Маникюр на бадемовидни нокти: характеристики, идеи, новости (54 снимки)

By | януари 10, 2019

В съвременния свят нийл арт мода неумолимо изтича напред, идва с нови идеи за дизайн на ноктите и нови форми на ноктите. Един от наскоро въведените и много обичан от много жени по целия свят е бадемовидни нокти. Тя има много предимства в сравнение с други форми, защо той е толкова популярен. В тази статия ще обясни в детайли, основните характеристики на бадемовидни нокти, а също така показват някои невероятни проекти за такава форма.

Характеристики форма на бадем маникюр

За да започнете е да се обясни, че името на тази форма на ноктите е получила поради огромните си прилика с ядки — бадеми.

Важно! Невен с такава форма на същата е с цилиндрична форма, с гладки ръбове. Тази форма е много подобен на протегна овал. Няма заострени краища в този маникюр не може.

Форма на бадем маникюр е подходящ за жени на всяка възраст и състояние. Трябва да се отбележи, че бадеми нокти не са много подходящи дами постоянно се занимава с някаква домакинската работа или води активен начин на живот. Това се случва, тъй като форма на бадем маникюр не може да се направи на къси нокти. Това определено маникюр на дълги нокти.

Форма на бадем маникюр е идеален за жени с къси пръсти, тъй като той визуално удължава им.

Нов маникюр на бадемовидни нокти

Разбира се, има огромен брой различни възможности за дизайн на бадеми нокти. Това е класически варианти (френски, лунен, омбре) и по-сложен (шаблон, геометрия, 3D).

Има пролет-лято и есен-зима маникюр на бадемовидни нокти. Тук, обаче, ние смятаме, че е новост в света на нокътната мода.

Мраморен дизайн

Мраморен дизайн в последно време придоби популярност. Въпреки това, като се има предвид неговия стил на момичетата никога не ще се умори да се повтаря отново и отново върху вашите нокти. Извършва маникюр при смесване на два цвята и фигура на бял развода, напомнящ структурата на мрамор.

загрузка...

Маникюр с негативно пространство

Още един мега популярен дизайн на нокти е маникюр с негативно пространство.

Отрицателното пространство-това е неизползвани (празен) парцели на нокътната плоча, обикновено просто се излива база и топ.

Етнически дизайн нокти

Момичета, които искат да се открояват от тълпата, трябва да се обърне внимание на маникюр с етнически мотиви. Това могат да бъдат различни модели, рисунки и дори картини Хохлома! Често тези нокти могат да се представят чертежи ловци на сънища, и други подобни мотиви.

Идеи за маникюр на ноктите бадеми

И, накрая, някои много стилни идеи за маникюр в бадемовидни нокти. Тук ние не можем да спрем матиран дизайн — все повече и повече набира популярност в стилен геометричен маникюр и минималистичен тенденция с акцент върху един нокът.

Матиран форма на бадем маникюр

Бадем маникюр с акцент върху един нокът

Геометрични са бадем форма дизайн

Други идеи за маникюр форма на бадем