Как да изберем боя за вежди

By | февруари 20, 2019

Ако не разполагате с време и желание всеки ден да рисува веждите, но по някаква причина вие не можете да решаване на постоянна салонной процедура грим, ще оцветяване на веждите. Обикновената боя, разбира се, не така дълго, като татуировка или микрокровотечения, но дава пространство за експерименти и е напълно неинвазивна процедура. Сега на пазара може да намерите много производители на бои за вежди с много богата цветова палитра, така че няма да е трудно да се намери сред тях предпочитания от вас нюанс. В допълнение към разцвет, има и други критерии за избор на боя, например, трябва да решите какъв точно трябва да бъде консистенция на боята.

How to choose paint for the eyebrows

Последователност

    Гел. Името говори само за себе си, тогава гел боя-това не е голям успех, тъй като е трудно да се прилагат; крем. Най-популярният сред цветя, крем-боя за вежди, лесно се нанася и приятна на допир; капсули. Дава възможност за измерване на правилната дозировка, в нейната основа е включен хена.

Говорим за най-популярните, а именно крем-боя за вежди. Вие, може да бъде фактът, че, боя се, по дефиниция, включва в себе си химични вещества, които са опасни за кожата и организма като цяло. В известен смисъл сте прав, но не забравяйте, че всяка козметика е химия и дори ако рисуваш веждите с молив, това няма да е 100% сигурна, само вие ще използвате всеки ден, и за боядисване всеки месец. Така че да не възникнат никакви опасения относно състава на боя, ние ще говорим за това какви съставки са включени в повечето крем-боя за вежди. Спомнете си, че боята се състои от два компонента: туба с крем и буркан оксидант.

Окислител

    „Аква“ — вода, AcrylatesPalmeth — 25 Акрилат съполимер е съполимер, който регулира вискозитет на водороден прекис — Водороден пероксид динатрия EDTA — канцерогенен

Крем

    Цетеариловый алкохол — изсушава кожата и е отговорен за ускоряване на транспорта на вещества, Вода, Цетеарет-23 — емулгатор, гликол полимер омекотява кожата консерванти, които дразнят кожата и очите триетаноламин — токсично вещество, но в правилната дозировка нормализира pH на кожата, натриев лаурил — е отговорен за създаването на пяна Gidrogenizirovannoe рициново масло — омекотява действието на агресивни компоненти, чудесно овлажнява кожата erythorbate на натрий е в това, че тя позволява да запази за дълго време на боя и е антиоксидант с къна Cetrimonium хлорид допринася за равномерно нанасяне на боя

Както можете да видите, всички компоненти няма да навреди на кожата, ако се използва в правилната пропорция, в съответствие с инструкциите. Също така, преди боядисване, е важно да не забравите да проверите за алергия, за това малко количество боя се поставят в областта на китките или зад ухото и гледате реакция в рамките на деня, а при закупуване на задължително проверявайте срока на годност.

За да не се загубиш сред огромния брой предложения, ние ви предлагаме да се запознаете с рейтинг от най-добрите местни и чужди производители на бои за вежди.

Процедури за оцветяване

How to choose paint for the eyebrows

Първо да прочетете инструкцията и съответно тя развела боя около веждите се препоръчва да се прилагат мастни крем, в случай, че се боя (тогава тя може лесно да се измие); вземете четката, която е прикрепена към боята, ако не, можете да си купите специална четка или просто да използвате памучен тампон, напоен; нанесете с четка малко количество боя в бровях. Да се прилагат в посока на растежа на косата от моста на носа към храмовете, леко натискане на четката, уверете се, че вашите вежди за прокрашены равномерно, ако ляво не се лекува с помощта на цветове, опитайте се да нарисувате с помощта на четка, до тогава, докато не получи равномерно местоположението на боя за вежди и пълно покритие. След 10 минути (или според Инструкциите), Вземете памучен тампон и изплакнете вежди, с мляко или топла вода.

Както виждате, няма нищо сложно в реда на веждите. Средно, това ще ви отнеме от 20 до 30 минути, а резултатът ще продължи от 2 до 6 седмици в зависимост от избраната боя.