Изберете спирала

By | февруари 20, 2019

Не жените косметичка не е без трупове. Още от млади години, малката принцеса и гледах как майка ми магическо движение на четката, дайте вашите мигли необикновена красота и всяко момиче иска да расте и да получите вълшебната четка. Но ето лош късмет: момичета растат и проблемът е, че мастилото да изберете. Разнообразие на пазара дава трупа, за да получите необичайни, но избирате сред тях този, който ще пасва на нуждите ви, не е толкова просто. След всяка красавица, неговите нужди, някой трябва да се удължат миглите, някой да добавите обем, и някой иска да ги коригира, като не направите грешка и да изберете това, което ви трябва?

Choose mascara

Тих видове за мигли

За обем

  • . В епруветка тази спирала с думата „обем“. Той се състои от силикон, парафин и восък. Щеточка в такава спирала, като правило, от обикновените плавниците, за барел.

Аз съм

  • . В епруветка ще намерите надпис „къдри“. Четка с къси влакна, с извита форма.

За удължаване

  • . В епруветка думата „дължина“ или „удължаване“. Настоящият състав на влакна от естествена коприна или найлон. Четка с дълги, дори влакна.

Водоустойчив.

  • На комина, ще видите „влагоустойчив, отговарят на високи“. Включва смола, оцветители, восъци, летливи полимери. Ако имате прекалено чувствителна или склонна към алергии на очите, това е по-добре, за да се избегне тази спирала, тъй като съставът му е доста агресивен. Въпреки това, ако е нормално възприемат тези вещества, можете да сте сигурни упорит цвят при всякакви климатични условия.

С ефекта на фалшиви мигли

  • . Надпис в епруветка гласи „эффетто giglia финте“. Тази спирала едновременно удължава, и подкручивает, и придава обем. Четка доста странно: като крива, и на цевта и всички косата спутались.

ХИПОАЛЕРГИЧЕН

  . Тръбата трябва да се чете „oftalmologically тест“ или „чувствителен“. В състава на тази спирала не съдържа консерванти, той е подходящ за чувствителни очи.

Що се отнася до вида на трупа, ние разбираме, но това не е всичко, какво е избор. След избор на действие, което трябва да има мастило, трябва да се определят от цвета.

  Черно; Кафяво; Зелено; Синьо; Синьо.

Ако не сте брюнетка, вие избирате цвета достатъчно лесно, можете със сигурност ще черен костюм, като за блондинки, те са подходящи за всички цветове, така че можете спокойно да експериментирате.

Сега ние трябва да определят марка. За това, за да го направите по-лесно, ние Ви предлагаме малък рейтинг, най-добрите производители на спирала за мигли и наистина не се колебайте да изберете сред тях, няма да съжалявате.

Choose mascara

Класиране

Компанията l ‘ Oréal ; човек ; от Lancôme; Chanel ; кабаре ; Dior; Ив Сен Лоран ; Ив Роше ; Герлен; Хелена Рубинщайн, спирала.

Но това не са всички опции, които имате. в допълнение към маркови спирала може да се приготви самостоятелно. В състава му няма консерванти и други химикали, разбира се, ефектът ще бъде не по-стабилна и ясно и да го пази само за няколко дни, но можете да сте сигурни в състава му, както и цената му ще бъде минимална. Моля, обърнете внимание, че срокът на годност на трупове от 2 до 5 дни.

Домашни рецепти спирала

  4 таблетки активен въглен, нарежете и добавете в купата. Добави непълна чаена лъжичка царевично нишесте и разбъркайте добре, добавете 1 чаена лъжичка бадемово масло, разбъркайте добре, добавете половин чаена лъжичка течност за лещи, отново се разбърква и се оставя за час. В чаша (индивидуално) капацитет, смесете 1 чаена лъжичка бадемово масло и непълна чаена лъжичка пчелен восък се разтопи на водна баня. Смесете двете смеси, но много бързо, докато сместа не се сгъсти, след това изсипете в резервоара (може да се наложи да натиснете сместа с пръсти в контейнер). 2 часа преди готвенето извадете от хладилника 1 яйце. Смаже 4 таблетки активен въглен и внимателно се разбърква с жълтък. 4 таблетки активен въглен, нарежете и добавете в купата. Добави непълна чаена лъжичка царевично нишесте и разбъркайте добре, добавете 1 чаена лъжичка бадемово масло, разбъркайте добре, добавете половин чаена лъжичка течност за лещи, отново се разбърква и се оставя за час.

Сега вие знаете как да изберете спирала за очи, които напълно ще отговарят на вашите нужди и дори да го направите сами. Изберете правилната спирала ще ти достави удоволствие и на околните, защото всяка истинска принцеса трябва да бъдат красиви мигли.