Маникюр с цветове: идеи, иновации, основни тенденции (52 снимки)

By | януари 16, 2019

Трудно е да си представим жена, която не обичаше ще цветя. Причина искаме да ги видим не само във ваза, но и на ноготках. Цветен маникюр е особено популярен през пролетта и лятото. Въпреки това, дори и през есента и зимата на много момичета, не далеч се поглезите с луксозни маникюр с цветя. В тази статия ние ще обсъдим всички тънкости на цветя маникюр, нека да поговорим за основните тенденции, а също така и да покаже някои страхотни идеи за красив маникюр с цветя.

Основните тенденции на маникюр с цветя

Има огромен брой различни техники и видове цветен маникюр. Въпреки това, сред всички сортове могат да се разграничат четири основни тенденции:

Минималистичен цветове, френски маникюр с цветя; черно цвете маникюр; Матиран цветни нокти.

По-нататък ще разгледаме всеки един от тях повече.

Минималистичен маникюр с цветя

Минимализъм като моден тренд вече няколко сезона подред не напуска подиума по целия свят. И това се отнася не само за дрехи и обувки, но и на маникюр.

Минималистичен маникюр с цветя особено подходящ за момичета, които работят в организации със строг дрес-код, който забранява носенето на ярки повикващия маникюр.

загрузка...

Френски маникюр с цветя

От класиката никъде няма да отида. Тя ни придружава навсякъде. Тук и в долната част на класически френски маникюр никъде не се скрие. Той винаги е на върха на класирането на проекти. Въпреки това, за да се разрежда строгост на класическия френски просто помагат на цветя. Тук, майстор маникюр може да направи всичко, което душата му желае.

Черен маникюр с цветя

Говорейки за основните тенденции, вие няма да можете да минете покрай началник на комбиниране на цветове и флорални декорации — черно + цветя. Тази комбинация изглежда просто шик. Особено популярни проекти в студа. Изглежда маникюр просто шик.

Матиран маникюр с цветя

Друга тенденция в цветен маникюр-маникюр с матово покритие. За матиран грим има огромно количество думи, така че ние просто се насладите на прекрасна дизайнерски идеи за цветен маникюр с матово покритие.

Новости цветен маникюр

Но разбирам модата ще могат да угодят на новости в света цветен дизайн на ноктите. Тук и изискан модерен трикове в стил „въздушни цветя“, и вече са доста популярни моделиране, и, разбира се, модерен „сладка Блум“.

Цветен маникюр в техника „въздушни цветя“

Буквално „въздушни цветя“ се превежда като „въздух цветове“. Това е наистина един магически метод цветен лак за нокти. Капитанът му е трудно, така че само професионални майстори са в състояние да изпълни този вид маникюр.

Тази техника е подобна на рисуването с акварел. Цветя-това е наистина лек, пухкав, и наистина въздух!

Цветя „сладка Блум“

Друга новост в света на нокътната мода маникюр в техника „сладка Блум“. Особеност на този метод е обемна фигура в ярки цветове или други модели. Той прилича на разноцветную мозайка. На ноготочках изглежда много сладка.

Съраунд цветен маникюр

За масово цветен маникюр включва маникюр с така наречените моделиране. С помощта на специален материал капитана ноктите на услугата вылепливает различни цветове и ги поправя с гел лак за нокти.

Маникюр идеи с цветя

И, накрая, някои очарователни идеи за невероятни цветен маникюр.