Красив маникюр за къси нокти: стъпка по стъпка инструкции и идеи (52 снимки)

By | февруари 11, 2019

Красивите, добре поддържани нокти – залог за привлекателност на всяка жена. Кой маникюр е показателно за това, дали една жена. В момента набира популярност маникюр за къси нокти. Това е не само практично, защото една жена може лесно да се направи на всички домашни дела, да не се страхуват да навредят на вашите нокти, но и невероятно красиви. Дори и на къси нокти могат да създават истински шедьоври на ноктите изкуство. В тази статия ще говорим за модни тенденции в маникюре на къси нокти разгледаме основните характеристики на този вид маникюр и да се покаже на морето идеи, за да се създаде тънък, красив маникюр за къси нокти.

Характеристики за маникюр за къси нокти

При извършване на маникюр за къси нокти, трябва да се вземат предвид някои от характеристиките му: просто фина настройка на дължината на ноктите. На къси нокти с различна дължина, много по-силна хваща окото. Внимателно се справят с плевене растеж на епидермиса. Неговото премахване ще ви позволи да удължат ноктите. Не забравяйте за грижа за ноктите. Ноктите, подобно на кожата и косата, също се нуждаят от грижи и подхранване. Вземете специализирани средства, които ще предотвратят махане на ламинирано покритите нокътната плочка чупливи нокти. Изберете форма на ноктите. В зависимост от дължината и формата на пръстите си, това могат да бъдат различни (овални, правоъгълни и т.н.). Овална форма, по-гъвкав и е подходящ за всички. Но с правоъгълна форма ще изглежда добре само дълги пръсти. Пазете се от прекалено обемна конструкция. Къса невен, те са противопоказани.

Обладательницам широката нокътната плочка, трябва да помним, че лак в техния случай трябва да се прилагат в центъра, оставяйки по краищата почти непроменен. Това ви позволява визуално да удължат ноктите.

В днешно време на мода става все по-популярен начин да се получи прост дизайн, с проста геометрия. Въпреки това, тези класически видове маникюр, като „френч“ или лунен и продължават да бъдат популярни.

Що се отнася до цвета и текстурата на лака на ноктите си къси луксозно прилича на комбинация от полиран лак с гланц. Не си струва да се откажат от ярки цветове, но във всичко трябва да има мярка, затова се препоръчва да се използват не повече от 2 или 3 ярки цвята в един дизайн.

Белият маникюр за къси нокти

Белият маникюр винаги изглежда романтично и празнично. Разнообразието на модели дава възможност на всеки сезон се измисли нещо ново. Белият маникюр изглежда много свежо и оригинално.

При избора на бял дизайн маникюр, трябва да се внимава за това, че покриване на легло точно. Дори и най-малкото нещо сбъркано веднага хващат окото.

загрузка...

Нежен маникюр за къси нокти

За романтични натури идеалният вариант ще бъде елегантен дизайн, който да подчертае тяхната индивидуалност и да даде образ на още по-голям чар.

Нежен дизайн маникюр е идеален за работа в офиса, в училище и университета, за да не отвлича вниманието от основната дейност.

Идеи за маникюр за къси нокти

Още няколко идеи, които да ви вдъхновят!