Маникюр с гел лак в домашни условия: стъпка по стъпка ръководство за начинаещи (снимка примери)

By | януари 10, 2019

С появата на гел лак маникюр започна да се носят само интегриран характер. Ако ранна корекция на ноктите трябва да се провеждат приблизително на всеки три или четири дни, сега нокти, покрити с гел-лак, запазват първоначалния си вид в продължение на един месец. Въпреки това, за да се научи да изпълнява маникюр себе си не само ще трябва да плащам (за извършване на маникюр, гел лак, ще са необходими специални инструменти), но и определени умения. В тази статия ние ще се постараем максимално подробно и информативно осветява всички детайли на изпълнение на маникюр, гел лак в домашни условия.

Характеристики на маникюр с гел лак

Както казахме по-рано, лак за нокти, гел лак има много предимства:

Улесняване на прилагането. Благодарение на своята структура тези настилки е много по-лесно се прилага, отколкото обикновено. Скоростта на сушене. Разбира се, изсушава гел-лак с UV лампи, но все пак е много по-бързо, отколкото сушене на обикновен лак за нокти. Освен това, веднага след маникюр можете да направите своите нормални неща, не се страхуват да се надраска или избършете ноктите. Лесно. Гел-лак се нанася в много тънък слой, а дори и с няколко слоя, това по никакъв начин не утяжеляет ноктите. Ефектен външен вид. От това може да означава много неща, на първо място, дори и на къси нокти всеки лак за нокти с гел-лак изглежда невероятно. И съвсем не е необходимо нищо да расте. На второ място, гел-лак, много по-дълго, отколкото обикновен лак запазва блясъка. Ноготочки винаги да изглеждат добре поддържани, сякаш току-що сте ги направили. Дълготрайност. И разбира се основното предимство на гел-лак за нокти в сравнение с конвенционалните бои, е тяхната издръжливост. Някои производители твърдят, че техните гелове за нокти държи на нокти до четири седмици!!! Разбира се това е при условие щадящо лечение и специални грижи.

И така, като говоря за основните предимствата на гел-лак за нокти, можете да преминете към изучаване на техниката на изпълнение маникюр у дома.

Походова уреди за маникюр с гел-лак за начинаещи дома

Първо ние трябва да разберем, че ще се нуждаете от инструменти.

Списък на материали и инструменти, необходими за извършване на маникюр с гел-лак в домашни условия за начинаещи:

    пила за нокти; детайли баба-това е блок от по-мек материал, за полиране на нокътната плочка; портокалова пръчка; много разочарован — инструмент за премахване на кожичките; обезмаслител; грунд; финишно покритие — топ; UV лампа; лак за нокти; гел-лак в желания от вас цвят.

Както виждаме, набор от доста обширна. А новаците трябва малко да плащам, за да купи целия този списък.

Така че, подготовка на всички необходими инструменти, може да пристъпи към изпълнение на маникюр. Подготовка на ноктите. Ако има стара боя, тя трябва да е задължително да се премахне. След това внимателно портокалова пръчка да кожичките и нанесете го много разочарована. Изчакайте няколко минути (най-добре да се види, че това е средство на опаковката). Отново, много внимателно изтрийте накиснати кожичките с портокалова пръчка. Следващата стъпка ноктите трябва да даде форма с помощта на маникюрной пилочки. След това отполируйте нокътната плоча бафом, така че те да станат гладки и лъскави. Така че гел-лак е най-добре да се прилагат. Покритие. Преди да нанесете покритие на ноктите трябва да обезмаслени. След това нанесете грунд, стартовата покритие, ноготочки и се оставя да изсъхне на лампа за 2 минути. Трябва да имате предвид, че времето за съхнене при различните производители гел лакове различен. Погледнете го още веднъж, на опаковката или на сайта на производителя гелове. След като грунд за нанасяне на цветно покритие. Много внимателно мусолят края на нокътя, за да се покритие за по-дълго. Нанесете цветен гел-добре в 2 слоя. Всеки слой на предварително изсушаване в UV-лампа за около 2 минути. И накрая, бъдете сигурни, за да приложите финишно покритие за закрепване на резултата. Свързващо вещество и се изсушава на лампа. Е, в крайна сметка епидермиса нанесете специален овлажняващ масло.

загрузка...

Прости идеи за нокти, гел лак

Тук можете да видите няколко лесни идеи за маникюр с гел лак за начинаещи.