има много проблеми с инсталирането. Ето защо за къдрава коса съветват да избират със средна дължина. Въпреки че отново всичко зависи от характера и начина на живот на собственика на вълнообразни направления.

Обаче, има някои основни правила за прически къдрава коса, които трябва да се спазват във всеки случай, не трябва да поредение по цялата дължина, тъй като тя е къдрава коса блестяха още повече. Не може да се режат най-горния слой твърде къс, ако, разбира се, не искам да изглежда като пудел. Не се препоръчва прекалено къса прическа, Ако косата е силно пушатся. Това ще изглежда помия. При избора на прическа трябва да се вземат предвид формата и чертите на лицето.

По-нататък ще разгледаме основните варианти за прически за вълнообразни коса.

Каскада прическа за къдрава коса

Каскада прическа е най-добрият вариант за вълнообразни коса. Основна характеристика на косене каскада е това, което се заключва в нея се намират точно и внимателно, а хармоничен преход от къси къдрици до по-прилича на къдрава коса-това е много красиво и стилно. Освен това, прическа каскада подходящ за почти всяка форма на лицето и в зависимост от дължината може да се настроите на съвсем различни цветове.

загрузка...

Градуированная прическа за вълнообразни коса

На бала-подстригване на косата е под определен ъгъл. Градуированная прическа често е наричан „лесенкой“. Въпреки това, не само за нея. С помощта на градуировки може да се формира дори на каре. Разбира се, калибриране по своята същност е малко като в каскада, но основната им разлика се състои в това, че промяната на калибриране дължина на кичура коса се прави само отпред и каскада това се случва рязане по дължина, равномерно.

Формата за къдрава коса

Ако имате тънка, но едновременно с къдрава коса, а след това каре-това е идеалния вариант. Кара не само позволява да се постигне обем на тънка коса, но в комбинация с леки вълни изглежда просто невероятно. Дължина на прическата каре разбира се адаптира индивидуално, но на различни начини за подреждане на тази прическа позволява на жената всеки ден да изглежда по различен начин и се опитват да експериментират с техните образи. В момента е най-популярният вариант на тази прическа е асиметричен бретон, която леко капаци чело и плавно се влива в основната дължина.