Маникюр с кристали: всички подробности от най-ярките лакове за нокти (+30 идеи за добър дизайн дизайн и малко видео уроци)

By | февруари 15, 2019

Дамски дръжки-това е едно от онези неща, които на първо място привлича погледи на околните. Ръцете му се съди за външния вид на жените. Така че те трябва да обърнат специално внимание. Красив, качествен маникюр – гаранция за красотата на вашата дръжки. В момента нокти мода изобилства с множество различни видове техники и дизайни. Френски, класически, омбре, кристали, Луната, Водата-това е само малка част от сортове декоративен маникюр. В тази статия ще изложа, е може би най-ярък, най-ярките и най-ярка част — маникюр с кристали.

Разновидности на страз

Модерен дизайн на ноктите, пълен с различни видове кристали от материал, който завършва с форма и цвят.

И така, нека да видим. Всички кристали се делят на:

    стъкло; пластмаса; кварцов механизъм; цирконий.

Разбира се, най-популярни стъклени и пластмасови кристали. Те са много по-евтини и много по-практично.

загрузка...

Основни правила за маникюр с кристали

Преди да започне да извършва такъв маникюр, уверете се, че сте до най-малкия детайл е обмислен дизайн. Избирайте само най-качествени материали, Ако искате да си маникюр угоди на вас дълго време, но започна да се разпада на следващия ден. Ако направите маникюр с кристали на къси нокти, трябва да се избягват големи обекти. Използвайте най-малко разсейване. Маникюр с кристали в по-голямата част — това е празничен маникюр. Той е подходящ за партита и празници. В ежедневието най-добре да избягвате закачливите модели, можете да използвате няколко по-малки камъни, и ноктите блясък по нов начин.

Инструменти и уреди за маникюр с пайети дома

За начало, нека да видим какво ни трябва:

    в действителност, на кристали; основно покритие; лак за основен тон; специално лепило за кристали; пинсети; покрива е за ремонт.

Подготовка на всички необходими инструменти, можете да започнете прием. Първо трябва да се направи класически маникюр (обрезной или хардуер, някой, който повече по душа). След това нанесете основното покритие и подсушете. Следващия слой нанесете избрания основен цвят и е твърде суха. Направете го от два слоя. Сега да преминем директно на кристали. Малки стразики могат да бъдат монтирани на слой лак, но като цяло трябва да се прилагат лепило. Внимателно разпределете кристали в придуманном нас фигура с помощта на пинсета. След като всички кристали се установява в своите места, покрийте ги с лак-закрепителем.

Сега ноктите дълго ще зарадва вас и вашите писалки ще хвана възхитените погледи на минувачите.

И, накрая, някои зашеметяващи идеи за маникюр с кристали + видео обучение.

Черен маникюр с кристали

Френски с кристали

Идеи за маникюр с кристали на къси нокти

И накрая малко видео урок за начинаещи. Прост, но много ефективен дизайн.