Маникюр с кристали: идеи, новости (51 снимки)

By | януари 29, 2019

Както е известно, най-добрите приятели на момичетата — диаманти. Много жени обичат, когато те са на дръжки пламнал скъпоценни камъни. Обаче, не всеки може да си позволи такъв лукс. Но за гланц и блясък всеки ден — може. Това им помага да се луксозен маникюр, украсени с кристали. Някой ги използва само за празничен маникюр, а някой без тях не си случаен дизайн нокти. Във всеки случай, до един извод: маникюр с кристали са винаги привлича вниманието и маркирани екстравагантност. В тази статия ще говорим за модни тенденции в маникюре с кристали, помислете модни нюанси на лак за нокти и разбира се ще ви покажа няколко разкошни идеи за маникюр с кристали.

Модни нюанси за маникюр с кристали

Разнообразие от форми, размери и цветове кристали за маникюр включва в себе си огромно количество от варианти за дизайн на ноктите. Кристали можете да използвате абсолютно всеки цвят лак за нокти.

Важно! При инкрустации кристали ноктите трябва да се обмислят дизайн, който изглежда хармонично и не изглежда „ферма“.

Има два основни вида планински кристал за нокти: стъклени кристали. Професионални майстори ги използват като стъклени кристали имат много лица и по-дълго запазват първоначалния си блясък. Пластмасови кристали. Това е предимно за начинаещи ноктите на услугата. Пластмасови кристали и много по-евтино от стъкло, но бързо губят своя външен вид.

Разбира се, има още градация на кристали в размер, форма и дори цвят. И в днешно време, те са толкова многобройни, че да се изброят всички възможности не се очаква.

Що се отнася до модните нюанси на лак за нокти с кристали популярните жени съществуват три основни вида:

загрузка...
    бял; червен; черен.

Червен маникюр с кристали

Червеният цвят е идеален за бижута с кристали. Маникюр с кристали в черния цвят изглежда много ярко и впечатляващо. Ако искате да привлечете вниманието на околните, тогава смело изберете този дизайн.

Белият маникюр с кристали

Идеален за булката — белият маникюр инкрустация с кристали. Той не само освежава образа, но и визуално прави дръжката сияние.

Черен маникюр с кристали

Луксозен черен маникюр инкрустирани кристали е идеален за вечерта на приемане или на официалното събитие. Черен маникюр създава аура на мистерии и загадочности.

Популярни дизайн маникюр с кристали

Разнообразие от форми и размери кристали за маникюр включва в себе си различни варианти за декор. В същото време технологиите за маникюр може да бъде абсолютно всеки. Дори и най-привидно нормален френски дизайн ще се преливат с ярки цветове в ноктите няколко страз. Същото се отнася и до други видове техника.

Кристали са подходящи за всеки лак за нокти и за всяка дължина на ноктите. Те ще ви помогнат да освежите образ и добавете малко блясък.

В днешно време особено популярна дизайн маникюр с кристали са: френски, огледало, пране и матово покритие.

Френски с кристали

Огледало пране с кристали

Матиран маникюр с кристали

Идеи за маникюр с кристали