Как и с какво да се носят пеплум?

By | януари 24, 2019

Пеплум е специфичен елемент на женски дрехи. Това е много кратък вид поли и свободно cut. Баска може да бъде отделен елемент, и като част от комплекта. Родното място на баской — слънчева Испания. Има пола с буйни вълни е част от национален костюм. За първи път на подиума дрехи с баской са се появили през ХХ век. Оттогава много дизайнери са разработили цяла колекция от дрехи с баской. В днешния свят на модни елементи от дрехи с баской се колебае, той набира популярност, той е малко по-спокоен. Обаче, този елемент на женските дрехи е все още доста популярна. В тази статия ще обясни в детайли Как правилно да носят пеплум, и ще ви покажем няколко модни образи.

Особено облекло с баской

Трябва да се отбележи, че Васко е много хармонично изглеждат почти всеки стил на облекло. Той е украсена с изображения, като офис, така и за вечерни тоалети.

Въпреки това, много хора погрешно смятат, че дамите с прекомерна пълнота баской само вреда. Това не е така. При правилния избор на размери, стил и цветова палитра дрехи с баской, дори и за пълните дами това ще хармония.

Също така не трябва да забравяме, че самата баска-това е доста сложно нещо. Така че, ако искате да създадете една вечер начин и да избере рокля с баской, вие трябва да се откажете от излишното количество бижута.

Така че, нека да направим няколко прости правила, които ще ви помогнат да се носят пеплум: жени стройна фигура без ограничения на баската не. Вие сте свободни да изберете абсолютно всеки стил и стил. Ако сте леко полноваты фигура, основното правило: с баской долу не трябва да приключи в най-голяма част от фигури (ако е хип пеплум подгъва трябва да приключи точно над бедрата и да се скрият корема си, или на долния етаж). Докато баской по-добре да изберете равен приятелка и висока талия. Вие не трябва да баской носенето на голямо количество бижута на едро. Така образът ще изглежда претоварен и прекалено преувеличени.

загрузка...

Изберете баской в зависимост от вида на фигурите

Правилно подбран стил баской ще помогне да се подчертае достойнствата на фигурата и прикриване на някои несъвършенства.

Баской за фигура тип „круша“

Може би един от най-рискови възможности за дрехи с баской в предвид, че проблемната зона за този тип фигура закръглени бедра. С невярна баской избор те ще изглеждат още повече. Обаче, това не е причина да се откаже от него.

Дамите с фигура тип „круша“ трябва да изберете дрехи с дълъг или къс стилна баской. Самият пеплум-това в никакъв случай не трябва да приключи в най-пълната част на бедрата. Той може да бъде няколко сантиметра по-горе или по-долу.

Баските за вашия тип фигура „ябълка“

Тук проблем е выпирающий корема с доста тесни бедра. Баска в този случай ще помогне за изравняване на пропорциите и да се скрие выпирающий на корема.

За дамите с фигура тип „ябълка“ е идеално баска завършва в тесния място фигури, но все още трябва да покрие корема, т.е. да бъде достатъчно дълго.

Не се препоръчва при такъв тип фигури, да използвате дрехи с висока талия!

Баской за фигура тип „обърнат триъгълник“

Тук положението е точно обратното на ситуацията с фигура на „боксова круша“. Слабото място в този случай-широки рамене и тесен ханш. Баска в този вариант може да поправи тези недостатъци.

Жените с „превернутый триъгълник“, си струва да се предпочитат буйни баске, завършваща на бедрата. Идеалният вариант ще баской с гънки.

С какво се носят баской — снимка идеи