Коледен маникюр 2019-2020 (разнообразие, техника, 52 снимки)

By | февруари 11, 2019

За да изглеждат страхотно всеки ден всяко момиче прекарва много време в прическа, грим и разбира се не без основната маникюр. Но в навечерието на всеки един от тези елементи женски образ трябва да бъде специален, особено за жените, които винаги се опитват да изглеждат елегантно и ярко. В тази статия, нека да поговорим за новогодишния маникюре.

Коледен маникюр 2019-2020 в стила на лек френча и лунната дизайн

Най-гъвкав вариант за коледен маникюр- френски маникюр. Това е сорт, който не губи актуалността си в продължение на много години запазва лидерската си позиция сред най-изящните модата. Маникюр придава на ръцете уникален нежна, женствена и добре поддържан вид, въпреки своята простота, но тази простота е причината за нейната популярност.

загрузка...

Основното предимство на този маникюр е, че след сватбата му може лесно да използвате за ежедневието и дори на работното място. Неговата гъвкавост позволява да се използва като луксозен, облекло, така и за офис облекло.

Френски

Въз основа На класически френски обикновено се монтират натурален цвят: кремаво, млечно розово, на върха на ноктите се нанася бял гъст лак. Ако искате да направите този маникюр е много празнично, може да се направи много и най-разнообразни декорации, като използвате кристали, мъниста, рисунки и т.н., а ако се съчетаят с техника на плетене на една кука маникюр, той ще бъде по-топъл и по Коледа.

Лунен маникюр

Разлика на това представление от класическия френски маникюр е нанасяне на бял лак на базата на така наречената „Дупка“, ами най-често се използват комбинация от лунен маникюр с класически френски. За украса на Нова година този лак е най-лесният и първоначалната идея е избор и на всеки ярък цвят.

Коледа е оригинален и нежна — вязаный маникюр

Най-подходящ дизайн коледен маникюр-това е вязаный маникюр. Като модел или дизайн се нанася върху ноктите е свързан с топъл мек вязаный зимен пуловер. Коледен маникюр от този тип се препоръчва да се извършва в бежово, светло синьо, бледо-розови или бели.

За да добавите бархатистого ефект, но употребата му трябва да бъдат изпълнени с акрил на прах, но този маникюр е препоръчително непосредствено преди събитието, тъй като светлината да правя маникюр в тази техника, обикновено са загрязнено.

Техника на плетене маникюр

За подготовка на нокътя, след обработка на кутикулата, За да се гарантира, че покритието се образува равномерен слой, трябва да се направи хардуер маникюр. След обработка, за да се запълни празнината на нокътната плочка и да се отървете от различни замърсители — нанесете обезмаслител, това ще плътно сцепление на нокътната плочка. На следващо място, за да се уверите, че плътността на маникюр и да се избегнат пукнатини и спорове, се прилагат базата. В продължение на 2 минути, сухи нокти под UV лампа. След лаковую основа. В случай, ако използвате няколко пласта, всеки от тях е изсушаване на в UV лампа за 2 минути, най-малко. Нататък се прилага фигура. Ако фантазия не е достатъчно, може да се прибегне до най-простия метод. След прилагане в средата на нокътната ленти, симетрично от двете страни се прилагат различни модели. Има също така много различни техники за прилагането на този шаблон. След повторенията се поръсва с прах или пясък и се изсушава на лампа 2 минути. Нататък остатъци от пясък, прах иловой просто smachivaetsya мека четка.

Градиентный коледен маникюр

Градиентный маникюр също е много подходящ за нова година, защото с помощта на обикновен декор, с които ще се справи всяка жена, можете да дадете на вашите ноготочки по никакъв начин. На Коледа, е достатъчно да използвате играе в син, бял или в нюанси на тюркоаз.

Коледен маникюр с чертеж или модел

Размишлявайки над идеята за маникюр за празнуване на Нова година-на какво може да бъде по-лесен вариант за прилагане на всяка от коледа чертеж или модел!?

За изпълнение на този маникюр можете да използвате:

    Рисунки на коледна тематика: този маникюр може безкрайно да се импровизира, като фигура-символ на годината, силуети Дядо Коледа и снежен човек, сърма, мандарини и т.н., Маникюр с снежинками: с помощта на тъмна основа отгоре, като декорация, използвайте мрежести снежинки.

Трябва да се отбележи, че този маникюр е най-подходящ за смели жени, които не се страхуват да експериментират.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

За по-голяма ефективност, с помощта на акрилен прах или прах, да правят рисунки на кораби за насипни.

За да изпълните коледен маникюр няма граници, тъй като този празник е изпълнен с ярки цветове и пайети. Дайте воля на своята фантазия. Използване на палитрата с цветове на Коледа, блестяща прах, кристали, мънистен и т.н. всеки лак за нокти ще се превърне в Новата година.