Избор на прическа за тънка коса (66 снимки)

By | февруари 14, 2019

Основният проблем с тънка коса е, че те много трудно се полага. Собствениците на случайни направления не просто да им даде обем, и ето защо, специално внимание трябва да се обърне прическа. Изборът на подходяща прическа, направени от добър майстор и ще се увеличи обема на косата, без излишни продукти за коса, които само развалят косата.

Прически за тънка коса

Обладательницам тънка коса се препоръчва да се обърне внимание на многослойни прически. Най-доброто за такива дълги косата е къса или средна. Твърде дълга коса, непрекъснато се разграждат, и това не ще им донесе полза.

Що се отнася до стайлинг, стилисти препоръчват да изберете прически, които са по-малко най-нужни за стайлинг, но ако направите това, вие трябва да спазвате някои правила.

    Никога не използвайте нагревателни елементи, като например сешоари и плойки на пълна мощност, той просто ще изгори косата, да ги чуплива и скучна. Използвайте минимално количество укладочных средства, косата трябва да изглежда естествено, в противен случай те губят своята красота и размер няма да изглежда добре поддържан. Сушете косата си от корените, като придава им обем с помощта на кръгла дебела четка.

загрузка...

Прически за къса коса

Тънка коса изглеждат добре къса коса. Лесно придаване обем и форма, и те изискват по-малко внимание. Да започнем с по-къси и много модерен в последно време прическа „pixie“.

Pixie

Pixie-тази прическа е за тези, които не се страхуват от внимание. Смел и стилна, тя отказва десетилетие на неговия собственик. Поради разнообразието на бретон, можете да изберете такава прическа за всяка форма на лицето, но не е препоръчително за дами с къси вратове.

Боб

Прическа, която сама по себе си увеличава обема на косата. Градуированный боб ще ви позволи да се отървете от дневна стайлинг, можете да изсушава косата, и те вече приемат желаната форма и лесно Ремстройтреста да играе само добре за вашия изображения.

Карэ

Това е вечна тенденция. Лесна на пръв поглед, прическа има много варианти. Само с помощта на бретон може създаване на цели образи. За кратко тънка коса подходящ каре с гладка нарязани.

Средна дължина. За тези, които са решили да не косят направления, също така има няколко опции. Стилисти, като най-тази дължина и не напразно.

Леопард Боб

Няма по-голям подарък за тънка коса, отколкото прическа. Вие няма да съжалявате, че го прави. Той е идеален за огледално-гладка косата и палави къдрици. Дълги кичура удължават лицето, което е идеално за модата с кръгли или квадратни черти на лицето. Това също може да се пластове, която добавя по-голям обем.

Каскада

Тази прическа е изпълнена слоеве, което само по себе си придава пищност на косата. Не подценявайте каскада, направени от добър майстор, той ще даде своя начин на свежест и динамика.

И не забравяйте, че за тънка коса по-добре да не се излага на полиране, за да придадат обем и поддържане на здрава коса, краищата трябва да останат непокътнати.