Луксозен, червен маникюр: идеи, новости (66 снимки)

By | февруари 11, 2019

Червеното — цвят на любов и страст. Много жени просто обожавам този цвят. И не напразно! Червеният цвят привлича вниманието. Този цвят кара жената да се чувства желана и луксозна. В света нийл арт модерен червен маникюр се появи отдавна. За първи път в съвременната история, за да се боядисват ноктите са станали червени в 60-те години в Италия. Тъй като този цвят е абсолютен любимец на всички жени, и с появата на гел-лак, ноктите индустрия обслужване радва своите клиенти постоянен разнообразие от дизайн в червен цвят. В тази статия ще разгледаме основните модни нюанси на червено маникюр, както и ще ви разкаже за новости в дизайна на ноктите си в този цвят.

– Популярните нюанси на червен лак за нокти

Най-популярният маникюр имам следните нюанси на червено:

Но, разбира се, не може да се пренебрегне комбинации от цветове. Фаворити във всички времена се считат за такива комбинации като червено с черно и червено злато.

Това е най-печеливши комбинации, които просто изглежда невероятно, как ежедневния стил на обличане, така и празнично облекло.

Червен и черен маникюр

Има само пространство на различни проекти в тази цветова гама. Като с гланцов лак и мат. Червен и черен маникюр изглежда фантастично във всеки дизайн, независимо дали е лунен маникюр, омбре или френски. Тук са няколко от най-луксозни варианти:

загрузка...

Червен маникюр злато

Червено и злато-това е комбинация от Регал цветове. Ако сте готови да отидете на всеки прием, на парти или на всеки друг празник и избра за себе си образа на фатална красавица, без червено-златен лак за нокти не можеш да направиш.

Възможности за дизайн на маникюр в червено

Както казахме по-рано, червен цвят се вписва идеално в дизайна. Искам празника и блясък — добавете малко червени кристали. Ако искате нещо по-кратко и просто — разрежда се с червен геометричен модел. За да се създаде по-романтична и едновременно страстен начин не може да мине без красиви вензелей и цветове. Ето само няколко основни посоки в дизайна на червения лак за нокти.

Червен лунен маникюр

Френски Червен маникюр

Червени воали и монограм

Геометрия в червено

Червен маникюр с кристали и пайети

Червен маникюр със слайдер дизайн

Червен маникюр с ивици

На едро червен маникюр

Червен маникюр „котешко око“

И това далеч не е всичко разнообразие от дизайни лак за нокти в червен цвят. С всеки нов сезон, майстори на ноктите излезе с нещо ново и специално, за да се моля и да изненадва своите клиенти.

Червен маникюр за къси нокти

Луксозно червен маникюр изглежда добре на къси нокти. Ето няколко варианта за неговото изпълнение.

Идеи червен маникюр

Е, все още някои страхотни идеи за луксозен червен маникюр.