Какви упражнения за увеличаване на потентността на мъжете в домашни комплекси упражнения с видео

By | януари 7, 2019

Много мъже след 40-годишна възраст, проблеми с Намалена потентност и еректилна дисфункция е често да посещават фитнес зала, за да се подобри. Може да помогне на специални упражнения за мъже и за потентност. Благодарение на тези занимания е не само подобрява физическата форма, но и премахване на застой явление в неподвижни части на тялото, което помага на половите органи получават необходимите притока на кръв

Какво е действието

Сексопатологов термина „ефикасност“ се отнася само до мъжката сексуалност. Тази концепция се определя сексуалните възможности на силния пол. Активността в известна степен, характерно напрежение пениса, скорост на появата на ерекция, средната продължителност на полов акт. Ефикасност-това е способността и желанието да извършат полов акт. Мъжете със сексуални проблеми може да бъде много комплекси и психологически бариери болест. Нормално ефикасност колебливо се изведат следните външни белези:

  топли ръце; нормално тегло; не изпомпва мускули; увереност в себе си; ясна и гладка кожа; чувство за хумор; енергична разходка; висок интелект; добро обоняние; нисък глас.

Какви упражнения повишават потентността

Хората, които водят заседнал начин на живот, трябва да плуват в басейна или да посетят фитнес залата. Тези изследвания се подобри състоянието на здравето на мъжете и предотвратяване на стагнация в областта на половите органи. Въпреки че, ако вече има проблеми, които са свързани с намалена потентност, плуване и различни упражнения ще помогнат. Така че трябва да използвате специализирани упражнения за подобряване на потентността. Има редица дейности:

  • изпълнението на мост; нараняване на мускулите; упражнение за „пеперуда“; махало; коремни преси; лицеви опори на колене.

Физическите упражнения повишават потентността. С тяхното редовното и навременно изпълнение, за да се избегне лекарства, и за запазването на еректилната функция в активно състояние. Като правило, за таксуване, насочени към подобряване на кръвоснабдяването на органите в малкия таз, което допринася за по-трайно полов акт. Упражнения за действие има следните положителни аспекти:

  стимулира производството на тестостерон; премахване на застой явления в организма; спомага за облекчаване на стреса.

Упражнения за увеличаване на потентността

Сексолог, за да си върне мъжа към нормалния сексуален живот, са разработили таблица, която включва следните упражнения за подобряване на потентността:

Арка. Легнете по гръб, ръцете изпънете по протежение на торса. Повдигнете таза си от пода и бавно се спусна с нея. Върти остава натиснат. Се изпълнява 10 пъти. Задържане на камък. Се разтваря краката в изправено положение. Представете си, че се притиска коленете топка или камък. Стегнете мускулите, като държите обект. Направете 10 повторения по 5 секунди всеки. Завъртане на таза. Изходно положение: краката на ширината на раменете. Се извършва изправяне. Трябва 30-40 пъти с голяма амплитуда, за да се върти таза всяка страна.

Всички упражнения за подобряване на потентността при мъжете трябва да се извършва спокойно с постепенно да се увеличава натоварването. Най-добрите уроци започне с няколко повторения, увеличаване на техния брой до 20. За да бъде ефективна, трябва да се правят упражнения в добро настроение. Ние не трябва да забравяме за фитнес и бягане.

Физически упражнения за подобряване на потентността

Проблеми с потентността допринасят различни фактори:

  небалансирано хранене; хронични заболявания; начин на живот; навици; нарушаване на вътрешните органи.

За да се избегне импотентност и простатит човек може да помогне на общеукрепляющие физически упражнения за подобряване на потентността, които лесно може да се направи у дома. Разработили треньори и лекари комплекси, които в продължение на дълго време, за поддържане на физическото и сексуално здраве. Тези класове като цяло могат да увеличи силата и укрепване на мъжкото тяло.

загрузка...

Клякам

Отлична профилактика на простатит и явления на застой в простатната жлеза за изпълнение на приседов. Такива упражнения допринасят за поддържането на половите органи, укрепване на мускулите на бедрата. По-добре да започнем треперя 15 пъти. Клякам задължително трябва да бъдат включени в комплекс за възстановяване на потентността. Това могат да клякам плие и сумо, класически, динамична, и е плитко. Клякам и ефикасност са взаимно свързани, защото ефективната клекове могат да активират мускулите на перинеума. За да изпълни упражнението правилно, вие трябва да:

  поставете краката си на ширината на раменете; дълбоко вдишайте и издишайте бавно приседайте; при достигане на долна точка, успоредно на мат трябва да има ръце между краката, дланите надолу в пода, а след това трябва да се спре и да се направи 5-10 вдишвания; дишането трябва да бъде бавно, за да растат; в първоначалната си позиция, може да се повтори вдишване и издишване.

Работи

Най-лесният начин за поддържане на добра физическа форма-това е джогинг, особено за хора, които искат да губят тегло. Много лекари казват, че затлъстяването често е причина за намаляване на сексуалната активност, така бягане за потентността играе важна роля. Това упражнение ще помогне за укрепване на ума и тялото на човека. Освен това, този вид спорт има следното въздействие върху организма:

  • укрепва нервната система, повишава устойчивостта към депресии и стрес; повишава издръжливостта; тонизира и укрепва имунната система; помага за поддържане на тялото в добра форма; тренира сърцето, издръжливостта, подобрява кръвообращението в органите на малкия таз; помага за предотвратяване на безсъние; засилва репродуктивната система на мъжете; увеличава тестостерона; подобрява настроението.

Трябва да избяга на свеж въздух. Бягане с препятствия за повишаване на самочувствието; дълго работи перфектно тренира всички мускули и засилва кръвообращението в половите органи, което помага да се удължи секс. Първо бягане интервал трябва да съчетаете бягането с бързо ходене. По-добре да отида сутринта в училище, продължителност на тренировката трябва да бъде 20 минути на ден. Мускулите до джогинг трябва да бъде прогрет. По време на джогинг дишането трябва да бъде равномерен.

Упражнения за възстановяване на потентността

Мъжете, за първи път изправени пред проблем, намаляване на сексуалната функция, помага за физически упражнения за възстановяване на мъжката потентност. Най-достъпен и лесен начин за повишаване на привлекателността е ходене, която подобрява кръвообращението в половите органи. В този урок, се стимулира работата на тестисите. За да постигне резултата на разходка всеки ден трябва да се проведе около 3 километра в бързо темпо. Има и други упражнения за възстановяване на потентността:

Предни стъпка. Трябва маршировать на място в продължение на минимум 5 минути (и това е възможно увеличаване на времето), при това опитвайки се да високо повдигане на коленете си, дърпа ги към корема. Ръцете си можете да направите на главата. Това упражнение стопля ставите. Вприпрыжку. Изходна позиция – краката са свити в коленете. Трябва да започнете с бягане на място, чорапи трябва да бъдат притиснати към пода, а петата трябва да бъдат повдигнати нагоре последователно. При изпълнение на дейностите е необходимо бързо да се създаде коленете напред. Пеперуда. Лежи на пода, за сближаване на стъпалата към задните си части. Поставете ръцете си на коленете и повдигнете краката си настрана. Долната част на гърба не може да се откъсне от пода. Трябва да се опита да докосне коленни стави Мата. По време на шофиране може да помогне със собствените си ръце. Упражнение се извършва плавно, издишате, но с пълно напрежение на мускулите. Краката също издиша, но това няма да помогне, но се противопоставят.

Упражнения за простатата

По време на изпълнението на упражнения за засилване на потентността значително подобрява функцията на мускулите, разположени в тазовата част. Това е също и намаляване на колебанията на налягане в коремната кухина, което води до естествения масаж на простатата, подобряване на обменните процеси в простатната жлеза и увеличаване на притока на кръв към пениса орган. Упражнения за простатата, може да допринесе за подобряване функционирането на нервната система, функцията на надбъбречните жлези, премахване на възпалителни процеси.

Упражнения за масаж на простатата

По-голяма терапевтична стойност за профилактика и лечение на заболяванията на простатната жлеза е за масаж на простатата. Неговото предприятие осигурява необходимия приток на кръв към важните за гениталиите си. Дори ако процедурата, за да прекарат няколко часа преди полов акт, той може да помогне в осигуряването на стабилна ерекция и потентност на абстиненция по време на него. Най-ефективните упражнения за масаж на простатата:

Разтягане на гърба. Изходна позиция е на колене. Трябва да се накланя на гърдите към пода в продължение на 10 секунди. Повторете 3 пъти. Прибиране на ануса. Това може да бъде направено в рамките на деня навсякъде, седнало или изправено положение. Трябва да се изготви ануса в продължение на 10 секунди. Повторете за един подход, могат да бъдат 3 пъти. Краката към гърдите си. Лежи на пода, трябва да се вдигне crouched коляно към гърдите. Стречинг за седалището и лумбалните мускули. Задръжте 10 секунди. За мускулите на гърба. На колене, вие трябва да щам на мускулите на корема. Едновременно повишаване на ръка и обратното крак. Да се запази 10 секунди.

Упражнения на Кегел за мъже, при простатит

Правилното упражнение за потентността на мъжете ще помогне за подобряване на състоянието на мускулите на тазовото дъно и мъжката ерекция. Освен това, се увеличава обема и силата на еякулация, преждевременна еякулация, ще изчезнат. Най-ефективни са упражненията на Кегел за мъже с простатит. Популярността на този тип упражнения е, че тя може да се извършва без предварителна подготовка в домашни условия. Някои упражнения на Кегел:

Около минута трябва да се направят съкращения на мускулите на слабините и на спокойствие. Действие трябва да се повтори 10 пъти, постепенно увеличавайки времето. Не повече от 20 секунди. Отпускане и свиване на мускулите на слабините. Запиши и напрягане на големия седалищен мускул тегли ануса. Трябва да направите 10 повторения, постепенно да се увеличи до 50. Празнуват малка нужда. Трябва да бъде минимум 4 пъти, за да се опита да спре потока. Това е задължително напрягане на мускулите.

Упражнения за увеличаване на либидото

Понятието либидо — психологически и физиологични потентност. Те са тясно свързани помежду си. Често намаляване на либидото и еректилната дисфункция се появява вследствие на стрес, психическа травма, prealablement, чувство на безпокойство, така че там не винаги могат да помогнат упражнения за мъже и за потентност. Може би ще ви се наложи да се обърнете към психолог и сексопатологу. Въпреки че има сложни категории, включително упражнения за повишаване на либидото:

Лежи на гърба си. Трябва да се търка с длан. Пуснете главата на дясната ръка и левия нанася върху половите органи. Напрягане на ануса и мускулите на краката, стискане на половите органи, чрез леко издърпване за тях. Изпълнява това упражнение 20 пъти. Тренировка с тежести. Дейност по вдигане на тежести помага на тялото да произвежда тестостерон. Можете да го направите само няколко коремни преси и лицеви опори. Бързо ходене бос. В този случай, човек трябва да отиде не са у дома, по килима, върху камъните или трева. Такива противопоказания: кожни заболявания.