Красив, удобен и изискан маникюр за къси нокти 2019 (60 снимки)

By | февруари 21, 2019

Красив маникюр на дълги нокти-много хубаво, но не е много удобен и доста практично. Може би затова в сезона на щапелни 2019 сред модните тенденции за маникюр за къси нокти.

Маникюр — Мода или необходимост?

Маникюр за жени днес се превърна в основен атрибут, като косата или стилни дрехи. Нито една жена не може да си представите себе си без красиви добре поддържани ръце с модерен лак за нокти. В нашия век-степенна скоростна кутия с ограничения по време на ежедневната работа, най-добрият вариант е модерен красив маникюр за къси нокти.

загрузка...

Сезон 2019 предлага различни идеи за модерен дизайн на ноктите с различни варианти за дизайн. На къси нокти изглежда много нежен маникюр в пастелни цветове. Много ефектно изглеждат ноктите с тъмни и наситени цветове, всички нюанси на червеното. Цвят се предлагат през този сезон е доста обширна, че ще даде възможност да направите избор за всеки вкус.

Популярният дизайн 2018

2019 предлага разнообразие от дизайнерски решения: може да вземете оригинални модели, всеки дизайн, матиран и т.н.

Допустима дължина на ноктите този сезон трябва да бъде не повече от 2-3 мм от ръба на нокътя, максимум може да бъде 5 мм. Остри и квадратни нокти този сезон. Популярни ще се използват овални нокти, за максимална дължина (5 мм) се препоръчва с форма на бадем. Никога не излиза от мода и остава популярен на къси нокти класически френски. Тенденцията на сезона 2019 ще стане комбинация от блясък с матирано оттенък. Смели и необичайно решение е комбинация от различни цветове, изберете един нокът, отпечатани или кристали.

Модерен маникюр за къси нокти с различни геометрични фигури, за смели и изискани модата. Квадрат или триъгълник с различни контрастни цветове, които придават стилен и красив вид на ноктите.

Много стилен дизайн ще изглежда страхотно на къси нокти лунен маникюр. Нежна оригиналност даде ноктите омбре, с интересен преход от един цвят към друг. Един или два пръста, за да прости или да украсяват кристали, което ще добави пикантност и оригиналност на вашия маникюр. Ще привлече погледи на околните ярък метален маникюр, но тя трябва да се слее с вашия образ като цяло.

Мода залага на естествени женствена маникюр. Ако искате да изглеждате по-ярка, може да се използва модерен дизайн, ярки цветови комбинации с различни маникюриста да се анализира. Един от тези методи е гел за нокти, който може да продължи на ноктите си до един месец, без да се изисква корекции. Техника на гел-лак е много практичен, ви дава възможност да домакинската работа, и не се страхуват да развалят маникюр.

Дизайн маникюр ще изглежда по-важно, ако той бъде избран в зависимост от времето на годината.

Техника на модерния маникюр за къси нокти

Сред модерните техники на маникюр, водещи класически методи, като например френски и лунен маникюр дизайн, те са един вид основата, която дава възможност за въплъщение на най-интересните и елегантни идеи. При изпълнение на тези трикове често се използват маникюр кристали, микро-мъниста, пайетки.

Тези методи се съчетават с цветя, абстрактни мотиви, рисунки на различни поданици. включително и геометрични фигури.

Арт маникюр за къси нокти

Оригиналност и неповторимост, които придават на ноктите всякакви красиви шарки и орнаменти. Не толкова отдавна рисунки считат за привилегия вечерта маникюр. Днес на мода предлага всеки ден дантела, абстрактни етнически и флорални мотиви. Най-важното, за да дизайн на ноктите в комбинация с дизайна на модата.

Животни, фигури и дори на 3D фигура, каквато е приемливо за вас теми. За съвършенство няма ограничения, важното е, че избраният за маникюр ви носи усещане за щастие, удовлетворение за всички ваши фантазии.