Какво да се носи с пола на точки? (50 снимки)

By | февруари 8, 2019

Един от най-модерните щампи на 2019 г., е пола на точки. Той е популярен не само в кръг от млади момичета, но и по-възрастното поколение.

Пола на точки ще даде своя начин на особен чар. И в тази пола няма да останат незабелязани.

Интересни факти за печат грах:

Снимка на момиче, което е била облечена в блуза на полка точки, за първи път се появява през 1985 година. Танцьори на фламенко носеха костюми с грах. Тъй като се смята, че това е техният традиционен костюм. Като се започне от 1920 г., година по улиците рядко започнаха да се появяват при млади момичета рокли на точки. И от 1950 г. насам, а през грах определено част от модата и 1950, бъде година на пробиви.

Къса пола в полка точки

Избор на мини-полата, трябва да се обърне специално внимание на своите обувки. Едно от правилата на избор на обувки под полата си, тя трябва да бъде в тон кръгове или поли. И за да се създадат различни мнения, трябва да се изберат и стил.

За да създадете ретро образ, ще ви се наложи пола в среден или голям грах и елегантни обикновен топ. Косата е желателно да се съберат, и с избора на обувки, елегантни сандали.

загрузка...

За една обикновена разходка из града, подходящ пола в малки или по-големи точки. В горната част можете да изберете произволен цвят, но за предпочитане е обикновен. В противен случай може да се перенасытить начин и вниманието от поли ще се изтегли на яке или блуза.

За по-стилни шапки и тънък кожен колан универсален цвят. От обувки под по този начин, идеални ботильоны в тон колан.

Поли средна дължина на полка точки

Средна дължина пола на точки, ни прави по-женствени и изтънчени. Ярък грах печат ще добави към нашия подчертава начин, ви прави стилни и желана дама.

С пола, много интересен експеримент. В края на краищата, той е подходящ за почти под всеки покрив и обувки, избрани въз основа на планираните дейности.

Интересно ли ви е да научите за това как да се носят широки поли? Докато сте тук.

Комплимент към вашия начин с кожени якета, колани. И не забравяйте за аксесоарите.

Дълга пола на точки

Дълга пола на точки ще помогнат да се създаде сладък, ретро стил. В тази пола ще изглеждат ефектно и женствени.

Стилисти препоръчват такива поли, за да изберете удобни обувки без шипове.

Стилно и красиво решение ще бъде под дълга пола на точки да се носят кратко топ. За предпочитане по начин, за да разпусне косата си, за да се създаде най-атрактивен външен вид.

Пола-молив грах

За да се разрежда скучен облеклото на работното място ще ви помогне строга пола-молив в грах. Тази пола умело подчертават бедрата и под висок ток, за да помогне да коригира фигурата си като цяло.

Но тази пола не е задължително да се носят само в офис. Тя ще бъде идеален подход във всеки случай, поради неговата невероятна принтом на точки.