Красиви, деликатни вежди леко движение на ръката. Молив прави чудеса

By | февруари 20, 2019

Ако сте забелязали, че веждите са загубили плътност и обем, което им на огъване-това не е толкова трудно, колкото искате, е време да опитате молив за вежди. С този откровен устройство, вие лесно можете да превърнете вашите вежди. Да рисува веждите с молив не изисква специални умения и може да се справи всяка жена. С молив може да бъде не само равен на недостатъците, но и да даде бровям лек, плавен завой, за да се подчертае красив контур, за да направите веждите по-ярка и са изрично, че ще даде на вашата фигура сянка мистерия и женственост.

Beautiful, delicate eyebrows a flick of the wrist. Pencil works wonders

Избор на молив за вежди, трябва да знаете какви видове моливи, и как те се различават помежду си. Твърдостта на моливите са два вида:

Твърди

  • . Този молив е подходящ за жени, които са изложени на валежите, както и на жени с удебелен типа кожа;

Мек

  . Както вероятно вече сте се досетили, мек молив е подходящ за сух тип кожа.

Beautiful, delicate eyebrows a flick of the wrist. Pencil works wonders

Моливи също се различават по форма:

Двустранни

  • . Съчетава в себе си два цвята, което ви позволява да направите грима по-изразителен и естествено;

Автоматична

  • . Не се нуждае от заточване, му стъбло се измъква и задвигается обратно, че много по-удобно при визуализация;

Конци

  • . Малко по-различно устройство. Контур на веждите, след това всички косми, които са извън контура могат да бъдат отстранени с помощта на клечки за зъби;

Молив brushbrush

  • . В същото време ви позволява да държат чист полагане, без да се прибягва до други средства;

Класически

  . Молив, като сме свикнали да го види, без никакви добавки, с помощта на стилус, който е предмет на заточване.

Трябва да се има предвид последователността на молив

Дръжка

  • . Разполага с ярък, наситен цвят;

Стик

  • . Подходящ за редки вежди, има широк апликатор;

Пудровый

  • . За мазна кожа, премахва блясъка от веждите;

Хайлайтер

  • . Неговата основна функция е маскиране. Той ще ви помогне да скриете дори и белези;

Восък

  • . Не само закрашивают, но и съхранява на космите;

Молив-боя

  • . Продължава няколко дни, това се нарича молив с ефект татуажа;

Суха

  • . Същото е и пудровый;

Течност.

  • Добри в прилагането, придава наситен цвят бровям и е подходящ за суха кожа;

Гел

  . Като течност, подходящ за суха кожа, като едновременно подхранва, запълва и определя вежди;

Beautiful, delicate eyebrows a flick of the wrist. Pencil works wonders

И разбира се, най-важното за разлика моливи, цветове. Избора на цвят трябва да се отнасяме внимателно. Трябва да се предположи, изхождайки от цветове, сравнете го с гама от нюанси и изберете най-подходящия. За щастие, на пазара е пълен с моливи за всеки вкус, така че намирането на правилния цвят, като правило, не е трудно. Всеки уважаващ себе си производител на декоративна козметика задължително да включва в гамата на своите продукти молив за вежди. Палитрата от цветове е толкова голямо, че да пиша за него могат да бъдат безкрайни, затова ние ще представим само основните нюанси, с които ще трябва да се срещнат.

Цвят

  Черно — подходящ за момичета със синьо-черна коса и тъмна кожа; черно-кафява — ще отговарят на изгаряне брюнеткам със светла кожа, тъмно-сиво — се прилага в гъсти кестени косата си цвят; сиво — разработен, за да се смесват с пепел-кафяво; светло сив — се използва за безцветни вежди; тъмно кафяв — подходящ за брюнетки и кафява; кафяв добре се съчетава с шоколад цвят; сиво-кафяво, пепеляв и червено — украса на светловолосых красавици; бежов ще изглежда добре на блондинках със сини и зелени очи; Блондинка — Fit класически блондинка; розови сенки под веждите, за да придадат на естествената белота — това е основата за базов цвят.

Разбира се, в магазините можете да намерите много голяма палитра цветове, а ако сте в състояние да се ориентират в основните цветове, тогава вие можете да намерите подходящия нюанс. Ако не сте сигурни, винаги можете да отидете в салон за консултация със специалист. Не забравяйте, че основното правило на цветовете на молива е, че той трябва да бъде в тон по-светъл от цвета на косата. Не трябва да е твърде тъмни нюанси, ако имате черни коси, те ще изглеждат вулгарно. Когато рисувате веждите, използвайте прости инструкции и ще да успее.

Ръководство

Нанесете върху лицето с подхранващ крем 30 минути преди грим; нанесете база (тон и прах); да се определи къде свършват веждите нарисувайте линия, от крилото на носа до виска през външния ъгъл на окото, а след това да се определи вежди и се харчат съответно 2 бар; гребен коса; да нанесе последните щрихи в посока на растежа на косата; внимателно растушевать на всички помещения; оценка на резултатите, веждите трябва да бъдат еднакви.

С тази проста инструкции, можете да се научите да рисувате красиви вежди. И за да е по-лесно за навигация сред огромния брой производители, ние ви предлагаме да се запознаете с най-популярните марки в тази област.