Летен педикюр 2019: идеи, тенденции, новости (53 снимки)

By | февруари 1, 2019

Лятото е време, когато дори най-заета жена да намери време, за да направите педикюр. И когато, както през лятото, за да си позволи и най-смелите експерименти, най-интересните решения и най-оригиналните рисунки педикюр! Летен педикюр се различава значително от други педикюр. Малко вероятно е, че решите да боядисате през зимата, но ноктите пъпеш или киви, но през лятото, би било много полезно.

Ако пролетта ни флорални мотиви, летни предлага да се потопите в плодов фарс, разходка на южни плажове и пътуване до египетските пирамиди.

Не се страхувайте от ярките цветове, те добавят свежест и оригиналност педикюру. Нека да говорим за това, че ние подготвяме през 2019 г. и коя педикюр ще бъде на мода през това лято.

Дъга

Дъгата педикюр е изключително летен дизайн. Разбира се, тази процедура не е подходяща за всички, но ако не ви е необходимо да се придържат към строг дрес-код, и аз искам да се направят в живота си цветове, то тази процедура е за вас. Името говори само за себе си, този метод представлява преход от един към друг или всички цветове на дъгата, и редуване на цвета на ноктите.

загрузка...

Омбре

Омбре-това е постепенен преход от един цвят към друг. Идеята на този преход е преместена в нокътната индустрията директно от майстори от фризьорския салон. Ако следвате модата, вие знаете, че подобни преходи в цвета на косата, не излиза от тази тенденция. В този момент ще бъде важно ярък омбре.

Ако отиваш на почивка, а след това спокойно можете да избирате комбинация от розов, син, жълт и зелен цветове. Ако ви е нужен по-спокоен вариант, след това погледнете в nadovich в нюанси на омбре, тези нюанси са универсални и са подходящи за всеки сезон.

Кристали

Невъзможно е да си представим летен педикюр с кристали. Въпреки факта, че на кристали и вече, много отдавна се използва за майстор на ноктите на услугата за декорация на нокти, те не излизат от мода. Има изобилие от възможности за използването на кристали в дизайна на педикюр. Само един малък малък малко камъче може да трансформира всекидневния монохромен педикюр в елегантна. От страз можете да поставите рисунки, те се допълват други уреди дизайн или дори да се подчертае нокти с камъни.

Важното е, да се използват кристали с вкус, без пресичане на тънката граница между красотата и пошлостью, само тогава те подчертават вашият лук.

3D педикюр

През лятото на 2019 г., 3D-изображение върху ноктите си ще направи фурор. Конвенционалните модели едва ли може да изненада някого, колкото и да е игриво те не са боядисани, а защото, ако искате да останете в тенденция, аз съветвам да се обърне внимание на 3D-изображения. Педикюр е украсена с 3D изображения, определено привлича вниманието към своя собственик. Можете да украсите ноктите си с сочни плодове или приказни цветя, романтични сърца, или миди, достатъчно е да изберете съответната тема и дайте воля на въображението си.

Успех 3D педикюр зависи от опит и професионализъм на майстор.

Морски педикюр

Когато човек мисли за лятото, разбира се, асоциация с морето. Ако отивате на почивка и не знам какво да правя педикюр на път, изберете педикюр с морска тематика. Украсете ноктите си с котвата, пясък и море, или да ги сменят в морето telnyashka. Можете да направите ноктите, като на морското дъно с оглед на обитателите на морето.

Класически френски педикюр

Не забравяйте и за класиката. Френски педикюр няма да остава модерна индустрия. През лятото на 2019 година вие ще намерите оригинална френска. Не е задължително да се придържаме към класиката, Ако ви е писнало да се усмихва французите са намерили разнообразие от цветове и форми за всеки вкус.