Маникюр кръг на ноктите: характеристики, идеи, новости (51 снимки)

By | януари 10, 2019

Хиляди момичета по цял свят спорят за това, коя форма на ноктите е най-универсален и удобен. Разбира се, един единствен отговор на този въпрос не съществува. Всяко момиче трябва да вземете за себе си индивидуално формата и дължината на ноктите си, за да почувствате увереност в себе си. Има няколко от най-популярните форми на ноктите. Един от тях-кръгла. В тази статия ще ви разкажем за всички тънкости на маникюр, на кръгли нокти, а също така ще разкрие някои от най-интересните нововъведения, дизайн на нокти.

Характеристики на маникюр, около нокътя

Ако говорим за форма на ноктите, той има кръгла форма, да речем, източник. Само след поникване на някои дължина, могат да се дадат ноктите различна форма. Кръгла форма на ноктите, има няколко неоспорими предимства в сравнение с другите:

Натуральность. Като се има предвид, че в днешно време се наблюдава тенденция всички физически и естествено, че кръгли ноктите напълно се вписва в тази тенденция. Лесни за поддръжка. Отново, като се има предвид факта, че кръгли нокти по своята форма най-близък до натуральному, и да им даде желаната форма е много по-лесно. Здрави нокти. Със сигурност всяко едно момиче знае, че кръгли нокти са по-малко податливи на чупливост, от всеки друг. В резултат на това, ногтевая плоча е по-дълго пазила своя красив външен вид и изглежда по-здрава. Практичност. В допълнение към по-горе, кръглата форма на ноктите е най-практично. Това свойство произтича от предходния параграф. Като се има предвид, че ноктите по-рядко се чупят лесно, да води домакинство ще бъде много по-лесно. Лесно можете да направите всички домашни дела, да не се страхува от повреда на вашия маникюр. Гъвкавост. И разбира се, ние не можем да пренебрегваме гъвкавост кръгла форма нокти. А тяхната гъвкавост се състои в това, че формата може да вземе всеки дизайн на ноктите.

Нов маникюр кръг на ноктите

Сред новостите около маникюр за нокти могат да се разграничат 3 основни тенденции:

    дизайн велур (или маникюр стадо); маникюр в техниката „свързване“; аквариумный дизайн.

Помислете, какво е различен за всяка от тях, и какви са техните основни характеристики.

загрузка...

Маникюр в техниката флок

Velvet маникюр или маникюр в техниката флок-това е новата тенденция в света на нокътната мода. Особеност на този маникюр е, че ногтевая плоча е покрита с мек ворсистым материал.

Този маникюр изглежда много необичайно, но кръгли нокти изглежда много сладък.

Вязаный маникюр

Вязаный дизайн ноктите-това не е новост, но майстори ноктите излезе по-необичайни модели на този тип маникюр, така че той не е скучно дори и за най-претенциозните модата.

Аквариумный дизайн нокти

Друга новост в света на нокътната индустрия — аквариумный маникюр. Особеност е наличието на прозрачен слой гел-лак всякакви декоративни елементи. Такъв маникюр изглежда доста необичайно.

Идеи за маникюр в кръгли нокти

Ето няколко от най-луксозните дизайн ноктите на кръгли нокти. Сред тях можете да намерите всякакъв дизайн за ежедневна начин и за специален повод.