Красив маникюр за къси нокти 2019-2020: снимка

By | април 9, 2019

Маникюр за къси нокти — това е може би най-популярният вид дизайн на нокти през цялото време. Не могат да се видят жена спретне, ако красотата си нокти оставя много да се желае. Маникюр – неделима част от имиджа, който допълва цялостния начин на момичета или жени. Но това не е само правилно и внимателно обработени нокти! То също е творчество и фантазия майстор!

Днес на мода, както никога по-рано настоя за маникюр, изпълнени на къси нокти, пренасочване на дълги наращенные ноктите с пиедестал. Ограничение за дължина на ноктите, техника на изпълнение на маникюр, не се ограничава само до оцветяване на нокътната плочка гланцови или матови нюанси на декоративни бои само от един цвят. В зависимост от предстоящите събития, избран с украшение, и дори сезони много на маникюр всяка жена ще намери нещо оригинално!

Френски

Дойде френски маникюр в Русия от френски модата. В продължение на дълго време руските жени украсяват не само класически френски, но и на френски език, направени в най-неочаквани и сложни вариации. Руската мода се е променила френски доставка на този продукт нокти. Той дойде при нас от Запада, той първо си мислех, че няма дълги нокти на краката-ноктите на техните собственици! Днес френски маникюр се радва на голямо търсене за ненатрапчив, спешно, накратко. Френски маникюр за къси нокти се превърна в класика на жанра и, може би, никога няма да излязат от мода западните страни и Русия.

загрузка...

Техника на бял френски маникюр има два варианта:

    лак подкрасить край на нокътя; избелващ край на нокътя с обратната страна е бял молив.

Най-голямо предпочитание на първия метод. В зависимост от това какъв е цвета на лака за нокти, за да се използва за боядисване на свободния край на нокътя, или други материали (например, пайети, фолио, мъниста) съществуват следните модификации на френски маникюр:

    класика; цветя; френч-милениум; Луната.

Може би, че творчеството стилисти нокти и въображението на модата, в най-скоро време ще доведе до мода ноктите на обслужване и други начини на изпълнение на френски.

Градиент

Градиентный маникюр, или миризма, първо го намерили на популярност сред майстори фризьорство, а сега се превърна в модерен тенденция в студиото на ноктите на услугите в текущата година и ще продължи своята популярност през 2019 година. Техника на този маникюр е, за да начертаете върху повърхността на нокътя на различни декоративни бои, цветове, които изчезват един в друг. Плавен преход от един цвят в друг хипнотизиращ и прави избор в полза на маникюр в този стил отново и отново. Изпълнението на такава красота върху вашите нокти не отнема много време, колкото изглежда на пръв поглед.

У Дома, за да направите красиви плавен преход на цветовете ще помогне на обичайната пореста гъба! За да приложите това е сушена декоративно покритие. В наличност богат избор на цветни лакове, градиентный маникюр, можете да експериментирате с две и дори три цветове лакове!

Безпроблемно ще се съчетае на къси варианти на нокти бяло и черно. Комбинацията от класически цветове ще добави официальности и строгост в работата, подходящ за по-строг офис рокли ще бъде подходящо за всеки ансамбъл с вечерни дрехи почивка. Можете също така да експериментирате с комбинация от тези цветове лак:

    розово и мента; синьо и жълто; бяло и червено.

Не се ограничавайте в плътни цветове или да играете с нюанси! Например, плавно перетекающая светло розово, тъмно синьо, фуксия, които ще изглеждат елегантни на пръстите на една млада дама.

Както и да добавите малко блясък или някои кристали. Заемайки своето достойно място, например, в ногте безименния пръст, допълнителни декорации ще направи своя начин на по-уникален! Основното правило тук е да не се прекалява!

Но специалистите препоръчват да не се комбинират градиентный маникюр няколко структури покрития, например, гланц и мат. Най-малко, това ще изглежда нелепо. Най-добрият вариант е да се спрете на някоя конкретна структура лак. Ако на върха лак за нокти се смята за защитно покритие, това правило може да бъде пренебрегнато.

Ноктите с геометрични рисунки

Геометричен модел на къси нокти – нов нийл-арт, технологии, изпълнението на която е рисувате ленти, постепенно превръщайки се в някакви геометрични фигури – триъгълници, ромбове, параллелепипеды и много други сложни елементи. Разположението и дебелината на лентата се ограничава само от вашето въображение! В стрип-гладка, трябва да бъдат оборудвани със специални четки или да използвате лак в бутилката, която вече е с тънка четка. Ако сте начинаещ и да рисува с четка не се окаже, гладка и Чиста линия, аз ви съветвам да „помощници“ шаблони, огромен избор от която са затрупани с всички подходящи магазини.

Ако все още восковки не е под ръка, оказа се, вземете обикновен скоч и изрежете с молдингом или готови геометрични фигури. След боядисване на основния цвят на повърхността за нокти и изчакайте, докато напълно изсъхне, можете да поставите обекти в произволен ред и боя останалата част от повърхността на нокътя в друг цвят. Отново се чака изсъхване на лак, премахване на листове. След процедурата не забравяйте да покрие специализиран защитен прозрачен лак повърхност на ноктите!

По този начин, метод за извършване на геометрична фигура, трябва да се спазват няколко правила:

    вие трябва да използвате обикновена лъки наситени и контрастиращи цветове (прозрачни и pearlescent цветове не са подходящи); нанасяне на декоративния маникюр трябва да бъдат прекратени и всеки път, когато трябва да се изчака пълно изсъхване на лака, избягване на петна на кръстовища ленти и комбиниране на цветове.

Геометричен маникюр включва използването на голямо количество цветя, декоративен лак. И вулгарно и pretentiously е извършване на маникюр ще бъде! Това е така, защото участието на всеки цвят в картината не е голям.

Също така не е забранено да се използват в състава на пайети, но със сигурност само един вариант. Важното е да не се прекалява, тъй като днес е на мода простота и краткост!

Моден лунен маникюр

Избор от различни видове френски маникюр, Луната дава най-голямо предимство! Това се нарича „френски обратното“. Ако методът за извършване на класическия френски това оцветяване отросшей край на нокътя, бяла (или цветна) полски Луната френски изисква боядисване на долната част на нокътната плочка, на границата на кожичките — кутикула. Лунен маникюр подчертава изключително онази част от нокът, и по-често „усмивка“ в контрастен цвят.

Преди изпълнението на такива, привидно, на пръв поглед, лесен маникюр, специално внимание ще бъде отделено на подготовительному етап. Ноктите трябва да са професионално обработени. Защото състоянието на кожичките на Луната-на френски език „там“, и дори и най-малките недостатъци, ще бъдат видими! Експертите съветват да не се пренебрегва десет минути вани с морска сол и йод. Топлата вода ще омекоти кожичките за по-нататъшна преработка, а сол и йод ще ви помогне да направите ноктите антисептично и укрепващ ефект върху кожата и ноктите.

Ако искате да направите лунен маникюр себе си, тогава, моля, бъдете търпеливи! За начинаещи ефективността на този тип туника с помощта на шаблон. В зависимост от това, каква форма искате да направите „усмивка“ — изберете полукръгли, сводести или триъгълни картини. Когато наловчитесь, шаблони, вече не е полезно, и ти си ръка-може да се направи равна чужбина. Покриване на цветен лак цялата повърхност на нокътя, а след нея изсушаване нарисува „усмивка“. Но най-популярна тенденция в модата 2019 г. в нокътната стана изпълнението на лунна френски, както следва, като се използва само един цвят:

    прозрачен лак обхваща цялата нокътната плоча; шаблони затвори „усмивка“; нанесете матиран или гланциран декоративни настилки на останалата повърхност; когато лак да изсъхне, махнете шаблони и покрийте ноктите с лак-закрепителем.

Поздрави цветове декоративни покрития за употреба в лунен маникюр, изборът им е ограничен само от вашето въображение! Чрез комбиниране на два, три или повече цвята, създава оригинални произведения на изкуство на ноктите!

Оригинални идеи за маникюр

Всеки уважаващ себе си момиче и жена се стреми да бъде атрактивен и нестандартен, винаги и навсякъде, независимо от всички обстоятелства на живота, за да подчертае своята индивидуалност и чувство за вкус. Неговата уникалност и неповторимост може да се покаже в необичайно направен маникюр. В горепосочената статия, ние научихме за най-популярните видове маникюр. Френски, лунен, наклон и геометрични – всички те сами по себе си са оригинални, защото никаква част от автор маникюр не се ограничава нито техника, нито цвят тълкувания.

Оригинална идея за създаване на модерен маникюр може да бъде комбинация от два стила на маникюр. Например, един красив ансамбъл от класически и лунен френски (така наречените „френски обратното“). И не е задължително да се прилагат различни видове френски маникюр на всеки нокът – редуват стилове и цветове! А ако се вземе основната градиентный фон от два цвята декоративен лак, а върху него, за да представляват всяка геометрична фигура, ние ще се съсредоточи върху комбинация от наклон и геометрични маникюр.

Геометрия могат да бъдат основни и френски маникюр — боя отросшую част на нокътя по техника на геометричния маникюр (ще изглежда като мозайка!), докато основната повърхност на нокътя се покрива само с прозрачен лак. В допълнение към получената композиция може да се превърне в искрящи кристали за ногте безименния пръст.

Оригинален маникюр ще ви помогне да направите материали като фолио, мъниста. По този начин, филмът може да бъде частично или напълно покриват нокътната плоча или да направите френч, кристали и сложете модел или пътеки само в центъра на нокътя.

По този начин, за да се реализира всяка оригинална идея в живота на ноктите може да бъде самостоятелно и дори без да излизате от дома си! Оригинални идеи за маникюр много си струва да посетите и опит, майстори на нийл арт, практикуване на различни техники на изпълнение, така и на любителите-самоучки, вдъхновен от този опит и ще имат свои собствени уникални песни!

Маникюр за сезона

В зависимост от сезона можете да изберете подходящия дизайн на къси нокти. Пролет, лято, есен или зима – всеки от тях има редица функции и може да бъде изпълнена в различни техники на маникюр! На първо място, разбира се, се фокусираме върху цвят за маникюр и се фокусира върху елементите, които характеризират сезонни: снежинка, слънце, листа, цветове и така нататък.

Маникюр за пролет

Пролетен маникюр включва използването на нежна палитра цветни декоративни покрития. С идването на пролетта всички ние сме заинтересовани за премахване на тъмни и тежки дрехи и се носят леки шлифери, поли, обувки, и допълни начин на прости аксесоари. Розов, зелен, син цвят, перфектно допълват пролетта начин на момичета или жени.

Маникюр за лятото

Къде може да се ускори в собствените си фантазии, в дизайна на ноктите на лятна тема! На място ще бъде най-ярки цветове и наличието на страз и пайети. Мента, лимон, лилаво най-популярният цвят на лятото на 2019! Темата ще изглежда и морски маникюр, състоящ се от три основни цвята: бяло, синьо и червено. В този маникюр е, като правило, представлява ленти, подобно на морски тя, спасителен кръг, котви, штурвалы.

Маникюр за есен

Изпълнението на маникюр в стил през есента придобива жълто, кафяво и нюанси на теракота в маникюре. Не трябва да е картина от клончета с пожелтевшими листа. Препоръчително е да използвате същия златист цвят или златен блясък. Златото винаги е на мода. И когато през есента да експериментират с тази есен цвят? Например, французин в златен вариант комплимент есента образ на неговия собственик.