Къса коса е на мода през 2019 г. (178 снимка)

By | март 12, 2019

В рамките на следващата година на мода изненада собственици на къса коса и всеки, който реши да съкрати собствените си къдрици. В тенденцията ще дързост и смели прически, непослушно chelochki и ярки цветове.

Модни прически за къса коса 2019

загрузка...

Обръсна косата

Един от най-интересните решения на сезона 2019 ще выбритые уиски и шията. Все повече и повече fashionistas се решават на тази смела стъпка и не съжалявам за това. Тази прическа си прави лук женствена и стилна.

Можете да се задържат на върха разрошен къдрици, лека небрежност ще даде своя начин на мистика.

Модни оцветяване

Ако искате по-дързък поглед, 2019 са подготвили за вас моден вкус. Светли нюанси може да се разрежда с малко скучен път, или изцяло да се промени, това е твое решение.

Pixie

Смели pixie-това е хит на сезона. Това е чудесно решение за слаба и тънка коса, добър майстор може лесно да се увеличи обемът правите pixie. Така че, ако имате непокорни къдрици, които не искат да слушат вашите команди, pixie ще бъде вашата пръчка-выручалочкой.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Класики каре

Не трябва да се пренебрегва доброто старо каре. Направите помия полагане бъде в горната част на изображението. Не забравяйте, че 2019 допринася за натуральности, а защото си къдрици трябва да изглежда естествено, не трябва да nalegach на укладочные средства. Каре подходящ за всички типове коса, така и красотата на редеющими коса, могат да разчитат на увеличение на обема с тази прическа.

Естествени къдрици много красиво изглеждат на каре, не трябва да се опита да се отърве от тях, напротив, те ще подчертае вашата индивидуалност и в никакъв случай да не развали прическата си.

Ултра-къса прическа

Не е най-новата тенденция, която 2019 ултра-къса прическа. Не всеки ще направи такива радикални промени, но не на всички тази прическа ще дойде. Например, момичета, с груби черти на лицето или в неправилна форма на черепа, тогава по-добре да се откажат от тази идея, но красотата с кръгли и овални лице, съвсем не мислят за него.

Бретон къса коса

Не забравяйте, че всяка прическа може да бъде допълнена с бретон. През 2019 г. това допълнение ще бъде много модерен и актуален. На мода ще бъдат абсолютно всички опции, от най-късите и неприметных chelochki в дебели кичури напълно вшита лицето.

2019 ще бъде истинска яма за модерни и дръзки жени. Не трябва да се подценява привлекателността на къса коса, те ще придадат особен чар и жар.