Изберете правилната прическа за жените формата на лицето (65 снимки)

By | януари 31, 2019

Всяка прическа при жените има за цел да скрие недостатъците и да подчертае достойнствата на нашето лице. Прическа на жените е необходимо внимателно, за да направите лицето си по-тънък и подчертават, а не за пълнота, и за други неща. Тя трябва малко да се изтегля овал, лицето, което правя, и целият образ е по-рафинирано. За да направите това, трябва да се спазват определени правила за прически за дами pornolizer.

Така че, помислете за общи правила при избора на прически за пълни жени: първото и може би най-важно правило: цялата сума трябва да бъде съсредоточена в горната част. В никакъв случай не може да се създаде изображение с плавни, рационализирани горната и обем около бузите и по-долу. Това само допринася за пълнотата На лицето. Оптималната дължина на косъма за прически с наднормено тегло дами до брадичката. Разбира се, можете да експериментирате с различни дължини, но изображението се оказа 100% перфектно, дължина трябва да бъде точно такъв. Разбира се, нарушения в няколко разрешените сантиметра. В други случаи трябва да се работи много внимателно. Прически за пълни жени не трябва да се отваря напълно лице. Поне някои направления трябва да обрамлять. Тя ще направи лицето ви много по-тънък.

Сега нека преминем към това, което в никакъв случай не може да се направи пълна дами. Дълга права коса. За изкусителни красавици-това е просто пълен провал в изображението. Никога и за нищо не трябва да излизат с такава прическа. Ако искате да отсече с любов отглеждат коса, лесно можете да ги направи зашеметяващ прически, които също намаляват вас. Напълно симетричните прически и стайлинг. Дълги прави бретон плътен цвят. Трябва да се избягват пълен с жени. Най-неудачен дължина на косата пълни жени дължина на рамото. Особено ако имате двойна брадичка. С тази дължина на лицето ви ще изглежда още по-универсален. Креативни прически и прически. Обикновено в такива прически, главата изглежда много малка, когато значителни количества тялото ще изглежда смешно.

С оглед на тези препоръки и в ръцете на опитни майстори, вие сте длъжни да изберете тази прическа, която е най-подходяща за вашия външен вид.

загрузка...

Важно! При избора на прическа, разбира се, не трябва да забравяме за формата на вашето лице!

Обикновено обладательницы буйни форми са три основни вида на лицето: кръгло, квадратно и овално. Нека да разгледаме всеки един вид по-подробно и да говоря за това, какви прически са подходящи за определена форма.

Прически за дебели жени с кръгла форма на лицето

Прически за кръгло лице трябва визуално му го по-близо до идеална овална форма. Може да се направи такава прическа, като: каскада, класическа лесенка, асиметрични диагонал Боб бретон или продълговата обърнат Боб.

Важно! Ако лицето ви е кръгла форма, избягвайте централна раздяла, къса прическа и директен бретон.

Прически за дебели жени с квадратна форма на лицето

Прически за квадратно лице трябва визуално изглаждане на ъглите, за да напомня овал. Затова идеалният вариант прически за квадратно лице асиметричен боб, кратко и обема на времеви зона.

Важно! ако вие сте носител квадратна форма на лицето трябва да се избягва паралелни бретон, пенирани обилно назад коса и отворени уши.

Прически за пълни жени с овална форма на лицето

Овална форма на лицето се смята за идеална. Към нея са подходящи почти всички прически. Можете да направите големи и меки къдрици ( само за тези, които не искат да се почисти дължината на косата си), и на каре, и удължена, и много много повече. важно е да се спазват общи препоръки.