Какви обувки да носят поли? (54 снимки)

By | февруари 8, 2019

Това е неоспорим факт, че всички момичета харесват поли. В тях ние се чувстваме по-женствени, нежни и ефирни, като в приказка.

Днес има много видове прагове, които могат да се носят по всякакви поводи. Но ако изборът прагове ние можем лесно да се определи, че това, което за обувки, възниква въпросът: какво по-добро? Обувки, балет апартаменти, сандали или маратонки? В тази статия ще се опитаме да отговорим на този въпрос и ще даде полезни съвети за бъдещето.

Пола-молив

Молив полата е незаменима вещ в гардероба на бизнес дамите. Тази пола перфектно подчертава ханша, като линията пъти по-видими.

Пола-молив и лодки сандали

Стандартен вариант избора на обувки за поли-молив, за да изберете обувки. Но това не означава, че такъв избор е остаряла и скучна. Точно обратното. Помпи са универсално решение. Те са удобни, секси и елегантен.

загрузка...

В тези обувки, които краката ви ще изглеждат още по-тънък.

За по-горещите сезони, вместо обувки да се носят сандали. В тях ще изглеждат не по-малко ефектен, но в същото време ви няма да бъде горещо.

Че не се занимавам с избор на цвят обувки под полата, изберете обувки в универсални цветове. Като бежово, черно, бяло, сиво. Те ще отговарят на различни цветове поли и вашият начин ще се окаже много добър и стилен.

Пола-молив + балет апартаменти, ботуши и чехли

За онези момичета, които обичат да бъде навсякъде едновременно, но в същото време, за да изглежда по-професионален, тези обувки са подходящи перфектно.

Пола-молив и маратонки

Не всички жени предпочитат обувки, а точно обратното, по-комфортен и спортни обувки. И не се притеснявайте, обувки лесно могат да носят под полата-молив.

Прави голям поклон

Пола-молив + ботильоны и ботуши

В хладно време на годината под полата, не се колебайте да се носят ботуши, обувки или ботильоны. Те са напълно в унисон с пола-молив, и вашият поглед ще стане още по-привлекателен.

Пола плисе, сенници, щори

Пола плисе, сенници, щори всичко продължава да расте в популярност. Пола „в пъти“ има множество модификации. Това могат да бъдат къси, Дълги, midi или лонг. И какви обувки да изберете за полата, трябва да се има предвид следното.

Пола плисе, сенници, щори + обувки-лодки и сандали

Наистина женствена версия ще е под полата ти да се носят обувки.

Помпи и сандали са избрани, или по цвета на полата си или топ. В някои случаи, те могат да бъдат в различни цветове. Важното е, че драстично не се открояват в начина си.

Пола плисе, сенници, щори + балет апартаменти, ботуши и чехли

За по-въздушния начин избирайте обувки на нисък ток или не.

Пола плисе, сенници, щори и маратонки

Кой каза, че при такива леки, ефирни поли не може да носи маратонки? Това не е вярно.

Да видим как изглежда изображението в комбинация сникерсов с пола-нагънат!

Пола плисе, сенници, щори + ботуши.

В дъждовно есенно време, това е добро решение в тази пола носенето на ботуши или обувки.

Пола

Полата-това е пола, която е безшевни пръстен с отвор в горната част за кръста. Тази пола е в стил ретро, тъй като той е бясно популярни, дори и на нашите баби.

Пола + лодки и сандали

С пола-едно от най-добрите решения да носят обувки или сандали. Те са идеални за лятото

Пола + балет апартаменти, ботуши и чехли

Искате разходка из тревата или пясъка на плажа? След това обувките, за да ви помогне. Тя перфектно се комбинира с пола и визуално укорачивает краката.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Пола + кецове

Ако сте много активен момиче, за вас ще бъде идеалното решение, за да се носят маратонки под полата ти. Ще ви бъде най-удобно и в същото време ще останат красиви и привлекателни.

Пола + ботуши

Под такава пола добро решение, ще се облечете ботильоны или ботуши. Но такава комбинация, обикновено избират момичета на Запад. И у нас тази тенденция все още не са се развили в пълна сила.