Какви обувки носи под дънки? (75 снимка)

By | януари 13, 2019

Ние момичетата обичаме дънки. В края на краищата, по-разнообразни и по-интересни неща на света просто няма да намерите. Дънки могат да се носят през цялата година, само избира си точната тъкан. Леки летни дънки, зимни дебели с козина или подкладом.

В случай, че вашият гардероб ще бъде избран правилно, ще ви съдят като жена с вкус и чувство за стил. Но как да направите това правилно ли е? Не всички ние, от раждането, стилисти и много момичета просто не успяват да гледате модни ревюта и да усвоите тънкостите на съвременната мода. Ако успеем да изберете красива блузка под любимите си дънки или пуловер, както това ще кажете за обувки въпросът е, че е по-добре? В тази статия ще се опитаме да разберете, че е по-добре да се носят по различно време на годината, за нашите любими дънки.

Лято

Дънки и обувки

Нека започнем с най-любимия сезон – лятото. През лятото имахме огромен асортимент за избор на обувки. И, може би, най-популярния вид обувки за лятото на обувки. Те са елегантни, красиви, те правят краката ни да изглеждат по-тънък. Ако не обичам високи токчета, винаги има алтернативни модели с по-висок ток.

Много дами избират тези модели дънки, които краката подвороты. В тези дънки и обувки си облекло ще изглежда още по-секси.

загрузка...

Дънки и сандали

Много момичета са достатъчно горещи, за да носят обувки през летния период, и в този случай е добре да вземете сандали. Огромен избор от различни стилове сандали, ще ви накара да се объркате при избора.

Класически сандали са ремъци, най-малко, и обикновено отиват за универсален цвят. Като бял или черен. Ярки цветни модели сандали и перфектно със сини дънки. Така че не се страхувайте да експериментирате, избор на ярки цветове.

Дънки и сандали

Сандали практичен вид обувки. В тях не е горещо през лятото и много удобно. Сандали под дънки, можете да посетите всяко институт. Защото те не се притесняват да се появяват в обществото.

Есен

Ботуши и дънки

Когато идва есента, но все още е достатъчно топло, можете да продължите да носите любимите си обувки. Но когато това е златна красота дяволите ми, че по-добре да се купуват топли обувки.

Обувките са много удобно нещо за такива прогнози. В тях не е студено и не е горещо. Те са просто създадени за преход от топло към студено.

Ботуши и дънки

Ботуши са алтернатива ботинкам. Не всички момичета обичат апартаменти и много хора искат да се носят обувки на токчета. Полусапожки в този случай е на ваше разположение.

Зима

Ботуши и дънки

През зимата, нашият избор на обувки значително ограничени, защото имаме топлина е по-важна от красотата. Ботуши са чудесен вариант за зимата.

Има много различни модели С и без шипове, на танкетке или платформа. Вие със сигурност можете да вземете един интересен вариант.

Зимните ботуши и дънки

Зимните ботуши са различни от есенни кожа вътре и удебелена подметка. Отлична възможност да закупите тимберленды. Те ти крак, никога да не се замразява. И през зимата можете да носите зимни маратонки, Луната, чувиха и ботуши.

Пролет

Балет апартаменти и дънки

Балет апартаменти-доброто нещо, при преминаване от топла пролет до горещо лято. Вие не трябва да се охлади, както и голям асортимент ще ви помогне да изберете своя вариант.

Маратонки и дънки

Кецове-много удобни обувки, които могат да се носят през цялата година. Но особено подходящи за пролетта. Не се колебайте да се носят маратонки под дънки през пролетта и вашият начин ще се окаже толкова успешен.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Лоферы, мокасини и дънки

Мокасини и лоферы интересни, но не по-малко изключително практични обувки. Ако ви харесва ретро дизайн, тогава смело изберете за пролетта мокасини. Ако вие предпочитате по старомодния вариант-мокасини.