Като се измие нежелан оттенък с коса в домашни условия

By | февруари 14, 2019

Не са редки случаите, когато желаният цвят на косата след боядисване не е подходящ за вида на външен вид или боя заведе на себе си не така, както сте искали, и сянка ходи като нищо не е било планирано, че можете да направите? В този случай имате няколко възможности: можете да отидете в магазина и прекарват маринова помощта на експерти или да направите това у дома. Разбира се, ако Се доверявате на учителя, тогава той ще носи пълна отговорност за крайния резултат, ако го направят в домашни условия, резултатът може да е непредсказуем, но вие решавате. И така, нека да видим какво може да се очаква от купето и от дома си, отколкото те се различават и как се провеждат.

В салона

Както знаете, в процеса на оцветяване не са подходящи за процедурата за коса, като говоря за процеса на decamerone. Във всеки случай, вие ще получите повредени къдрици, които ще трябва да се възстановява, въпросът е само колко ще са повредени и колко бързо трябва да промените сянка. Дори и салони не правят чудеса, никога не ще измиване на косата с едно посещение, а ако не искате, особено ако става дума за тъмни нюанси. Това е процедура decamerone в салона.

  За начало, косата се нанася специален химически състав, този състав започва да действа, да се разрушава връзката между косата клетки и на частиците в боята, унищожаване на комуникация в рамките на дейности, освободената клетки боя; моля, обърнете внимание, че колкото по-тъмен цвят, който искате да намалите, толкова повече процедури ще ви трябва.

Процедура decamerone в салона, не е евтино, средно, това ще ви струва 2000 рубли и по-горе.

От маринова

Дълбоко.

  • То се извършва единствено в условия на салон, проникването на химични вещества в най-дълбоките слоеве на косата. Дълбоко гравирани се използва в най-тежки случаи, когато трябва да се постави черен цвят на косата. Това включва промяна на цвета на 3-4 тона за път, но той има най-агресивно въздействие върху косата, така че да го прилагат се препоръчва само в крайни случаи.

Киселина

  • . Може да се използва както в салона, така и у дома. Киселинни гравиран с помощта на промывной киселина, която не съдържа амоняк и карбамид. Това е по-щадящее въздействие върху косата, от дълбоката маринова, но в резултат на това той е съответно по-слаба. в един момент, вие можете да потъмнява косата с 1-2 тона.

Природни

  . Природни маринова се извършват изключително в домашни условия, използвайки само натурални съставки. За физически decamerone използваните продукти, които обикновено са винаги под ръка. Той има слаб ефект, но това не вреди на косата.

Ако съставът за дълбоко decamerone вие няма да намерите в свободна продажба, но само сред професионална козметика и средство за киселина decamerone напротив, се продава в магазините, всички форми за провеждане на полеви decamerone на косата, трябва да подготви себе си. Този вариант е много по-икономична и сигурна.

загрузка...

Рецепти за домашна decamerone

Има много рецепти за домашно decamerone. С най-популярните от тях можем да си представим.

Масло

  • . Вземете чаша нерафинирана растително масло и се добавят 30 г свинска мазнина, на слаб огън, да доведе до топло състояние, внимателно се разбърква. Тази маска е най-съхраняващи за вашата коса.

Кисело мляко

  • . Вземете 1 литър пълномаслено кисело мляко и разбъркайте със 100 г суров растително масло, добавете 50 грама сол. Тази маска е най-често обесцвечивающим.

Яйце

  • . Вземете 3 жълтъка и разбийте ги с 4 супени лъжици топло рициново масло. Не перегревайте масло, в противен случай яйце се разпада.

Сода

  . За къса коса вземат 10 супени лъжици сода за хляб и се разтваря в чаша топла вода. Тази маска трябва да се поддържа не повече от 20 минути и не го поставя на корените на косата.

Препоръки за използването на домашна маска

Преди да започнете да правите маски, за да се запознаете с указанията за тяхното прилагане.

  нанесете маската само върху суха коса, ако в рецептата присъства вода, не използвайте вода от чешмата, приемайте минерална ( без газ), в чист вид или поне добре отстоявшуюся вода; при използване на масло за приготвяне на сместа, по-добре е да използвате зехтин (нерафинирано), рициново и рапично; когато се използва яйца, то е по-добре да купуват жилище; не втирайте маската в корените на косата, се прилага само в направления; често, ефектът от маската трае 1-1. 5 часа, освен ако друго не е посочено в рецептата; не използвайте маски за decamerone повече от 2 пъти на месец; повторно боядисват косата не по-рано от 5-7 дни след избелване; на следващия ден след decamerone, направи хранителна маска за коса.

С помощта на тези съвети, ще можете да се измие боята от косата си, не им причинява такава вреда, като в салона маринова. Разбира се, ще отделите повече време, но за вашия замък ще бъде здрав и читав.