Лятна мода шорти 2019

By | април 18, 2019

Къси панталони-това е истински бум, връх в модните тенденции за пролетно-летния сезон. Почти всяка модата в гардероба си има няколко чифта от тези премени, е подходящ за горещото време на годината. Дамски модни шорти лятото на 2019 не ограничават полета на фантазията и разнообразие от варианти. Наличието на две или три двойки, ще можете да разнообразите гардероба си и да създаде свежи образи.

Fashion summer shorts 2019

Fashion summer shorts 2019

Пътешествие в миналото

Чифт дънкови облекла с различна дължина, с подворотни груб или мек ръб — всички тези модели добре извършени в гардероба. Всички варианти от деним са подходящи, но във всеки случай те трябва да имат напомпаната на талията. Ниски и ультракороткие шорти — очевидно е, че трябва да се избегне в предстоящия сезон. В този смисъл облекло няколко целомудренных и не отваряйте никакви ненужни части на тялото. Особено интересна за дизайнери и домашно облекло от нарязани дънки. Ако сте изрязали тези шорти интересни щампи, ивици или дантела, може да се използва безопасно дори и за романтична среща.

Fashion summer shorts 2019

Fashion summer shorts 2019

Fashion summer shorts 2019

Модни тенденции няколко се върнем към същата традиция, която диктовала не само дънки, но също така и Мода в Капри и Бермуди. Последната представлява истински хит, които ще удиви дори и най-опитните модата. Така че, ако Бермудите вече са били скрити в гардероба си, трябва да ги върне. Ами, те ще изглеждат не само в начина на градски красоти, но и строг офис стил. Най-важното е, знаете, че да ги комбинирате. По време на носенето на бермудските острови са удобни не само топлина, но и хладно време, което им е определено предимство.

Fashion summer shorts 2019

Още един „здравейте от миналото“, ехо на 90-те години. Изненадващо, модни дамски къси шорти за лятото и пролетта 2019 — тези същите, леко скъсан, провиснал и мальчишеские шорти. Това е тенденция, която не може да се пренебрегне, ако искате да бъде модерен. Плат може да бъде лека или дебела, и бунт от цветове дизайнери добре дошли само.

Fashion summer shorts 2019

Fashion summer shorts 2019

Fashion summer shorts 2019

Нови тенденции

Сред познатите образи от миналото нови елементи, като свеж пролетен полъх. Какво предлагат дизайнерите? Ако сте достатъчно смели и отворени за всякакви експерименти, трябва да се обърне внимание на следните събития:

    На кратко, много кратко — това е мотото на много модни къщи. Сексуалната революция е спадът на планетата, защото на открита и светла по право, днес се смята за един от най-сигурните варианти. Спортни дами, това облекло е ясно ще дойде на вкус.

Fashion summer shorts 2019

    Къси панталони могат да бъдат и женствени, състояща се от гъста завързана кърпа или силно нарязани, но с взрывными бои. Без съмнение, изпадате в крайности, не си струва и киселите оттенъци очевидно не са доволни. Яркост не трябва да бъде предизвикателно и претенциозно.

Fashion summer shorts 2019

Fashion summer shorts 2019

    Колани, предпазни колани и жартиери — можете да използвате всички аксесоари, които ви трябват от списъка.

Fashion summer shorts 2019

Fashion summer shorts 2019

А знаете ли кои точки са на мода през този сезон? Прочетете в тази статия

Цветове, наистина, не се ограничава само до класическите нюанси. За момичета, които предпочитат тези цветове, трябва да се обърне внимание на пастелни тонове с тънък и не крещящи нюанси. След придобиването през лятото, бели шорти слънце или красив цвят на шампанско. Облекло с тях ще бъде елегантна, но и изгодно подчертават цвета на кожата.

Отново стил нотки на сафари, а защото оранжево и цвят на кафе. Те, както и бели-това е специален, интуитивен нюанси идващия сезон. Ярки и смели щампи не се мерят с тях, за де не резервни пайетки и мъниста. Клетка-това е универсален цвят за всяко облекло. Къси панталони в този случай също не са изключение.