Луксозен черен дизайн на ноктите: Идеи, новости (51 снимки)

By | февруари 1, 2019

Съвсем наскоро, боядисване на ноктите черно е нещо необичайно и сложно. Направих само някои субкултура (например, готика или емо). В момента, обаче, отношението към черно маникюр се е променило в положителна посока. Сега черен дизайн на ноктите смятат стилен и модерен. Го предпочитат млади момичета и дами на възраст. В тази статия ще ви разкажем за всички тънкости на черен лак за нокти, показване на нова идея за дизайн на ноктите в черен цвят.

Характеристики на черен лак за нокти

Изглежда, че може да бъде по-лесно, отколкото накрасить ноктите са черни. Но там това беше. Дизайн на ноктите с черен лак има своите тънкости и особености.

Черен маникюр категорично е противопоказан за много дълги и остри нокти.

Това е така, защото в дългите нокти черен лак изглежда прекалено вулгарно. Но ако предпочитате да носят дълги остри нокти, черен маникюр е по-добре да забрави, ако разбира се не искате да мине на вещици…

Перфектен черен маникюр ще бъде кратък (или средна на дължина) на ноктите с леко заоблени ръбове. Това може да бъде овал и „мек квадрат“.

Въпреки това, ние не трябва да забравяме, че в съвременния свят нийл арт, мода непрекъснато излиза с безкрайно количество нови идеи за дизайн на ноктите. И черен маникюр до голяма степен е в основата на творчеството. Така че, дори и на дълги нокти може да се направи ефектен черен маникюр с дизайн и изглежда достойно и красиво.

загрузка...

Черен маникюр за къси нокти

Както вече казахме, къси нокти — идеален за черен маникюр. И те могат да бъдат боядисани в обикновен черно и да създадете страхотен дизайн. Ето няколко луксозни опции за черен маникюр за къси нокти.

Тенденции мода черен лак за нокти

Всеки сезон ни представя своите новости в света на нокътната мода. Черен маникюр, наред с други неща разнообразие заема специално място. Това не е така мрачно, както беше преди известно време. В способните ръце на майстор на ноктите на обслужване и избор на най-подходящия дизайн черен маникюр ще произвежда впечатление на околните, и тя иска да видите всички по-дълго и по-дълго. Сега нека да разгледаме най-модерните тенденции в дизайна с черен лак.

Стилен черно-белият маникюр

Класическата комбинация от черно и бяло на цветя актуално във всички времена и сезони, като по стил на облекло и изберете маникюр. Дизайн в черно и бяло може да бъде абсолютно всичко, което пожелаете:

    черно-бял френч; лунен черно-белият маникюр; черно-белият маникюр с вензелями, снимки и т.н.

Романтичен и смели, черно-розов маникюр

Ако искате ярки настроение на вашите ноктите, изберете сочни розови нюанси. Ако искате да се успокои малко наситен черен цвят, изберете пастелни розови тонове.

Луксозен черен и червен маникюр

Комбинация от черен и червен цвят винаги изглежда луксозно. Това е наистина кралски цвят, които заедно предизвикват страхотен ефект. Идеален за черно-червено омбре маникюр.

Страхотен черен и златен маникюр

Комбинация от черно и злато на този сезон е наистина върха. Това е едно от най-популярните комбинации от цветове в маникюре. Цвят на злато, черен маникюр може да бъде доказано с помощта на пайеток или пайети.

Черен мат маникюр

Матово и гланцирана текстура много дълго време се водеше война за надмощие помежду си. И все пак, кой печели още не е ясно…

Стилни идеи за черно маникюр