Летен маникюр: тенденции, идеи и новости (196 снимка)

By | януари 23, 2019

Лятото е време на ярки цветове, почивки и горещото слънце. Красивата половина от човечеството през това време, леки дрехи красиви рокли, някой заминава през лятото на морето, някой да си почива у дома, а за някои това лято лети толкова бързо в своите грижи и дела. Въпреки това, всяка жена през лятото на краси вашите нокти, светъл летен дизайн. В тази статия ние ще обсъдим всички тенденции на летния маникюр, гледате новини, както и ще ви кажем какви са летните дизайн на ноктите, по-подходящи за средна дължина, къси или дълги нокти.

Тенденции на летния маникюр

Лятото без съмнение е сезона плодове, сладолед и други летни лакомства. Така че в летен маникюр на дамите щастливи, за улавяне на моите нокти всички този вкусен летен сорт.

загрузка...

Трябва също да се отбележи, че Летния маникюр е достатъчно ярка, може да се каже, „отровни“ нюанси. И наистина, защо в почивка не е за де си ноготочки нещо по-провокативно, отколкото досадни работна седмица. В края на краищата, много от жените работят в офиси просто не мога да си позволите да носите на такъв светъл бляскав маникюр.

Най-модерните летни лакове за нокти-това е дизайн с плодове и зеленина!

И за романтичните дами през лятото, маникюрша е изготвен нежни морски пейзажи или романтични цветя.

Идеи за летен маникюр

Разнообразие от възможности за летен дизайн на ноктите е просто поразителен. Изглежда, че през лятото маникюр художници пресъздадоха своите най-ярки мечти и фантазии.

Летен маникюр може да си позволи почти всичко, като се започне от гвоздеите, украсени с много страз и пайети отровни неонови нюанси.

Нов, стилен летен маникюр

Ако говорим за Нова година за дизайн на ноктите, първото нещо, което си струва да се отбележи такава тенденция, като неонови нокти.

Неонови нокти полски ярки нюанси отровни, светещи на ултравиолетовите лъчи. Това разбира се е много смел вариант за неординарного човек. Неон лак може да нарисувате всички рисунки и модели.

Освен неоново покритие на безспорния хит на летния наклон или омбре, изпълнен в повече довършителни работи, като блясък.

Летен маникюр на дълги нокти

Това е точно, където наистина може да се развихри мислене годишният дизайн на дълги ноготочки. Тук ви и триизмерни чертежи на плодове и цветя, както и класически варианти с цветни якета и ярки геометрични шарки и много други.

Летен маникюр на дълги нокти има почти никакви ограничения. Тук всичко зависи от вкуса на клиента и професионализъм на майстор.

Един от хитове на летен маникюр на дълги нокти е маникюр с пеперуди!

За любителите на нещо по-леко и спокойно, можете да изберете дизайн в светли цветове и да го свържете с покритие в пастелни и светли тонове.

Ако говорим за тенденции в дизайна на летен маникюр на дълги нокти, повечето жени предпочитат следните проекти:

    Лятна яке, летен маникюр с рисунки на цветя и пеперуди; конструкция плодове.

По-нататък ще разгледаме всеки един от тях по-подробно.

Френски дизайн през лятото

Летен маникюр стил якета могат да бъдат два вида: класически яке с допълнителен декор във формата на фигурата, страз и други подобни; Цветен френски маникюр, когато върховете на ноктите са боядисани в различни цветове.

И двата варианта изглеждат много свежи и през лятото-светли.

Много популярни проекти годишният френски маникюр на дълги нокти с декорация само една нджатаху.

Що се отнася до цвета, той може да варира от нежни нюанси за романтични, чувствени натури, отровни цветове за неординарного човек.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Летен маникюр с цветя и пеперуди

Такъв маникюр определено е невъзможно да се бъркат с всеки друг сезонен дизайн нокти. Летни цветя и пеперуди — на какво може да бъде по-добре отразяват лятното настроение?!

Разбира се, по-дълги ноктите си толкова красива рокля изглежда много по-красива и по-хармонично, отколкото къси. Обаче, дамите с къса дължина на ноктите, не се притеснявайте за тях, майстори на ноктите на услугата е измислил своето лятно великолепие.

Колкото по-ярки цветове в летен маникюр с цветя, толкова по-добре. И дизайн на пеперуда луксозен вид, с допълнителен декор от страз и мъниста.

Летен маникюр с плодове

Безспорен хит на лятото — дизайн нокти с плодове. В последните летни сезони на любовта са получили така наречените 3D проекти с големи изображения на плодове.

Виж, че ястие с плодове!!! Този дизайнерски със сигурност няма да остави никого безразличен! Затова сред разнообразието от идеи за летен дизайн нокти с плодове има силни лидерски позиции.

И ноктите професионални художници предпочитат да изготви такива шедьоври на ръка, и на новаците предпочитат да опрости живота си и да използвате плъзгачи — специални стикери с готов дизайн.

Освен това, качеството на слайдер дизайн е много трудно да се разграничат от професионалисти.

Много често изображения на плодове, са придружени от допълнителна украса капки прозрачен лак, дава илюзията за струящегося сок.

Изглежда, този маникюр е просто страхотно!

Летен маникюр средни нокти

Дизайн на летен маникюр средни ноктите, като разнообразни, колкото и дълго. Въпреки това, има някои тънкости и особености, както и любимите ми сред женското население.

Летен маникюр средни нокти вече е по-дискретен. Това е малко по-малко кристали, обемни модели и чертежи. Но, при всичко това, така че яркостта и сочност на лятото дизайн нокти в никакъв случай няма да се изгубите.

Сред фаворитите на летния дизайн за средни ноктите могат да се разграничат три любими: летен градиентный маникюр с кристали в лятната изпълнение на летен маникюр неонови осветена лак

Наклон-летен дизайн на ноктите

Любимец на много жени в летен маникюр средни нокти се превърна в техниката на проектиране на наклон.

Градиент е технология за дизайн на ноктите, която се състои в плавном преминаване от един цвят към друг.

Близък роднина на наклон дизайн се превърна всички ваши любими омбре.

Омбре-това е по същество един и същ наклон, но в един цвят. Цвят омбре се променя от по-тъмно до по-светло.

Летен дизайн наклон, експериментирайки с цветови схеми. През лятото на наклон на производителността може да бъде практически всякакъв цвят.

При изпълнението на дизайна-наклон, master маникюр трябва да се използва боя със същата плътност, в противен случай те просто не ще да се свържете.

Летен маникюр с кристали

Идеално място за вашата лятна почивка ще дизайн нокти с кристали. Средната дължина за това не може да бъде по-добре. Ние вече не веднъж съм казвал, че оптималната дължина на ноктите, върху които луксозно изглеждат почти цялото оборудване и арматура. Кристали и мъниста-не е изключение.

През лятото на производителността маникюр с кристали изглежда сочно и за да бъде удебелен. Но не забравяйте най-важното правило за декорация на нокти кристали:

Във всичко трябва да има мярка!

Неон лято дизайн

Безспорен хит на лятото дизайн нокти — неон покритие. Ние споменахме за него небрежно, малко по-рано. Сега нека погледнем по-отблизо на най-модерен, стилен и ярък дизайн с неонови лакове за нокти.

Същността на неон покритие се състои в това, че под действието на ултравиолетовите лъчи, той започва да свети. Този маникюр изглежда просто шик. Особено ярко тя се откроява, когато посетете нощен клуб или бар.

Летен маникюр за къси нокти

В момента набира все по-голяма популярност на маникюр и къси нокти. Много жени смятат, че е по-оптимално и удобен за ползване във всекидневния живот. Някой ще каже, че и къси нокти не направи нищо красиво. Това е коренно погрешно твърдение. Тук са представени преки доказателства за обратното — къса дължина на ноктите не ограничава възможности за дизайн. Особено за летен маникюр.

Летен маникюр за къси нокти — това са същите цветове, същите ярки цветове, линии, плодове и сърма. Просто всичко това е представено в по-малки количества и в по-сдържан вид.

Лято геометрия

Не иска да напусне пиедестала на лидерството маникюр с геометрични фигури. Тя е представена във всички видове сезонни дизайн нокти. Летен маникюр не е изключение.

Геометрични мотиви могат да бъдат изпълнени на всяка дължина на ноктите. Въпреки това, тъй като сега е на мода минималистичен стил, той е на къса дължина на геометричен дизайн изглежда много стилно.

Летен маникюр с негативно пространство

Още един хит вече няколко сезона маникюр в стил „филм на пространството“ (независимо пространство).

Отрицателно, така девствен, недокоснат. С други думи, парцели нокти без никакви цвета на лака за нокти.

Маникюр в техниката на негативното пространство също символизира минималистичен стил.

Видео