Като хула-хупа: hula-обръч помага за премахване на корема и ханша

By | януари 7, 2019

Какво представлява hula-обръч

Дори преди 30 години в hula-обръч е най подходящ за носене аксесоар заедно с гири и здравето на диск. С тяхна помощ дами онези времена се опитаха да поддържа фигурата си в добра форма. Обръч изглежда като кръг. Тя е основно направена от пластмаса или алуминий. В hula-обръч-това е чудесен спортен тренажор, който може лесно да използвате у дома. Той укрепва прес, прави по-тънък силует. Обръч помага за премахване на корема и ханша, намаляването на телесното тегло.

Хулахуп имат различно тегло, което позволява теглото или намаляване на обема на работа. Гимнастика се превърна в много по-ефективно и по-лесно, защото има модели, оборудвани с елементи за масаж, хеви метъл, сгъваеми компактни варианти. Широка гама от продукти позволява да се направи обучението по-ефективно, да излишните мазнини по-лесно и изгорени.

Хавайският обръч за отслабване

Прилагането на тази гимнастика аксесоар носи полза за здравето, се наблюдават редица положителни промени:

    подобрява функцията на червата; стегна кожата благодарение на прием масаж ефекта; формира тънка талия; укрепване на мускулите; гръбнака в постоянна добра форма.

Отделно трябва да се отбележи, че работят добре упражнения с обръч за отслабване на корема, тренира мускулите на стомаха. Ефект върху мастната тъкан се случва както отвън, така и отвътре. Упражнения в продължение на 15-20 минути, изгарянето на много калории, като ако 30-минутна работа. Външен ефект, подобен на ефекта от антицеллюлитного масаж – оказва влияние върху твърдия мазнини, кожата става подтянутой.

Че е по-добре

Ако смятате да използвате устройството за първи път, най-доброто решение е лек обръч от пластмаса, докато в организма не е свикнал до силно натоварване. Удобни сгъваеми модели, които дават възможност на теглото или намаляване на теглото, ако е необходимо. Напредъкът в технологията дава възможност да се изгради в някои видове тайна брояч на изгорени калории. Дали обръч се махне корема и ханша? Да, но това трябва да бъде обучение на модели, с масажни топки. Вие трябва да бъдете внимателни, защото за трошене на техника за работа, лесно да ожулвания и синини.

Като обрат в hula-обръч

Техника на въртене е проста, но ефективна борба с наднорменото тегло, което трябва да запомните някои правила, как да използват полезни инструменти:

    Когато краката са тесни, увеличава размера на мускулите, участващи в работата. В изходна позиция на краката на нивото на раменете, с постепенно намаляване на разстоянието, тя ще ви позволи да постигнете най-добър резултат в желанието си да стройната фигура и красива поза. Дали в hula-обръч се махне корема и ханша? Да, но само при правилно дишане. Забавяне на дишането невъзможно, кислород трябва равномерно да циркулира по цялото тяло. Движението трябва да е енергичен, ръце, завързани зад главата си, за да не се наруши правилната техника на упражненията.

Упражнения

За отслабване в областта на талията, може да следвате следните стъпки:

загрузка...
    Поставете краката си заедно, ръка в ръка. Върти обръч с различна сила, периодично смяна на посоката. Върти го, промяна на краката, или да ходи из стаята.

Упражнения с обръч за отслабване на корема изглежда така:

    поставете краката си на нивото на раменете, завъртете хула-хупом вдигане на кръста, а след това пада на бедрата, върти обръч, последователно polupricepy и выпрямляясь.

Ако е въпрос за това как да премахнете корема с помощта на обръч, като се има предвид всичко вложено усилие, все още са актуални, могат да се правят допълнителни упражнения. Например, за да се на колене и сложи панделка пред себе си на една ръка разстояние. След това седнете на лявото бедро, и извади обръч надясно. Направете същото и с лявата. Това работи върху мускулите под друг ъгъл.

Като върти обръч за да премахнете корема

Ще бъде ли в hula-обръч се махне корема и ханша? Е, и това се потвърждава от резултатите от много жени. Времето за обучение зависи от целта, която възнамерявате да постигнете. Минималната дневна време на упражнения е 15 минути, по-добре прави такава сложна сутрин и вечер. За да тече активен процес на намаляване на теглото на това упражнение е не по-малко от 20 минути.

Противопоказания за приложение на хулахупа:

    проблеми с гърба; възпаление на вътрешните органи и хронична травма на меките тъкани.

За да се прекалява също не се допускат. Висока за интензивно използване на хавайският-хупы-45 минути. Лекарите спечели упражнения с обръч, бременна и в първите месеци след раждането, и предупреждават, че прилагането на hula-обръч в продължение на дълъг период от време може да допринесе за пролапс на матката, което може да доведе до сериозни усложнения.